QUOTE(Adele @ 2011 09 08, 15:00)
O mūsų berniukui tuoj bus 2, 5 ir dar valgo MP. Nežinau, ar verta tokį vaiką pradėt vest į darželį, jo ten neužmigdys ir be to juk taip prisirišęs....
Man išrašyti rimti vaistai, bet dėl maitinimo negaliu jų vartot. Antidepresantai.Taip ir kenčiu, o turbūt ir jis, nes per pieną persiduoda ir jam mano nerimas ir prasta psichinė būsena, nemiga.
Užburtas ratas. Negaliu nujunkyt, nes blogai jaučiuosi. o blogai jaučiuosi, nes negaliu gert vaistų. Tai visokiais žoliniais gadinu skrandį. Jau bloga nuo jų. Patarkit, gal kam nors panašiai buvo.
Man išrašyti rimti vaistai, bet dėl maitinimo negaliu jų vartot. Antidepresantai.Taip ir kenčiu, o turbūt ir jis, nes per pieną persiduoda ir jam mano nerimas ir prasta psichinė būsena, nemiga.
Užburtas ratas. Negaliu nujunkyt, nes blogai jaučiuosi. o blogai jaučiuosi, nes negaliu gert vaistų. Tai visokiais žoliniais gadinu skrandį. Jau bloga nuo jų. Patarkit, gal kam nors panašiai buvo.
Manau,kad reiketu jums is tiesu viska rimtai apgalvoti ir nuspresti ar jau tikrai tokia didele nauda SIUO ATVEJU yra MP
O be to visi vaikai yra prisirise prie mamu ir nei MP nutraukimas,nei darzelis ju "neatrisa" Pagalvokit kas geriau vaikui,laiminga,besisypsanti mama ir smagus laikas praleistas drauge ar amzinai nelaiminga,liudinti mama ir MP...