QUOTE(chorisste @ 2012 01 19, 15:39)
As neisivaizduoju, kaip nutraukt istisini maitinima nakti (sunui 15 men), kuo toliau, tuo blogiau, nakti mane paleidzia vos kelioms minutems ir jei iskart negauna vel-tuoj klykia. Ziauriai skauda nugara, noriu palikti tik vakarini valgyma, bet bijau jo isteriju nakti.
I
r dar klausimas is idomumo-kai tarkim visai nutrauki maitinima, ar reikia vaikui duoti misinuko nakciai, jei jis jo nera ragaves?
NA, nežinau ar tokio amžiaus vaikui reikia dar kažkokių mišinėlių (čia mano asmeninė nuomonė). Aš bent jau neduočiau. Na, tiesiog, mano vaikis tokio amžiaus turėjo visus 16 dantų, tad nemanau, kad tie mišinėliai būtų reikalingi, jei jis galėjo valgyti viską ką ir mes. Bet čia tik mano asmeninė nuomonė.
QUOTE(jautuke30 @ 2012 01 19, 16:07)
nu reiks kazkaip ryztis man irgi..
o siaip ,kad nesigamintu pienukas toliau kai nutrauki man sake reikia metu lasu ar arbatos pagert ir sutraukia ji..
Nenaudoju kol kas nieko. Bet ir nelabai matau reikalo. Šiaip kaip ir rašiau. Vieną diena susitraukiau 3k., kitą dieną 1k., dabar praėjus 5d. teko vėl šiek tiek nusitraukti pienuką, nes susidarė skaudus guziukas, tad aš jį išmasažavau (ir pienukas išbėgo, nedaug gal koks arabtinis šaukštelis), tad kol kas stebėsiu kas bus toliau. Manau, kad jei teks nusitraukti vėl, tai ne anksčiau nei po 5d.
QUOTE(jurgonse @ 2012 01 20, 09:39)
As irgi naiviai tikejausi kad maniskiui patiks misinukas ar netgi karves pienas ir taip po truputi pabaigsiu maitinimus, deja paragaves misinuko sveite buteliuka kuo toliau nuo saves, o paragaves karves pieno net atpyle, deja mano planas neisdege.
*O kai baigiau maitinti jam buvo 1m 5 men duodu tik arbatytes vakarais is buteliuko su soske
**Norejau dar paklaust kiek laiko jusu mazyliai po nutraukimo vis dar prasydavo kruties. Maniskis beveik po menesio dar zino kad ten buvo skanaus pienelio, dar kartais ir bando paieskot.
* Namiškiui 1m.ir 7mėn, bet kažkaip jis net neprašo vakare nei pienuko, arbatytės ar vandenuko. Visiškai nieko neduodu. Atsigulam, pažaidžia kelias min. su muzikiniu žaisliuku, tada jį išjungiu, duodu bučkį, apkamšau ir duodu ranką palaikyti - taip labai lengvai ir greitai jis užmiega. Nors galvojau, kad gal nereikia duoti rankos, pripras, nemokės užmigti, bet paskui pagalvojau, kad mano zuikis tik ką neteko krūties, neteko artumo - tai nors taip galiu kompensuoti artumo trukumą.
**Na, mes dar tik 1 sav. be (.), bet pamatęs vis džiaugiasi, bet pasakau, kad pienuko nėra. O šiaip teko su viena moterimi kalbėti, ji sūnų maitino iki 2metų, tai sūnus būdamas 3 metų dar užklausė mamos "ar yra ten pienukas?" Tad kaip kam