QUOTE(Meina @ 2011 07 09, 15:40)
Mano mergaitei 2m1men, sesta para be MP Galvojau, kad bus sunkiau. Pirmom dienom vis prase, sake nera papo dabar jau nepraso, tik paziuri, pasako, kad nera ir viskas
Ech, kaip Jus suprantu
Tai ir nenutraukit, gi dar tokie maziukai jus
Ech, kaip Jus suprantu
Tai ir nenutraukit, gi dar tokie maziukai jus
Labai sutinku, as maitinau iki 4 metu. Buvo neimanoma nuo papo atlupti. Pilna ta zodzio prasme ir nelupau - palikau viska savo eigai. O 4 jau susitareme, kad gal jau ir nereiktu. Dabar jau 4,6 tai dar atejus paklausia ar gali galvyte padeti ant papo ir rankutes ant pilvo padeti po papu. Daug kas komentuos kokia is to nauda ir bla-bla-bla. Tai pasakysiu nauda beprotiska. Mes persirgome per ta laika tik sezoninem virusinem ligom ir tik labai lengva forma. Man patinka, kad ji megsta buti vaiku ir suvokia kad ji gere papa taip ilgai. Sakau ar prisimeni - aha prisimenu. Ir kas idomiausia pienas dingo ta pacia diena kada susitareme )) Ajsku tas gerimas nuo 2 metu yra visai kitoks jis yra daugiau raminimosi - saugumo forma, kuri labai naudinga ir nepakeiciama vaikui. As esu salininke to, kad jeigu gaunasi ir galite, tai nenutraukite, nebent tai sudarytu kokius tai nepatogumus gyvenime. Viskas naturaliai uzsidarys