Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinimo nutraukimas, 7 tema

musu naujausi pasiekimai, vakare uzmigusi su MP antra karta valge tik po 5 valandu thumbup.gif kelesi tik pora kartu per ta laika bigsmile.gif ir paryciui dar pora kartu gavo (.), bet gal su laiku liktu tik vakarinis maitinimas ir antras paryciais rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Košė-Malošė @ 2012 02 07, 14:12)
4u.gif
Palaipsninis nujunkymas

Planuotas nujunkymas

plius motyvacija ir šiandien jau nemaitinau dukrytes visai.
pats procesas truko gal mėnesį, kol po truputi prie to pripratome. iš pradžiu atrodė, na gal nereikia, mes taip pripratusios ir t.t. bet kaip paslaipsniui, tai to šoko kaip ir nebuvo

paskutines dvi dienas maitinau pamainom, viena rytą iš vienos, kitą iš kitos krutie, tai ir guzu išvengiau. na manau unsure.gif

kai atpratinau sūnu, irgi panašaus amžiaus buvo, tuomet suveikė, ta didelė motyvacija, labai itampos, nervų daug buvo šeimoje, tai nuspręndžaiu, kad iš tokio pm maža naudos bus, o ir vaikui bene du metai buvo.

mamytes, kantrybės jums, nusiteikimo ir ryžto judėti į priekį, kad ir mažais žingsneliais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalyte:) @ 2012 02 10, 10:47)
plius motyvacija ir šiandien jau nemaitinau dukrytes visai.

o kokio amziaus dukryte buvo kai pradejot atjunkyma?
Atsakyti
QUOTE(matuke @ 2012 02 10, 14:30)
o kokio amziaus dukryte buvo kai pradejot atjunkyma?

pasižiūrėkit į liniuotę, atimkit 1 mėn. ir sužinosit. Mamytė parašė keik laiko užtruko nujunkymas 4u.gif

Kad jau rašau šitoj temoj, tai ir apie save šiek tiek. Vis dar žindau. Ir pati nežinau ko noriu, širdis lyg sako maitint, bet protas liepia stipriai mažint. Mano dukrytė didelė papinukė, naktim kartu miegam ir ji beveik ištisai žinda doh.gif aš jau nebegaliu pailsėt.. pabodo keltis kas valandą. Kai miegą pietų,, tai vos ne kas 30min. lakstau pas ja žindyt.. Kito maisto beveik nevalgo. Šiuo metu bandau dieną neduoti mp, ir dažniausiai gaunasi, bet vakare jau ji tiesiog limpa prie manęs, nors visada būnam kartu, dėmėsį tik jai skiriu. Jei ne tie dažni naktiniai žindymai, tai nebijočiau laukt kad ir 2,5 metukų, bet daugiau tikrai nenoriu. Jau ir taip žindau daug ilgiau, nei kad planavau. Be to reikia gerti vasitus, kurių žindant negalima ir nėra kuo apkeisti, deja.. verysad.gif

Bet to lauke, svetimoj aplinkoj kiša rankas prie krūtinės. Nu man tas labai nemalonu ir gėda.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MrrMiau: 10 vasario 2012 - 15:54
O mūsų berniukui už mėnesio bus trys metukai, o užmiega vakare tik žįsdamas. Naktį taip pat kilojasi daug kartų. Sako - Mama duok papą. Tai ir nežinau- kokiu būdu nutraukt tą maitinimą. Čia skaitau, kad mamos tiesiog neduoda, ir tris vakarus parėkęs vaikas išmoksta užmigti pats....bet vis nesiryžtu taip daryt dėl nuovargio, šventos ramybės. Turbūt taip gali tęstis ir iki mokyklos. Svarbiausia, kad kenčiam visi, jis anksciausiai atsikelia prikelia visus.pats dažnai po nakties būna nepailsėjęs... Pietų nemiega, nebent važiuojant mašina užmiega.Vakare kartais eina ir kokią 19 val. miegot, nes būna labai pavargęs.....
nežinau -ką daryt .....Išeina tiktai ryžtis.....gal kam taip buvo , kai tiek ilgai maitinot...
Atsakyti
QUOTE(Adele @ 2012 02 10, 16:17)
O mūsų berniukui už mėnesio bus trys

man asmeniškai atrodo, kad kuo ilgiau žindomas vaikas, tuo sunkiau nutraukt tiek jam ta malonumą, tiek mamai.. O vaikai su laiku darosi vis gudresni, ir pvz. aš asmeniškai net nenorėčiau išgirst iš savo dukrytės : " mama duok papą" Kai ji manęs klausia "kas čia ?" aš sakau : "pienukas " . Stebėdama artimus pavyzdžius mažinant/ nutraukiant žindymą aš pastebėjau, kad svarbiausia mamos ryžtas ir noras, kai to nėra, tada ir sunku ( man pačiai taip yra, todėl Jus suprantu ) O kai mama stipri ir ryžtinga, tada ir vaikas nemanipuliuos ir greit su tuo susitaikys. Iš daugelio girdėtų pavyzdžių dažnai mažyliai gan lengvai atpranta ir dar mane guodžia ta mintis, kad užaugs ir tikrai tikrai neatsimins, kad mamytė kažkada nutraukė pienelį.. smile.gif Žindyti nuostabu, bet kiekvienas etapas turi pradžią ir pabaigą ir kiekviena mama renkasi kada 4u.gif Aš jau kokį pusmetį neapsisprendžiu ko noriu.. doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MrrMiau: 10 vasario 2012 - 16:28
Adele, 4u.gif
http://vaikopasaulis...vo-ieskoti.html mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(MrrMiau @ 2012 02 10, 19:26)
dar mane guodžia ta mintis, kad užaugs ir tikrai tikrai neatsimins, kad mamytė kažkada nutraukė pienelį..  smile.gif 

Mano vyras atsimena biggrin.gif
Atsakyti
prisiminiau papildyt, kai mergyte baigiau naktimis žindyti pabundu geriau pailsėjus, nors keliuosi prie jos panešiot, pakalbint, bet kai nežindau tos energijos lieka daugiau
jau kuris laikas ji miega kitam kambary savo lovoje, bet eidavau jos ten pažindyt, rytais atsinešdavau į savo lovą, kad ramiau butu
dabar ji miega ramiai, buna atsikloja-pazizia, užkloju. ryte paimu pas save, kokia šeštą val, ji dar zirzena nianių, tai pakalbinu, paglostau, bet dar nerimsta, ieškau (užsidėjau net liemenėlę nakčiai, kad per miegus nesusigundyčiau duoti biggrin.gif)
Dabar Ugnė pati labau rupestingai neva žindo leliukus savo
dar vis klausia "kas cia?" ant krutu, bet jau nesakau, kad "nianiu" o tik "papsiai, pirma buvp pienuko, o dabar nera, nes Ugne jau didelė"
Atsakyti
mazoji pasigavo vejaraupius, tai mano nujunkymo planas susijauke, nakti daviau dazniau (.) bus matyt ar toliau rikalaus naktimis ar pagerejus savijautai jau nebereikalus daznai g.gif
Atsakyti
straipsniukas apie nujunkyma, man patiko, gal kam pagelbes apsispresti mirksiukas.gif
http://supermama.lt/...nt/view/1583/2/
Atsakyti
QUOTE(matuke @ 2012 02 12, 14:08)
straipsniukas apie nujunkyma, man patiko, gal kam pagelbes apsispresti  mirksiukas.gif
http://supermama.lt/...nt/view/1583/2/

Tikrai geras straipsnis, ačiū.
Atsakyti