Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinimo nutraukimas, 7 tema

QUOTE(Maike @ 2012 01 20, 00:16)
Labas

Mano mergaitei 11 menesiu,bet po truputi galvoju baigti maitinti.Beda ta,kad ji negeria misinuko nei is buteliuko, nei is puoduko...Kaip man ja pripratinti?

As irgi naiviai tikejausi kad maniskiui patiks misinukas ar netgi karves pienas ir taip po truputi pabaigsiu maitinimus, deja paragaves misinuko sveite buteliuka kuo toliau nuo saves, o paragaves karves pieno net atpyle, deja mano planas neisdege. O kai baigiau maitinti jam buvo 1m 5 men duodu tik arbatytes vakarais is buteliuko su soske rolleyes.gif
Norejau dar paklaust kiek laiko jusu mazyliai po nutraukimo vis dar prasydavo kruties. Maniskis beveik po menesio dar zino kad ten buvo skanaus pienelio, dar kartais ir bando paieskot. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(chorisste @ 2012 01 19, 15:39)
As neisivaizduoju, kaip nutraukt istisini maitinima nakti (sunui 15 men), kuo toliau, tuo blogiau, nakti mane paleidzia vos kelioms minutems ir jei iskart negauna vel-tuoj klykia. Ziauriai skauda nugara, noriu palikti tik vakarini valgyma, bet bijau jo isteriju nakti.

Ir dar klausimas is idomumo-kai tarkim visai nutrauki maitinima, ar reikia vaikui duoti misinuko nakciai, jei jis jo nera ragaves?

NA, nežinau ar tokio amžiaus vaikui reikia dar kažkokių mišinėlių (čia mano asmeninė nuomonė). Aš bent jau neduočiau. Na, tiesiog, mano vaikis tokio amžiaus turėjo visus 16 dantų, tad nemanau, kad tie mišinėliai būtų reikalingi, jei jis galėjo valgyti viską ką ir mes. Bet čia tik mano asmeninė nuomonė.

QUOTE(jautuke30 @ 2012 01 19, 16:07)
nu reiks kazkaip ryztis man irgi.. o siaip ,kad nesigamintu pienukas toliau kai nutrauki man sake reikia metu lasu ar arbatos pagert ir sutraukia ji..

Nenaudoju kol kas nieko. Bet ir nelabai matau reikalo. Šiaip kaip ir rašiau. Vieną diena susitraukiau 3k., kitą dieną 1k., dabar praėjus 5d. teko vėl šiek tiek nusitraukti pienuką, nes susidarė skaudus guziukas, tad aš jį išmasažavau (ir pienukas išbėgo, nedaug gal koks arabtinis šaukštelis), tad kol kas stebėsiu kas bus toliau. Manau, kad jei teks nusitraukti vėl, tai ne anksčiau nei po 5d.

QUOTE(jurgonse @ 2012 01 20, 09:39)
As irgi naiviai tikejausi kad maniskiui patiks misinukas ar netgi karves pienas ir taip po truputi pabaigsiu maitinimus, deja paragaves misinuko sveite buteliuka kuo toliau nuo saves, o paragaves karves pieno net atpyle, deja mano planas neisdege. *O kai baigiau maitinti jam buvo 1m 5 men duodu tik arbatytes vakarais is buteliuko su soske  rolleyes.gif
**Norejau dar paklaust kiek laiko jusu mazyliai po nutraukimo vis dar prasydavo kruties. Maniskis beveik po menesio dar zino kad ten  buvo skanaus pienelio, dar kartais ir bando paieskot.  unsure.gif

* Namiškiui 1m.ir 7mėn, bet kažkaip jis net neprašo vakare nei pienuko, arbatytės ar vandenuko. Visiškai nieko neduodu. Atsigulam, pažaidžia kelias min. su muzikiniu žaisliuku, tada jį išjungiu, duodu bučkį, apkamšau ir duodu ranką palaikyti - taip labai lengvai ir greitai jis užmiega. Nors galvojau, kad gal nereikia duoti rankos, pripras, nemokės užmigti, bet paskui pagalvojau, kad mano zuikis tik ką neteko krūties, neteko artumo - tai nors taip galiu kompensuoti artumo trukumą.
**Na, mes dar tik 1 sav. be (.), bet pamatęs vis džiaugiasi, bet pasakau, kad pienuko nėra. O šiaip teko su viena moterimi kalbėti, ji sūnų maitino iki 2metų, tai sūnus būdamas 3 metų dar užklausė mamos "ar yra ten pienukas?" Tad kaip kam smile.gif
Atsakyti
labutis,

Visa diena suku galva su tokiu kvailoku klausimu doh.gif , tai gal kuri nors galesite atsakyti... 4u.gif Nutraukineju maitinima ne savo noru ir ne del islepimo, tiesiog musuose motinystes atostogu duoda lygiai 10 savaiciu, o paskui vel i darba, tai tenka suktis kaip nori verysad.gif Is pradziu nutraukinejau pienuka ir palikinejau auklei, bet kasdien nutraukiamo pienelio kiekis vis mazeja... Siandien jau antra diena, nuo paskutinio nutraukimo, bet va pradeda skaudeti ir verzti krutis, tai mastau, jei po sitiek laiko nusitraukciau, ar galeciau ta pieneli sumaitinti maziukui? Nebus "per senas"? g.gif Man kiekvienas lasas brangus be galo... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(nounoursyte @ 2012 01 27, 17:51)
labutis,

Visa diena suku galva su tokiu kvailoku klausimu doh.gif , tai gal kuri nors galesite atsakyti...  4u.gif Nutraukineju maitinima ne savo noru ir ne del islepimo, tiesiog musuose motinystes atostogu duoda lygiai 10 savaiciu, o paskui vel i darba, tai tenka suktis kaip nori verysad.gif Is pradziu nutraukinejau pienuka ir palikinejau auklei, bet kasdien nutraukiamo pienelio kiekis vis mazeja... Siandien jau antra diena, nuo paskutinio nutraukimo, bet va pradeda skaudeti ir verzti krutis, tai mastau, jei po sitiek laiko nusitraukciau, ar galeciau ta pieneli sumaitinti maziukui? Nebus "per senas"? g.gif Man kiekvienas lasas brangus be galo... unsure.gif

saldytuve man atrodo piena gali para laikyti, o va saldymo kameroje menesi lygtais . mirksiukas.gif
Atsakyti
Nutraukiau maitinima 2 metuku ir 5 men. I pabaiga jau nelabai ir pienuko buvo, gal nusiraminimui daugiau papulis bebuvo reikalingas. Nusprendem, kad tinkamas laikas baigti maitinti, tuo labiau, kad jau ir 4 men. kaip laukiausi antro. Su vyru isskridom savaitgaliui paatostogauti, o mazaji palikom seneliams.
Sake, kad viskas puikiai, nei mamos, nei papo nereikejo. Be to ismoko ismiegoti visa nakti.
Grizus, dar apie savaite prase papo, bet jau ne taip intensyviai.
Sakyciau, viskas praejo geriau, nei tikejausi.
Atsakyti
Mes lengvai nutraukem maitinima, kai mums buvo 1m ir 1 men... po biski, pradejau mazinti diena, paskui diena visai neduodavau, tik nakti, paskui tik 1 karta pries miega, o paskui tai pakeiiau arbatele ir viskas!
Atsakyti
Sveikos

Man maitinimo nutraukinėjimas, gal tiksliau pasakysiu mažinimas didžiausias pragaras pareikalavęs daug nervų ir tebereikalaujantis.
Iš pradžių nusprendžiau nutraukt dieninius maitinimus sekėsi gan sunkiai reikėjo laba su ja užsiimt, beja ji greit pagavo kame reikalas ir temdavo mane į lovą vis kartodama apapa apapa (nes prieš miega duodavau) na bet jau mėnuo beveik ir situacija normalesnė beja ji pradėjo valgyt kai iki tol nieko apart MP neįkišdavome. Na o dabar savaite kaip migdau be MP pietų miego - tai visą savaitę rėkia ne savu balsu, laukiu kol išmoks užmigt be krūties bent dieną kad galėčiau nutraukt naktinius ir vakarinį maitinimą, o nutraukt reikia vaikštau aš su gresiančiu persileidimu o maitinimai tikrai tam nepadeda
Atsakyti
QUOTE(archeologe @ 2012 02 01, 14:19)
Sveikos

Man maitinimo nutraukinėjimas, gal tiksliau pasakysiu mažinimas didžiausias pragaras pareikalavęs daug nervų ir tebereikalaujantis.
Iš pradžių nusprendžiau nutraukt dieninius maitinimus sekėsi gan sunkiai reikėjo laba su ja užsiimt, beja ji greit pagavo kame reikalas ir temdavo mane į lovą vis kartodama apapa apapa (nes prieš miega duodavau) na bet jau mėnuo beveik ir situacija normalesnė beja ji pradėjo valgyt kai iki tol nieko apart MP neįkišdavome. Na o dabar savaite kaip migdau be MP pietų miego  - tai visą savaitę rėkia ne savu balsu, laukiu kol išmoks užmigt be krūties  bent dieną kad galėčiau nutraukt naktinius ir vakarinį maitinimą, o nutraukt reikia vaikštau aš su gresiančiu persileidimu o maitinimai tikrai tam nepadeda

nebandot mišinuko arba arbatytės duoti? mum tai lopšinių dainavimas labai gerai veikė ir dar dabar veikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(stebukliukas13 @ 2012 02 01, 20:35)
nebandot mišinuko arba arbatytės duoti? mum tai lopšinių dainavimas labai gerai veikė ir dar dabar veikia  smile.gif

bandžiau mišinuką šiaip dieną duot paragavo ir spjovė lauk arbatų irgi ji nemegėja, o aš iš tikro norėčiau jau kai nutrauksiu su viskuom naktį nutraukt kad kelinėjimosi nebūtų valgyt naktim.

O kopšines aš jai užleidžiu jau pratinau iš anksto net kai duodavau MP. Bet nepadeda pati dainuot ir glostyt jos negaliu nes jei aš pradedu šnekėt ar glostinėt ją ji dar daugiau isterikuot pradeda
Atsakyti
QUOTE(nounoursyte @ 2012 01 27, 18:51)
labutis,

Visa diena suku galva su tokiu kvailoku klausimu doh.gif , tai gal kuri nors galesite atsakyti...  4u.gif Nutraukineju maitinima ne savo noru ir ne del islepimo, tiesiog musuose motinystes atostogu duoda lygiai 10 savaiciu, o paskui vel i darba, tai tenka suktis kaip nori verysad.gif Is pradziu nutraukinejau pienuka ir palikinejau auklei, bet kasdien nutraukiamo pienelio kiekis vis mazeja... Siandien jau antra diena, nuo paskutinio nutraukimo, bet va pradeda skaudeti ir verzti krutis, tai mastau, jei po sitiek laiko nusitraukciau, ar galeciau ta pieneli sumaitinti maziukui? Nebus "per senas"? g.gif Man kiekvienas lasas brangus be galo... unsure.gif

pienukas tavo (.) tikrai tinkamas duoti mirksiukas.gif tame ir yra privalumas maitinti naturaliai, nes pienukas visada geras, tinkamos temperaturos ir po ranka 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(archeologe @ 2012 02 01, 15:19)

*be MP pietų miego  - tai visą savaitę rėkia ne savu balsu
**o nutraukt reikia vaikštau aš su gresiančiu persileidimu o maitinimai tikrai tam nepadeda

* noriu tave paguosti, pietuksu be MP jau migdomes kokias 3 sav, tai visa laime kad migdau vezimelyje, tai ji nejaucia manes ir ramiai uzmiega, o vat su mazinimu naktiniu maitinimu tai irgi reke ne savu balsu, musesi, isterikavo doh.gif tai vat, dabar jau ramiau, buna ir verkia, ir nezino ko nori, bet bent jau tokiu isteriju ir pykcio priepoliu nebebuna 4u.gif
** verysad.gif
Atsakyti
man ir atrodo kad geriausias varijantas migdyti vezime .. dienom as jau nemaitindavau , nes visada jis miegodavo pas mane lauke ,.. o va atejo ziema , miegam namie ir vel pradejo valgyti mp, buna uzmigdau ir lauke , bet kai atsikelia tol zyzia tol zyzia kol duodu ..na maitinsiu dar toliau, bet pavasari kai nutraukinesiu maitinima , migdysiu tik vezime , ir silciau bus veiklos bus daugiau lauke , uzsimirs ta mp manau . bent atijp tikiuosi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(archeologe @ 2012 02 01, 21:19)
bandžiau mišinuką šiaip dieną duot paragavo ir spjovė lauk arbatų irgi ji nemegėja, o aš iš tikro norėčiau jau kai nutrauksiu su viskuom naktį nutraukt kad kelinėjimosi nebūtų valgyt naktim.

maniškis irgi iš pradžių spjovė,bet su laiku priimė ir gerdavom prieš miegutį,tik visai nesenai baigėm naktimis keltis ir gerti,bet prieš miegą jam buteliukas su arbata yra savotiškas ritualas,atsigula ir iškart tiesia rankytes kur jo buteliukas smile.gif nutraukiau metukų mp,o naktimis dar pusę metų kėlėmės smile.gif
Atsakyti