Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinimo nutraukimas, 7 tema

QUOTE(Nidule @ 2011 07 13, 23:56)
Labai sutinku, as maitinau iki 4 metu. Buvo neimanoma nuo papo atlupti. Pilna ta zodzio prasme ir nelupau - palikau viska savo eigai. O 4 jau susitareme, kad gal jau ir nereiktu. Dabar jau 4,6 tai dar atejus paklausia ar gali galvyte padeti ant papo ir rankutes ant pilvo padeti po papu. Daug kas komentuos kokia is to nauda ir bla-bla-bla. Tai pasakysiu nauda beprotiska. Mes persirgome per ta laika tik sezoninem virusinem ligom ir tik labai lengva forma. Man patinka, kad ji megsta buti vaiku ir suvokia kad ji gere papa taip ilgai. Sakau ar prisimeni - aha prisimenu. Ir kas idomiausia pienas dingo ta pacia diena kada susitareme smile.gif)) Ajsku tas gerimas nuo 2 metu yra visai kitoks  jis yra daugiau raminimosi - saugumo forma, kuri labai naudinga ir nepakeiciama vaikui. As esu salininke to, kad jeigu gaunasi ir galite, tai nenutraukite, nebent tai sudarytu kokius tai nepatogumus gyvenime. Viskas naturaliai uzsidarys  4u.gif

thumbup.gif

mniškiui 2m ir 8 men. bandau nutraukti maitinimą, bet kol kas nesiseka schmoll.gif pavyko jau susitarti, kad tik prieš miegelį pietų ir vakarinį, žinoma, naktimis prireikia dar ne kartą, bet ir tai jau niekai, kai NE BET KUR IR BET KADA. paklaustumėt, kodėl noriu nutraukti? pati nusilpau. db daug visokių gyvenime įvykių. pati nusilpus esu. ir vaikui tai nėra. gerai. sakau, kad jau laikas užbaigti. ir kaip niekas kitas laukiu tos dienos, kai susitarsime wub.gif
Atsakyti
Aš planavau maitint savo dukryte iki metų, dabar jau labai noriu sumažint maitinimą iki kelių maitinimų.Problema tame, kad ji faktiškai nieko nevalgo išskyrus MP,net jei irsuvalgo košės ji po kiek laiko pradeda reikalaut MP, negaliu niekur normaliai ir ramiai su ja išeit,nes nežinau kada jai užeis papo isterija.Ji puola ant manęs tikrąja to žodžio prasme, rangos kaip gyvačiukas aplink (.)(.) ir šaukia, pradeda jau ir kalba po truputi verštis nepasikuklina besiraitydama ir niam sušaukt ir šiaip jau (.) jai viskas ji tarkim bando stotis nepavyksta prieina prie manęs ir pradeda reikalaut (.),užmiega tik su (.), nakti keliasi n kartų (.). Nesakykit,kad ji dar mažyte, nes jau mano ir emocinė būsena nuo tų begalinių isterijų pradeda svyruot ir šiaip aš ir moteris ir žmona ne tik papai blush2.gif Kaip ir pasiskaičiau kai kurių mamų pasisakymus manau išsprendus tas isterijas ir vaikas geriau valgytų,geriau miegotų, būtų ramesnis laimingesnis - tokia būčiau ir aš,todėlprašau patarimų kaip bent sumažinti maitinimus iki poros kartų per parą
Atsakyti
QUOTE(archeologe @ 2011 08 19, 16:21)
Aš planavau maitint savo dukryte iki metų, dabar jau labai noriu sumažint maitinimą iki kelių maitinimų.Problema tame, kad ji faktiškai nieko nevalgo išskyrus MP,net jei irsuvalgo košės ji po kiek laiko  pradeda reikalaut MP, negaliu niekur normaliai ir ramiai su ja išeit,nes nežinau kada jai užeis papo isterija.Ji puola ant manęs tikrąja to žodžio prasme, rangos kaip gyvačiukas aplink (.)(.) ir šaukia, pradeda jau ir kalba po truputi verštis nepasikuklina besiraitydama ir niam sušaukt ir šiaip jau (.) jai viskas ji tarkim bando stotis nepavyksta prieina prie manęs ir pradeda reikalaut (.),užmiega tik su (.), nakti keliasi n kartų (.). Nesakykit,kad ji dar mažyte, nes jau mano ir emocinė būsena nuo tų begalinių isterijų pradeda svyruot ir šiaip aš ir moteris ir žmona ne tik papai blush2.gif Kaip ir pasiskaičiau kai kurių mamų pasisakymus manau išsprendus tas isterijas ir vaikas geriau valgytų,geriau miegotų, būtų ramesnis laimingesnis  - tokia būčiau ir aš,todėlprašau patarimų kaip bent sumažinti maitinimus iki poros kartų per parą

mus gelbėjo mb,kartu būdavo beveik visą dieną ir vis kažką veikdavo,bet maniškis truputi vyresnis buvo tai gal dėl to lengviau,bet iš kitos pusės tai jam (.) buvo viskas doh.gif suprantu tave ir jokiais būdais nemoralizuosiu 4u.gif laikykis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(stebukliukas13 @ 2011 08 19, 21:07)
mus gelbėjo mb,kartu būdavo beveik visą dieną ir vis kažką veikdavo,bet maniškis truputi vyresnis buvo tai gal dėl to lengviau,bet iš kitos pusės tai jam (.) buvo viskas  doh.gif suprantu tave ir jokiais būdais nemoralizuosiu  4u.gif  laikykis  4u.gif

na va, kad MB ne LT dirba tai ji praktiškai visada tik su manim būna
Atsakyti
QUOTE(archeologe @ 2011 08 19, 20:28)
na va, kad MB ne LT dirba tai ji praktiškai visada tik su manim būna

pas mus panašiai,jis kas antrą mėn grįžta keliom savaitėm,tai sulaukiau kol grįš ir tada nutraukiau visiškai maitinimą smile.gif viena būčiau tikrai nesusitvarkius,bandžiau kelis kartus bet neužteko kantrybės smile.gif
Atsakyti
gal mišinuką pabandyk duoti. maniškis buvo visada prieš mišinukus. mano bernas irgi mano, kad mama soskė. tai jau irgi laukiu tos stebuklingos dienos.
Atsakyti
Laba diena. Maitinu kūdikį krūtimi ir dar lieka nemažai pieno, tad jeigu kas nors norėtų pirkti donorinį pieną - prašome kreiptis. Dėl kainos susitarsime.
Atsakyti
QUOTE(ValentinaD @ 2011 08 20, 16:33)
Laba diena. Maitinu kūdikį krūtimi ir dar lieka nemažai pieno, tad jeigu kas nors norėtų pirkti donorinį pieną - prašome kreiptis. Dėl kainos susitarsime.

truputi ne į temą čia pataikėt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ValentinaD @ 2011 08 20, 16:33)

tai kuo daugiau dalinsit tuo daugiau gaminsis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ValentinaD @ 2011 08 20, 17:33)

TAI NE KARVES PIENAS JUK IR NEESTETISKA 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jautuke30 @ 2011 08 20, 20:42)
TAI NE KARVES PIENAS JUK IR NEESTETISKA 4u.gif

Diskutuotinas dalykas. Karvė juk gyvulys. Net nebūtinai švarus, o jūs sakot, kad karvės pieną gerti estetiška. Žinduoliai, išskyrus žmones, kitų žinduolių pieno negeria. O kame neestetiškumas dalintis švarios moters, tos pačios žinduolių rūšies maitintojos pienu? tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(medeinadei @ 2011 08 20, 23:15)
Diskutuotinas dalykas. Karvė juk gyvulys. Net nebūtinai švarus, o jūs sakot, kad karvės pieną gerti estetiška. Žinduoliai, išskyrus žmones, kitų žinduolių pieno negeria. O kame neestetiškumas dalintis švarios moters, tos pačios žinduolių rūšies maitintojos pienu?  tongue.gif

nu ka as zinau g.gif siaip karves pienas pasterizuotas jei ka g.gif
Atsakyti