QUOTE(Nidule @ 2011 07 13, 23:56)
Labai sutinku, as maitinau iki 4 metu. Buvo neimanoma nuo papo atlupti. Pilna ta zodzio prasme ir nelupau - palikau viska savo eigai. O 4 jau susitareme, kad gal jau ir nereiktu. Dabar jau 4,6 tai dar atejus paklausia ar gali galvyte padeti ant papo ir rankutes ant pilvo padeti po papu. Daug kas komentuos kokia is to nauda ir bla-bla-bla. Tai pasakysiu nauda beprotiska. Mes persirgome per ta laika tik sezoninem virusinem ligom ir tik labai lengva forma. Man patinka, kad ji megsta buti vaiku ir suvokia kad ji gere papa taip ilgai. Sakau ar prisimeni - aha prisimenu. Ir kas idomiausia pienas dingo ta pacia diena kada susitareme )) Ajsku tas gerimas nuo 2 metu yra visai kitoks jis yra daugiau raminimosi - saugumo forma, kuri labai naudinga ir nepakeiciama vaikui. As esu salininke to, kad jeigu gaunasi ir galite, tai nenutraukite, nebent tai sudarytu kokius tai nepatogumus gyvenime. Viskas naturaliai uzsidarys
mniškiui 2m ir 8 men. bandau nutraukti maitinimą, bet kol kas nesiseka pavyko jau susitarti, kad tik prieš miegelį pietų ir vakarinį, žinoma, naktimis prireikia dar ne kartą, bet ir tai jau niekai, kai NE BET KUR IR BET KADA. paklaustumėt, kodėl noriu nutraukti? pati nusilpau. db daug visokių gyvenime įvykių. pati nusilpus esu. ir vaikui tai nėra. gerai. sakau, kad jau laikas užbaigti. ir kaip niekas kitas laukiu tos dienos, kai susitarsime