Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinimo nutraukimas, 7 tema

Papasakosiu savo istorija,kaip pavyko nutraukti maitinima.Maitinau iki triju metu,puse metu visaip bandziau nutraukti,nepavyko...Jau viskas erzino,nervavo.Klausiau visu patarimo,bet reta,kuri taip ilgai maitina.Kaip su tokiu dideliu vaiku susitarti,pergudrauti?O ji vis:mamyte noriu pieno !!Ir tada man dave minti sesuo:sako,patepk truputi astriu ankstiniu pipiru(jo nesimato,kad patepta,nes kitu atveju man dukra lieptu nusiplauti smile.gif).Ir ka galvojat,pavyko smile.gif!Ji paragavo,susirauke ir klausia:kas cia,neskanu.As sakau:viskas,pienelis sugedo.Ji galvojo,galvojo,nieko nepasake.Kita karta vel patepiau,vel capt,susirauke.Neverke,nieko.Ir viskas:).Kai tik noredavo kruties,jau atrodo ims,bet sakau:imk,ragauk,neskanu,gi sugedes.Sako:taip,sugedo...Ir neima:).Tai taip per kelias dienas pamirso smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(alina r @ 2011 09 22, 11:41)
Papasakosiu savo istorija,kaip pavyko nutraukti maitinima.Maitinau  iki triju metu,puse metu visaip bandziau nutraukti,nepavyko...Jau viskas erzino,nervavo.Klausiau visu patarimo,bet reta,kuri taip ilgai maitina.Kaip su tokiu dideliu vaiku susitarti,pergudrauti?O ji vis:mamyte noriu pieno !!Ir tada man dave minti sesuo:sako,patepk truputi astriu ankstiniu pipiru(jo nesimato,kad patepta,nes kitu atveju man dukra lieptu nusiplauti smile.gif).Ir ka galvojat,pavyko smile.gif!Ji paragavo,susirauke ir klausia:kas cia,neskanu.As sakau:viskas,pienelis sugedo.Ji galvojo,galvojo,nieko nepasake.Kita karta vel patepiau,vel capt,susirauke.Neverke,nieko.Ir viskas:).Kai tik noredavo kruties,jau atrodo ims,bet sakau:imk,ragauk,neskanu,gi sugedes.Sako:taip,sugedo...Ir neima:).Tai taip per kelias dienas pamirso smile.gif.

super , kad pavyko smile.gif kazin ar galima mazesni vaika taip apgauti, girdejau , kad galima pabandyt su pelyno arbata, maniskiam metukai ir 3men. jau noreciau pradet nutraukti maitinima, nes ir diena ir nakti labai isvargina kai praso mp. Ar kas bandet su pelyno arbata? g.gif
Atsakyti
Labai gražios mintys apie nujunkymą 4u.gif
Atsakyti
savo krutimi maitinau iki 6men veliau pradejom valgyti nan ir po dvieju men kai pradejom ragauti kosytes viena ryta vaikelis atsikele ir neeme pienuko ,is kart pagalvojau tesiog nenori bet kita ryta buvo ta pati situacija.... va kaip kartais buna..viena diena atsikele ir jau daugiau pieno i burna neeme
Atsakyti
QUOTE(Justesea @ 2011 09 22, 15:02)

Tikrai nuostabios mintys, labai laiminga, kad jas perskaičiau... thumbup.gif Nes ir mano šeimos nariai (uošvis, tetos ir t.t) jau pradeda puse lūpų šnekėti, kad jau užtenka maitinti. Perskaičius ši straipsnį, dar labiau sustiprėjo noras vaikuti maitinti tiek kiek reikės mirksiukas.gif Patarčiau visoms maitinančioms mamytėms perskaityti ... blush2.gif
s mintys
Atsakyti
QUOTE(Justesea @ 2011 09 22, 15:02)

Supper biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Eivaite @ 2011 09 27, 15:26)
Tikrai nuostabios mintys, labai laiminga, kad jas perskaičiau...  thumbup.gif  Nes ir mano šeimos nariai (uošvis, tetos ir t.t) jau pradeda puse lūpų šnekėti, kad jau užtenka maitinti.

Jūsų kūdikiukas dar toks mažiukas, o jau atsiranda žmonių, kuriems jis per didelis žįsti mamos krūtį doh.gif
Atsakyti
[quote=Eivaite,2011 09 27, 15:26]
Tikrai nuostabios mintys, labai laiminga, kad jas perskaičiau... thumbup.gif Nes ir mano šeimos nariai (uošvis, tetos ir t.t) jau pradeda puse lūpų šnekėti, kad jau užtenka maitinti. Perskaičius ši straipsnį, dar labiau sustiprėjo noras vaikuti maitinti tiek kiek reikės mirksiukas.gif Patarčiau visoms maitinančioms mamytėms perskaityti ... blush2.gif

Keita, kad Jusu artimieji taip pradejo kalbeti... As savo suneli dar vis matinu (jam jau 1metai ir 5menesiai) ir labai tuo dziaugiuosi. Auga sveikas, zvalus berniukas. Nereikia jam kisti visokios sintetikos. Pienukas visada reikiamos temperaturos, buteliuku nereikia plaut ir t.t. bigsmile.gif Va, kiek pliusu as surandu thumbup.gif O svarbiausia, kad mamytes pienelis veikia kaip antibiotikas, kuris saugo vaikuti clap.gif assa.gif
Atsakyti
QUOTE(-Neužmirštuolė- @ 2011 09 29, 07:21)
Jūsų kūdikiukas dar toks mažiukas, o jau atsiranda žmonių, kuriems jis per didelis žįsti mamos krūtį  doh.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
maziau klausykit,pasikliaukit tik savo nuojauta,jinai stipriausia mirksiukas.gif
Atsakyti
Na taip, vyresnio vaiko (ypač virš 1,5 m) naktinis maitinimas, labai vargina doh.gif nes man atrodydavo,kad mažiukas jis keldavos rečiau negu didesnis doh.gif kažkur skaičiau,kad vaikas patys parodo, kada jie pienuko nebenori, bet kartais taip pasidaro sunku laukt 4u.gif Pati šiek tiek pavydėdavau, toms mamoms, kurių vaikai patys atsisakydavo pieno, bet tikrai nesigailiu,kad maitinau vos ne iki 2m, nes pienas būdavo gera paspirtis sergant, nes jokių kitų skysčių neidavo įkišt doh.gif
Atsakyti
Ryzausi ir as nujunkyti savo mazyle verysad.gif . Pradesiu nuo dieniniu maitinimu nutraukimo. Siandien jau uzmigo dienos miegu be papulio ir dideliu isteriju nebuvo, vos paverksleno ir viskas 4u.gif . Mano mazajai 1.3 metuku ir mastau ar uztenka tokio amziaus vaikui vieno miego dienos metu, nes kai maitinau tai ji snausdavo 2-3 kartus dienoje. Naktinius maitimus dar paliksiu, bet neuzilgo ir juos ketinu baigti. Na va, prisizadejau pries visas mamas tai atgal kelio jau nera blush2.gif , reik siekt uzsibrezto tikslo ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(notrele @ 2011 09 30, 11:24)
Ryzausi ir as nujunkyti savo mazyle  verysad.gif . Pradesiu nuo dieniniu maitinimu nutraukimo. Siandien jau uzmigo dienos miegu be papulio ir dideliu isteriju nebuvo, vos paverksleno ir viskas  4u.gif . Mano mazajai 1.3 metuku ir mastau ar uztenka tokio amziaus vaikui vieno miego dienos metu, nes kai maitinau tai ji snausdavo 2-3 kartus dienoje. Naktinius maitimus dar paliksiu, bet neuzilgo ir juos ketinu baigti. Na va, prisizadejau pries visas mamas tai atgal kelio jau nera  blush2.gif , reik siekt uzsibrezto tikslo  ax.gif .

mano mazius nuo metu laiko miega tik viena karta per diena kokia 1,5val kartais 2val.
as manau kad jei jie tiek miega jiems gana smile.gif
mes jau nutraukem dienini maitinima, pora dienu buvo sunkiau bet vaikas priprato ir uzmiega be pienuko. ir nakti jau stengiuos neduoti, duodu tik paryciais kokia 6-7val viena kart valgyt ir pries uzmiegant.
tikiuos kad ir situ maitinimu greit atsisakysim smile.gif kazkaip net gaila darosi neduot pienuko..
Atsakyti