Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinimo nutraukimas, 7 tema

QUOTE(Inva @ 2011 11 11, 14:11)
Ar nebandet nakti vietoj kruties duoti buteliuko su misinuku. As buvau isitikinusi, jog manoji neims (nes diena net ziaugciodavo nuo misinuko), bet nakti apsimiegojusi paeme ir net nesuprato. Aisku maitinti reik toje pacioje pozoje ir vietoje kaip is kruties.

Bandem. Tik problema ta, kad ji nuo gimimo neima jokiu ciulptuku ir buteliuku. Tik vandenuka is buteliuko geria ir tai mieliau is puoduko. o nakti ikisus buteliuka tuoj supranta ir issibudina ilgam verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(shilauoge @ 2011 11 12, 15:02)
Bandem. Tik problema ta, kad ji nuo gimimo neima jokiu ciulptuku ir buteliuku. Tik vandenuka is buteliuko geria ir tai mieliau is puoduko. o nakti ikisus buteliuka tuoj supranta ir issibudina ilgam  verysad.gif

Ir musu tokia pati beda... verysad.gif tik turime berniuka, prilipusi prie MP, jam jau 16 men. ir diena ir nakti gana daug prasosi kruties... jau ziauriai vargina ir mano pacios svoris nukrites nerealiai daug.. o dar norime antra leliuka planuotis, bet kaip cia paplanuosi kai istisai MP ciulpiamas... buteliuko ir soskes neima, geria taip pat tik is puodelio, o jei itaria klasta, supyksta, spjauna ir tuojau pat pabunda ilgam.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dizulka @ 2011 11 14, 13:55)
Ir musu tokia pati beda...  verysad.gif tik turime berniuka, prilipusi prie MP, jam jau 16 men. ir diena ir nakti gana daug prasosi kruties... jau ziauriai vargina ir mano pacios svoris nukrites nerealiai daug.. o dar norime antra leliuka planuotis, bet kaip cia paplanuosi kai istisai MP ciulpiamas... buteliuko ir soskes neima, geria taip pat tik is puodelio, o jei itaria klasta, supyksta, spjauna ir tuojau pat pabunda ilgam.. doh.gif

Kuo puikiausiai jus suprantu. daugelis pasakytu, jog reikia dziaugtis, kad taip ilgai galime maitinti savo mazylius, (tuo tikrai labai dziaugiuos ir tai suteikia begale laimingu bei nepakartojamu akimirku bei potyriu), taciau yra ir kita medalio puse, kuri tikrai nebutina ir kuria noretusi pakeisti.
Na bet tikiuosi, jog kaip nors mums pavyks. Atrasite sekmes recepta- butinai pasidalinkit ax.gif
Atsakyti
sveikos mamytes, gal ir man ka patarsit. problema kaip ir visom, mums jau 18 men, bet labai dar reik MP,ten jo ne tiek gal ir daug yra, bet va paciulpt bele. smile.gif manau jau pats laikas nutraukt maitinima, bet labai bijau tai pradet blush2.gif jis be manes su niekuo nesimigdo, o ir siaip kai nera nuotaikos nuo manes nesitraukia, nereik nei tevelio nei seneliu,todel ta vargeli teks istvert man doh.gif sakau gal man pirmiau pabandyt atpratint, kad neprasytu dienos metu, o paskui jau ir naktimis, ar geriau iskart ryztis ir nutraukt pilnai? kazin kaip vaikeliui ir kartu mamai lengviau butu? g.gif gal kas turit koki gera patarima. 4u.gif
Atsakyti
O man naktinius maitinimus nutraukti padejo vyras. Miegodavo su dukrele, o jai pabudus paciuciuodavo ir vel uzmigdydavo. Diena nebeduoti pienuko buvo lengviau, nes nukreipdavau demesi duodama kokia baranka ar koki kita skanesta biggrin.gif
Atsakyti
Maniškiui bernui 2,5 metų. Ir jis nesiruosia palikti papuką g.gif
Gal man kas patars kaip atpratinti lotuliukas.gif

Beje manęs nevargina dienom, bet naktim, pakibes ant papo miega doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Måke @ 2010 12 15, 00:53)
ech merginos,mano zuikiui jau tuoj 3metukai, o MP dievina iki siol.ir diena ir nakty, baisus pripratimas.
ko tik as nebandziau ir pleistriukus kljavau, ir pipirais tepem, ir kalbejom, niekas nepadeda.
Pasiekimas kad nakciai uzmiega klausydamas mano pasaku.
Vis laukiu ir naiviai tikiu kad pats nustos MP reikalaut, bet itariu nesulauksiu/ verysad.gif
reik RYZTO RYZTO RYZTO verysad.gif bet gal zinot kur jo galima nusipirkti? g.gif  biggrin.gif

QUOTE(Måke @ 2011 01 10, 17:06)
Mamytes, man skauda sirdele skaitant kaip jus isvaiku atimat ju didziausia malonuma, neklausykit ka sneka aplinkiniai, as per 3m.ir visko girdejau. 4u.gif
paskaitykit kad nuspresdamo snutraukti persigalvosit, as persigalvojauILGALAIKIO ZINDYMO NAUDA

atsiprasau kad ikisu nosy kur nereikia blush2.gif

Jau persigalvojau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(regi1 @ 2011 11 15, 18:42)
sveikos mamytes, gal ir man ka patarsit. problema kaip ir visom, mums jau 18 men, bet labai dar reik MP,ten jo ne tiek gal ir daug yra, bet va paciulpt bele. smile.gif manau jau pats laikas nutraukt maitinima, bet labai bijau tai pradet blush2.gif jis be manes su niekuo nesimigdo, o ir siaip kai nera nuotaikos nuo manes nesitraukia, nereik nei tevelio nei seneliu,todel ta vargeli teks istvert man doh.gif sakau gal man pirmiau pabandyt atpratint, kad neprasytu dienos metu, o paskui jau ir naktimis, ar geriau iskart ryztis ir nutraukt pilnai? kazin kaip vaikeliui ir kartu mamai lengviau butu? g.gif gal kas turit koki gera patarima. 4u.gif

Mums metukai ir 4men ir pries menesi atsisakem pienuko ax.gif buciau dra maitinus bet mano sveikata suslubavo ir teko nutraukt, tai is pradziu nemaitinau dienomis, paskui palikau tik ryta ir vakara, dar po to savaite tik vakara, ir paskui viena vakars mazius su teciu uzmigo man nespejus jo pamaitint smile.gif nusprendziau pasinaudot proga ir nuo to laiko MP iskeliavo:) kas keisciausia nebuvo nei jokiu reikalavimu, nei isteriju ko labiausiai bijojau prisiskaicius, kiap kitiems leliukams sunku buna atsisakyt smile.gif bijojau, kad bus sunku ne tiek man, kiek maziukui, bet viska sbaigesi gerai ax.gif
Atsakyti
Tai va, kad vaikuciai labai skirtingi ir skirtingai i viska reaguoja. Mano vyresnis sunus, dienos metu pienuko neprasydavo, o tik naktim ir kai nusprendziau nutraukt, tai pirma vakara labai verke, bet pas seneli ant ranku uzmigo. (senelis ji puikiai mokedavo nuramint).Bet po to vakaro MP sekmingai pakeite vandenukas ir jokiu bedu nebuvo, aisku paskuireikejo ir nuo vandens atpratint biggrin.gif Jaunesnis sunus visai kitoks, reikalauja pienuko ir diena, siaip kada jam uzeina noras.O visa beda, kad kai nori miego, ar pabudes nakti pas nieka neina tik pas mane. ir jei jam pabudus prie loveles ateinu ne as o kas kitas, buna baisus triuksmas. vat ir suku galva, kaip abiem lengviau isgyvent ta laikotarpi, nes bijau kad bus sunku doh.gif
Atsakyti
sveikos mamytes:) as turejau tokia pacia problema,manoji jau 1m8men ir dar traukia mp kaip turi but,bet pradejo dantukai gest,geltonuot nuo natinio valgymo.tai reikejo skubiai kazka daryt.tai galvojau kad bus laaabai daug asaru,kukciojimu bet pasirodo klydau bigsmile.gif as padariau taip: visa diena pasakojau kad nakti pienukas neskanus kai tamsu o kai sviesu jis skanus,atejo miegdymo laikas,zinoma reikalavo savo bet as vis pasakojau pasakas apie vilkus,kaip jiem dantukus valem ir dar visokiu nesamoniu kas tik i galva atejo,kalbejau nenustodama.tai ji karts nuo karto paverklslendavo,prasydavo papuko bet as buvau pasitepus garstyciu milteliais ir jai viena karta daviau paragaut,kaip susirauke ir po to nebeeme,sakydavo papa ffff lotuliukas.gif lotuliukas.gif i gal kokia valandele taip pavargom ir uzmigo,nakti prabudo tik dukartus,ko niekad nebudavo,visaad kokius 5.as nakti vel patepiau milteliu o ji tik paciupinejo bet jau neeme ir vel su pasakelem uzmigo.o siandien antoji tokia diena atpratimo ir pietu miegelio uzmigo per 20min,ir db lb graziia miega.o dienom as dar paliksiu pienuka iki kokiu 2gal metuku,matysim kaip iseis:) taiva,pasidalinau savo istorija,kuria be galo dziaugiuos ir stebiuos vaiko supratingumu:) beje ryte atsikelus iskart bego skustis mociutei ir diedukui,ir lelytem kad papukas fff buvo lotuliukas.gif linkiu visom tokio pasisekimo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Augustelesmamyte @ 2011 11 25, 15:46)
sveikos mamytes:) as turejau tokia pacia problema,manoji jau 1m8men ir dar traukia mp kaip turi but,bet pradejo dantukai gest,geltonuot nuo natinio valgymo.tai reikejo skubiai kazka daryt.tai galvojau kad bus laaabai daug asaru,kukciojimu bet pasirodo klydau bigsmile.gif as padariau taip: visa diena pasakojau kad nakti pienukas neskanus kai tamsu o kai sviesu jis skanus,atejo miegdymo laikas,zinoma reikalavo savo bet as vis pasakojau pasakas apie vilkus,kaip jiem dantukus valem ir dar visokiu nesamoniu kas tik i galva atejo,kalbejau nenustodama.tai ji karts nuo karto paverklslendavo,prasydavo papuko bet as buvau pasitepus garstyciu milteliais ir jai viena karta daviau paragaut,kaip susirauke ir po to nebeeme,sakydavo papa ffff lotuliukas.gif  lotuliukas.gif i gal kokia valandele taip pavargom ir uzmigo,nakti prabudo tik dukartus,ko niekad nebudavo,visaad kokius 5.as nakti vel patepiau milteliu o ji tik paciupinejo bet jau neeme ir vel su pasakelem uzmigo.o siandien antoji tokia diena atpratimo ir pietu miegelio uzmigo per 20min,ir db lb graziia miega.o dienom as dar paliksiu pienuka iki kokiu 2gal metuku,matysim kaip iseis:) taiva,pasidalinau savo istorija,kuria be galo dziaugiuos ir stebiuos vaiko supratingumu:) beje ryte atsikelus iskart bego skustis mociutei ir diedukui,ir lelytem kad papukas fff buvo lotuliukas.gif  linkiu visom tokio pasisekimo  mirksiukas.gif

Dziaugiuos, kad jums pavyko, sakyciau gana lengvai. 4u.gif Gal reiks ir man kazka panasaus bandyt, gal tiesiog su tais garstyciu milteliais savo mazaji nubaidyciau nuo noro vis patraukti, nes kartais matau, kad ne tiek jam to pieno, kiek taip patraukt reikia ir viskas. o keliames mes nakti ir po kokius 4kartus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(regi1 @ 2011 11 27, 06:04)
Dziaugiuos, kad jums pavyko, sakyciau gana lengvai. 4u.gif Gal reiks ir man kazka panasaus bandyt, gal tiesiog su tais garstyciu milteliais savo mazaji nubaidyciau nuo noro vis patraukti, nes kartais matau, kad ne tiek jam to pieno, kiek taip patraukt reikia ir viskas. o keliames mes nakti ir po kokius 4kartus doh.gif

Regi1, nebūtina pradėti nuo nuo to, kas vaikui svarbiausia, galima pradėti nuo ne tokių svarbių maitinimų, ir žiūrėt, kad būtų soti, atsigėrusi, užsiėmusi, gal iš namų išėjusi, kad nebūt to priminimo, kad reikia pačiulpt. O kai labai norisi, tai prašyt trupučiuką palaukt arba sutart, kad tik tam tikroje vietoje (namuose ar tik konkrečioje vietoje namų) žindama. O naktį keltis po 4 kartus tai nedaug biggrin.gif Neskubėk duoti, žiūrėk, gal iš tiesų nereikia, gal užteks neprieštarauti ir neduoti ax.gif
Atsakyti
Vakar buvo pirma naktis, kai jau nebedaviau pienelio, galvojau bs sunkiau, labiau verks, bet pasirdo ramiau buvo, aisku keldavosi prasdavo, paverkslendavo, bet pasiryzau jau nebeduoti. Jau gimines pradejo sakyti, kad sublogusi esu, paakei pajuode ir dar laukiuosi. Tai gydytoja sake, kad jau nutraukti.
Vat problema dabar kad pieno gamyba mazetu g.gif
Atsakyti