Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinimo nutraukimas, 7 tema

QUOTE(Adele @ 2011 09 08, 15:00)
O mūsų berniukui tuoj bus 2, 5 ir dar valgo MP. Nežinau, ar verta tokį vaiką pradėt vest į darželį, jo ten neužmigdys ir be to juk taip prisirišęs....

Man išrašyti rimti vaistai, bet dėl maitinimo negaliu jų vartot. Antidepresantai.Taip ir kenčiu, o turbūt ir jis, nes per pieną persiduoda ir jam mano nerimas ir prasta psichinė būsena, nemiga.
Užburtas ratas. Negaliu nujunkyt, nes blogai jaučiuosi. o blogai jaučiuosi, nes negaliu gert vaistų. Tai visokiais žoliniais gadinu skrandį. Jau bloga nuo jų. Patarkit, gal kam nors panašiai buvo.

Manau,kad reiketu jums is tiesu viska rimtai apgalvoti ir nuspresti ar jau tikrai tokia didele nauda SIUO ATVEJU yra MP 4u.gif
O be to visi vaikai yra prisirise prie mamu ir nei MP nutraukimas,nei darzelis ju "neatrisa" mirksiukas.gif 4u.gif Pagalvokit kas geriau vaikui,laiminga,besisypsanti mama ir smagus laikas praleistas drauge ar amzinai nelaiminga,liudinti mama ir MP...
Atsakyti
QUOTE(ozhkaragoshka @ 2011 09 09, 15:43)
O be to visi vaikai yra prisirise prie mamu ir nei MP nutraukimas,nei darzelis ju "neatrisa"  mirksiukas.gif  4u.gif  Pagalvokit kas geriau vaikui,laiminga,besisypsanti mama ir smagus laikas praleistas drauge ar amzinai nelaiminga,liudinti mama ir MP...

drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
Adele, 4u.gif
gal yra kitų variantų? (psichoterapeutas, meditacija, bendraminčių klubas?)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Košė-Malošė: 09 rugsėjo 2011 - 20:31
Kai išvedžiau savąjį į darželį (1,8 m), tai ir dar prieš dienos miegą gaudavo mamos pienelio, bet darželyje jokių problemų nekilo dėl to 4u.gif tikrai nereikėjo bėgt į daržą ir maitint vaiko, o ir pats lengvai užmigdavo lotuliukas.gif
aišku, šiuo atveju, reikai žiūrėt, kur mažesnė blogybė, nes taip, tikra tiesa - laiminga nestresuojanti mama = laimingas , ramesnis vaikas ax.gif
draugei teko ir nutraukt maitinimą dėl sveikatos problemų - vaistai netiko žindančioms, na jos mergytei buvo ir jau 1,5 m gal. tai vis tik jei yra rimtų sveikatos problemų, tektų ryžtis nutraukt maitinimą, nors ir kaip sunku būtų (psichologiškai) blush2.gif
Atsakyti
laba diena,

na matau kad pas mus situacija tokia pat kaip pas dauguma. vaikeliui jau 1,6metukai o MP isikibes laikos kaip nezinau ko smile.gif kai manes nebuna Mp nereikia, bet pietu ar vakarinio miego be MP neuzmiega, naktimis kelias valgyt, nors panasu kad nevalgo jis o tik isitikina kad mama salia ir kad duos MP.
noriu nutraukt bet nezinau kaip. bandziau mazint, tada riksmai, jokio kito maisto nevalgo. o dar kaip tik ir dantukai dygsta. ir gaila vaiko, bet jau gaila ir saves, taip norisi bent naktimis pailset. isvesciau vaika i darzeli, bet nesulaukiam eiles.
taip ir nezinau kaip MP nutraukt g.gif
Atsakyti
tuckaite, 4u.gif
http://www.pradzia.o...is-mamos-darbas
Palaipsninis arba planuotas nujunkymas: http://www.supermama...t544211-50.html
Atsakyti
man kažkaip lengvai pavyko nutraukt, nors buvo 1 m.11 mėn kažkur, nors iš aplinkinių jau seniai jutau spaudimą, kad tokį didelį dar žindau (nors jau tebuvo likę tik miego metu naktį ir prieš miegą, ir tai buvau pastebėjus, kad daugiau nori artumo, nes to pienelio ne kažin kas jau buvo 4u.gif ). Bet kelis kartus prieš miegą kažko pradėjo skaudžiai žįsti, kąsti, tai pasakiau,kad man skauda. Tai tą vakarą ir dar kitą prisiglaudęs prie krūties prisiglaudęs pazirzė ir viskas thumbup.gif žodžiu, viskas baigėsi labai laimingai ir be jokių problemų, thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(alinute5 @ 2011 09 14, 14:47)
thumbup.gif žodžiu, viskas baigėsi labai laimingai ir be jokių problemų,  thumbup.gif

Nu kaip faina, tikiuosi, kad ir man pavyks taip lengvai ir neskausmingai.
Atsakyti
QUOTE(alinute5 @ 2011 09 14, 13:47)
man kažkaip lengvai pavyko nutraukt, nors buvo 1 m.11 mėn kažkur, nors iš aplinkinių jau seniai jutau spaudimą, kad tokį didelį dar žindau (nors jau tebuvo likę tik miego metu naktį ir prieš miegą, ir tai buvau pastebėjus, kad daugiau nori artumo, nes to pienelio ne kažin kas jau buvo  4u.gif ). Bet kelis kartus prieš miegą kažko pradėjo skaudžiai žįsti, kąsti, tai pasakiau,kad man skauda. Tai tą vakarą ir dar kitą prisiglaudęs prie krūties prisiglaudęs pazirzė ir viskas  thumbup.gif žodžiu, viskas baigėsi labai laimingai ir be jokių problemų,  thumbup.gif

tikiuos mums ir taip baigsis.
mano planai nutraukti maitinima vis menkeja sad.gif mazius kaip tycia susirgo...negaliu vaikui dar didesnes traumos daryt nutraukdama MP. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(alinute5 @ 2011 09 14, 13:47)
man kažkaip lengvai pavyko nutraukt, nors buvo 1 m.11 mėn kažkur, nors iš aplinkinių jau seniai jutau spaudimą, kad tokį didelį dar žindau (nors jau tebuvo likę tik miego metu naktį ir prieš miegą, ir tai buvau pastebėjus, kad daugiau nori artumo, nes to pienelio ne kažin kas jau buvo  4u.gif ). Bet kelis kartus prieš miegą kažko pradėjo skaudžiai žįsti, kąsti, tai pasakiau,kad man skauda. Tai tą vakarą ir dar kitą prisiglaudęs prie krūties prisiglaudęs pazirzė ir viskas  thumbup.gif žodžiu, viskas baigėsi labai laimingai ir be jokių problemų,  thumbup.gif

Neitiketinai skamba tikrai rolleyes.gif labai jums pasiseke,noreciau,kad ir man taip ax.gif Pakolkas sugebejom pries einant miegoti uzmigti be (.)(.) tai praso tik nakti pabudes smile.gif bandziau nakti iduoti vandenuko,tai toki triuksma pakele doh.gif kad neturejau kur dingti. Tai dar truputi pakentesiu nes tik pries savaite nuemiau ta maitinima blush2.gif atrodo galeciau dar maitinti,mums tik 1 metukai ir menesiukas,bet labai jau skaudziai pradejo valgyti doh.gif
Atsakyti
Isvargina maitinimas labai, naktimis neissimiegi, buni pervargusi ir tas viskas persiduoda vaikui. Mano dukrai tuoj 2 metukai, bet vis dar maitinu. Noriu jau nutraukti, esu emociskai pavargusi jau, erzina daug kas. Bet vis baisu kaip ji nakti miegos, ka reikes duoti kai nebus mp, bet manau kad jau laikas baigti maitinti ir taip jau gan ilgai ismaitinau. Galvoju gal vaistus pavartoti kur sustabdo pieno gamyba, bet vaikui iskart stresas didziulis, ka patartumet? Ar vis mazinti, bet kad ji pagrinde naktimis jo nori, o diena uzsimirsta kazkaip, vakare pries miega labai reikalauja. Ka daryti?
Atsakyti
Mano pupai irgi jau netoli 2 metukai. Tiesiog susiėmiau ir nebeduodu ryte ir prieš pietų miegą. Nu ir nebuvo nei didelių skandalų. Pazirziaprieš miegą.Padarau arbatos. Pasupu jei sunku užmigti ir viskas. Vakarinį ir naktinius bandysiu retint po gero mėnesio.
Atsakyti