Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinimo nutraukimas, 7 tema

QUOTE(Jurga75 @ 2011 07 08, 09:38)
Taip sirdele skauda,kad atemiau is dukrytes pienuka,vakar vos  susilaikiau nedavus,net asara nuriedejo cray.gif

praeis,pas mane dar mažesnis,irgi užeina savigrauža,bet nutraukus maitinimą vaikas ir valgyti pradėjo ir miegoti smile.gif
Atsakyti
sveikos mamytes 4u.gif

atejo laikas ir man nutraukti maitinima verysad.gif dukryte jau didele,jai jau metukai,o kruties praso kaip naujagimis biggrin.gif paryciui apie 4-5val prasideda valgymas doh.gif ir kruties nepaleidzia iki 7-8val.,zodziu as uz "soske". jau pavargau,noriu normaliai nakti issimiegoti,diena irgi darzai praso unsure.gif is buteliuko su zinduku negeria,o is buteliuko su snapeliu geria,bet nedaug.labai reikia jusu patarinu kaip nutraukti maitinima? iskarto ar palaipsniui nebeduoti kruties?ka duoti vakare,misinuka ar kosyte? g.gif dazniausiai vakare prie kruties uzmigdavo.
Atsakyti
QUOTE(@mamyciukas@ @ 2011 07 08, 09:41)
sveikos mamytes 4u.gif

atejo laikas ir man nutraukti maitinima verysad.gif dukryte jau didele,jai jau metukai,o kruties praso kaip naujagimis biggrin.gif paryciui apie 4-5val prasideda valgymas  doh.gif ir kruties nepaleidzia iki 7-8val.,zodziu as uz "soske". jau pavargau,noriu normaliai nakti issimiegoti,diena irgi darzai praso unsure.gif is buteliuko su zinduku negeria,o is buteliuko su snapeliu geria,bet nedaug.labai reikia jusu patarinu kaip nutraukti maitinima? iskarto ar palaipsniui nebeduoti kruties?ka duoti vakare,misinuka ar kosyte? g.gif dazniausiai vakare prie kruties uzmigdavo.

mūsų buvusi situacija doh.gif paskaityk puslapiu atgal mirksiukas.gif
Atsakyti
pastebejau,kad valgyt daugiau ir dazniau nori, o vakar pries miega negraziai mane isvadino net,sako mama kiaule ir ne tik...
Atsakyti
QUOTE(Jurga75 @ 2011 07 08, 09:45)
pastebejau,kad valgyt daugiau ir dazniau nori, o vakar pries miega negraziai mane isvadino net,sako mama kiaule ir ne tik...

nieko baisaus,jiems tas posakis kitos vertės nei mes priimam,normalu,juk kažką praranda mirksiukas.gif aš atsakyčiau "kriu kriu",juk jie vaikiukai mirksiukas.gif
Atsakyti
O mani6kis, negaudamas mp, mažai geria skysčių. Mergaitės mano tokio amžiaus labai daug gerdavo, o jis po gurkšnelį, kelis. Net neturi jis savo mėgstamo gėrimo, nupirkčiau kažin ką, bet jam grynas vanduo skaniausias smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurda @ 2011 07 08, 11:35)
O mani6kis, negaudamas mp, mažai geria skysčių. Mergaitės mano tokio amžiaus labai daug gerdavo, o jis po gurkšnelį, kelis. Net neturi jis savo mėgstamo gėrimo, nupirkčiau kažin ką, bet jam grynas vanduo skaniausias smile.gif

maniškis irgi neėmė iš pradžių,labai bijojau kad nebūtų blogai,bet dabar kaip duoda tai ant karto po 100ml išgeria tiek sulčių tiek arbatos tiek to pačio vandenuko smile.gif
Atsakyti
dar tik pusdienis praejo,o mano dukryte jau uzsiklykusi unsure.gif siandien pirmo miegelio katik uzmigo blink.gif kai eidavo apie 11val. o mano krutys jau pilnos,jauciasi maudimas huh.gif

QUOTE(stebukliukas13 @ 2011 07 08, 09:44)
mūsų buvusi situacija  doh.gif  paskaityk puslapiu atgal  mirksiukas.gif

jusu vaikas vietoj kruties imdavo kita maista,o mano dukryte kai nori kruties nieko i burna neima schmoll.gif ir labai uzsiverkia,kad ir dabar nusiramino tik isisiubusi i kakla unsure.gif o dabar miegodama "ciulpena" savo lupyte
Atsakyti
QUOTE(@mamyciukas@ @ 2011 07 08, 14:09)
dar tik pusdienis praejo,o mano dukryte jau uzsiklykusi unsure.gif siandien pirmo miegelio katik uzmigo blink.gif kai eidavo apie 11val. o mano krutys jau pilnos,jauciasi maudimas huh.gif
jusu vaikas vietoj kruties imdavo kita maista,o mano dukryte kai nori kruties nieko i burna neima schmoll.gif ir labai uzsiverkia,kad ir dabar nusiramino tik isisiubusi i kakla unsure.gif o dabar miegodama "ciulpena" savo lupyte

kiekvienai sava situacija atrodo pati baisiausia kai nevyksta viskas kaip norėtumėm,mano vaikas buvo nevalgiukas,tik kai nutraukiau mp pradėjo valgyti,pirmus kartus alkanas užsiklykdavo,čia pasakoti ir pasakoti... kiekvienas vaikas yra skirtingas ir tik jūs žinot kiek jam leisti įsirėkti,nereikia ir per daug to vaiko išnervuoti 4u.gif
Atsakyti
sveiki 4u.gif ilindau i si skyreli ir noriu begt,neskaityt verysad.gif mums 1metukai ir menuo.mano mazius traukia piena net zandai plysta,bet ateis ir tas momentas,kai reiks nutraukt doh.gif o jam cia bus baisus stresas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(zynaida @ 2011 07 08, 22:12)
sveiki  4u.gif ilindau i si skyreli ir noriu begt,neskaityt  verysad.gif  mums 1metukai ir menuo.mano mazius traukia piena net zandai plysta,bet ateis ir tas momentas,kai reiks nutraukt  doh.gif o jam cia bus baisus stresas  verysad.gif

tai kad visiems kurie ne patys atsisako tai baisus stresas smile.gif o kam skaityti jei nesiruošiat nutraukti,maitinkit ir mėgaukitės tuom 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(stebukliukas13 @ 2011 07 08, 14:26)
kiekvienai sava situacija atrodo pati baisiausia kai nevyksta viskas kaip norėtumėm,mano vaikas buvo nevalgiukas,tik kai nutraukiau mp pradėjo valgyti,pirmus kartus alkanas užsiklykdavo,čia pasakoti ir pasakoti... kiekvienas vaikas yra skirtingas ir tik jūs žinot kiek jam leisti įsirėkti,nereikia ir per daug to vaiko išnervuoti  4u.gif

na va jau para praejo,o verke tik vakar diena blink.gif vakare uzmigo lauke vezime,grizusi namo keldama i lovyte pasupau ir ismiegojo visa nakti thumbup.gif tik ryte jau nebeiskenciau skausmo ir daviau kruti dar mieganciai doh.gif manau cia ir padariau didziausia klaida g.gif pati stebiuosi,kaip greitai ir lengvai ji atsisako kruties unsure.gif gal jau atejo tas laikas kai jai jau nebereikia g.gif
Atsakyti