QUOTE(Inge1 @ 2011 01 04, 14:16)
Kol maitinau, t.y. iki 1,8 m, mano pienuka valgydavo kas dvi - tris valandas, kartais ir valanda nepraeidavo (tiek diena, tiek nakti). O dabar beliko tik arbateles ir vandenukas, nes jau savaite bandau duot misinuko ir karves pienuko, bet neima nei vieno, nei kito. Net nusipurto Zinau, kad tokiems mazuciams vis dar reikia bet kokio pienuko, tad tikiuosi, kad gal patiks ir pripras per kiek laiko..
mano mergaite isgeria 260 ml pieno vakare, nakti duodu arbatele. Kol maitinau irgi keldavosi daznai kaip ir tavo berniukas. O tu saunuole, ilgai maitinai... O as gailiuosi, kad taip anksti nutraukiau - 1,1 m. Abejojau, ar jai pakanka mano pienuko, be to kraujukas buvo pasilpes... maniau, gal nepakanka pieno del to ir nusiplo, nes suaugusiu maisto nelabai valgydavo... plius dar pasaliniu komentarai... bet, jeigu turesiu antra vaikeli, iki dvieju metu tikrai maitinsiu, neklausysiu pasalniu 'patarimu'.
todel, mamytes, jei neturite problemeliu su sveikata, maitinkite kuo ilgiau.
Papildyta:
QUOTE(Sauliukas:) @ 2011 01 04, 15:59)
Sveikos,
Nuo šiandien mažinam "papinimus" ir mes. Per sausį turim pabaigt šitą gėrį. Sekamdienį visą dieną be MP prabuvo.
Šią savaitę nuimsiu maitinimus po miegelio (atsikelia ir kol nepavalgo, tol būna suirzus). Tikiuos užteks valios.
Nuo šiandien mažinam "papinimus" ir mes. Per sausį turim pabaigt šitą gėrį. Sekamdienį visą dieną be MP prabuvo.
Šią savaitę nuimsiu maitinimus po miegelio (atsikelia ir kol nepavalgo, tol būna suirzus). Tikiuos užteks valios.
svarbiausia tureti valios, nes jeigu pasiduosi, vaikas supras, kad savo asarom ir susierzinimu gali pasiekti viska.
apsisarvuok kantrybe ir prie darbo