sveikos mamytes, atejau pasiskaitineti, kaip jum sekasi nutraukti maitinima.. Dukrytei beveik metukai ir aplinkybes susikloste taip, kad tenka atsisakyti mp, ir staigiai, nera kada atsisakineti dieniniu maitinimu, po to kitu. Tikrai atrode misija neimanoma, misonio ne is tolo nenori matyti, bet jau ketvirta para gyvenam be mp, beveik.. medali mano mamai reikia kabinti, nes pirmas dvi dienas ji praktiskai visa laka buvo su mazyle, ja migde ir miegojo su ja, as nesirodydavau, kad nekiltu pagundos, vakarais is vis is namu pasiplaudavau.. Tik pirma nakti nubudus ropojo verkdama pas mane i kambari.. Tikrai buciau davus pienelio, bet pusiaukelej pasigavo mama.. Sirdi be galo skaudejo.. Bet tikrai buvo lengviau nei tikejausi, po poros dienu mazyle migdau as, ir be papulio, paglostau, pakasau nugaryte, dabar nurimsta taip, stipriai prisiglaudzia, apsikabina, pienas dingo, bet svarbu kad artumas nedingtu.. O ir diena dazniau prisiglaudzia, apsikabina:) retkarciais dienom paiesko, bet apsirengus taip, kad nerastu.. O man istikruju sunkoka su tuo susitaikyti, bet jau beveik.. Tiesa atvaziuojant pas tevus pientraukio nepasiemiau, tad pienuka atiduodu isgerti mieganciai, kad neprisimintu..
na ateinu papasakoti apie mūsų miegus, tai kai neliko MP, tai dingo ir miego sutrikimai miega vaikas puikiai, jei nubunda kartą, tai užtenka tik paglostyti, ir miega toliau, negeria net vandenuko, todėl didžioji dalis naktų sausos. Jau dvi naktys eina miegoti į lovelę, aišku, kadangi nepratęs, visos nakties joje neišmiega, tačiau užmigti lovytėj jokio vargo, mielai joje užmiega
QUOTE(artisteee @ 2011 07 01, 15:07)
na ateinu papasakoti apie mūsų miegus, tai kai neliko MP, tai dingo ir miego sutrikimai
Šaunuoliai Jūs abu.
Tikiuosi ir pas mus miegas susitvarkys, kaip pas Jus, kai nustosiu žindyti. Nes dabar tai oi koks sutrikęs miegas
Aš vis paskaitinėju tema, na o dabar ir pati pasisakysiu:) Pagaliau nebemaitinu jau 2 savaites. Vakar buvo pirma naktis kai išmiegojo jau visą naktį, nes anksčiau keldavosi porą kartų. Krūties vis dar ieško ir prašo. bet su kiekviena diena vis mažiau:) atpratinau palaipsniui, atsisakiau dieninio maitinimo labai sunkiai o po mėnesio ir naktinio. Teko migdyti vežimuke, kitaip niekaip neužmigdavo. Nors atpratinau palaipsniui, man krūtyje liko guzas toks skausmingas. Gal kuri mamytė susidūrė ir žino ką darytį? kažkaip žinau, kad pieną negerai nusitraukti, o kaip tą guzą panaikinti?
QUOTE(giedresaulute @ 2011 07 02, 07:49)
Aš vis paskaitinėju tema, na o dabar ir pati pasisakysiu:) Pagaliau nebemaitinu jau 2 savaites. Vakar buvo pirma naktis kai išmiegojo jau visą naktį, nes anksčiau keldavosi porą kartų. Krūties vis dar ieško ir prašo. bet su kiekviena diena vis mažiau:) atpratinau palaipsniui, atsisakiau dieninio maitinimo labai sunkiai o po mėnesio ir naktinio. Teko migdyti vežimuke, kitaip niekaip neužmigdavo. Nors atpratinau palaipsniui, man krūtyje liko guzas toks skausmingas. Gal kuri mamytė susidūrė ir žino ką darytį? kažkaip žinau, kad pieną negerai nusitraukti, o kaip tą guzą panaikinti?
nusitrauk būtinai išsimasažuok,dėk kopūsto lapą aš taip dariau ir susitvarkė
mes jau savaitė kaip be mp,sunkios buvo pirmos naktys,galvojau išprotėsiu,bet mažiukas pagaliau pradėjo valgyti normalų maistą ir pagaliau gavau pamiegoti keldavosi po 5 ir daugiau kartų per naktį kad ir kaip trūksta maitinimo aš nutraukime kol kas randu tik pliusus
QUOTE(stebukliukas13 @ 2011 07 02, 16:57)
nusitrauk būtinai išsimasažuok,dėk kopūsto lapą aš taip dariau ir susitvarkė
mes jau savaitė kaip be mp,sunkios buvo pirmos naktys,galvojau išprotėsiu,bet mažiukas pagaliau pradėjo valgyti normalų maistą ir pagaliau gavau pamiegoti keldavosi po 5 ir daugiau kartų per naktį kad ir kaip trūksta maitinimo aš nutraukime kol kas randu tik pliusus
Prašom papasakoti,kaip tai pavyko ?
QUOTE(vyšnelė @ 2011 07 02, 17:42)
Prašom papasakoti,kaip tai pavyko ?
kai nusprendžiau rimtai nutraukti tai dieną daviau tik vieną kartą,vakare gal gerą pusvalandį kėlė isteriją,vežiau su mašina,supiau,ant gali užmigo supantis ant rankų supynėse didelėse,grįžom namo ir vėl isterija,daviau tada (buvo 1 nakties), naktį tada kėlėsi n kartų,kitą dieną nedaviau visai,vakare vėl isterijos,pavyko užmigdyti ir gavo tik kai naktį kėlėsi,paryčiais kai atsikėlė daviau jogurto vietoj mp (apie 5 ryto),pavalgė ir išmiegojo iki 9,tada dieną vėl negavo,naktį kėlėsi kartą,paryčiais maistas (šiaip jis nuo 5 ryto man kas pusvalandį keldavosi kai maitinau ),taip gal tris naktis,o tada naktį pavyko užsupti ir nebedaviau,kadangi pradėjo valgyti normaliai tai ir nakčiai sotus guldavo,pradėjo miegoti normaliai dabar užmiega 11 vakare ir iki 7 išmiega maniau kad to niekada nesulauksiu nes buvau "soskė" jau ir drabužius parduotuvėj plėšdavo beje kai supdavau nakčiai tai duodavau smakrą savp apžioti ir jis nurimdavo,bet čia tik kai jau visai apsnūdęs būdavo pagaliau nuo vakar ir mišinuką priėmė,tai paryčiais šiandien padaviau ir užsimerkęs išgėrė ir iki 10 miegojo tai va tokia ta istorija,medalis mb,nes jei ne jis tai būčiau taip ir nenutraukus vaikas visą tą laiką dienom buvo užsiėmęs su tetuku
QUOTE(stebukliukas13 @ 2011 07 02, 18:43)
kai nusprendžiau rimtai nutraukti tai dieną daviau tik vieną kartą,vakare gal gerą pusvalandį kėlė isteriją,vežiau su mašina,supiau,ant gali užmigo supantis ant rankų supynėse didelėse,grįžom namo ir vėl isterija,daviau tada (buvo 1 nakties), naktį tada kėlėsi n kartų,kitą dieną nedaviau visai,vakare vėl isterijos,pavyko užmigdyti ir gavo tik kai naktį kėlėsi,paryčiais kai atsikėlė daviau jogurto vietoj mp (apie 5 ryto),pavalgė ir išmiegojo iki 9,tada dieną vėl negavo,naktį kėlėsi kartą,paryčiais maistas (šiaip jis nuo 5 ryto man kas pusvalandį keldavosi kai maitinau ),taip gal tris naktis,o tada naktį pavyko užsupti ir nebedaviau,kadangi pradėjo valgyti normaliai tai ir nakčiai sotus guldavo,pradėjo miegoti normaliai dabar užmiega 11 vakare ir iki 7 išmiega maniau kad to niekada nesulauksiu nes buvau "soskė" jau ir drabužius parduotuvėj plėšdavo beje kai supdavau nakčiai tai duodavau smakrą savp apžioti ir jis nurimdavo,bet čia tik kai jau visai apsnūdęs būdavo pagaliau nuo vakar ir mišinuką priėmė,tai paryčiais šiandien padaviau ir užsimerkęs išgėrė ir iki 10 miegojo tai va tokia ta istorija,medalis mb,nes jei ne jis tai būčiau taip ir nenutraukus vaikas visą tą laiką dienom buvo užsiėmęs su tetuku
Šaunuoliai,tikrai sėkmingai,greit pabaigėt visą šį reikalą .
Kaip,kokiu budu suduodat naktį jogurtą,kokį jogurtą naudojat?
O kaip mišinuką geria?Kokį naudojat?
Maniškė nei pieno,nei mišinuko net neragauja ...
O nuo 5 ryto ir pas mus dabar kas pusvalandį kėlimasis,niurzgėjimas ...
Laukčiau ir aš tokios nakties nuo 23 val. iki 7 val.ryto .Nežinau kada tai bus .
QUOTE(vyšnelė @ 2011 07 02, 19:25)
Šaunuoliai,tikrai sėkmingai,greit pabaigėt visą šį reikalą .
Laukčiau ir aš tokios nakties nuo 23 val. iki 7 val.ryto .Nežinau kada tai bus .
maniškis mišinuko išgeria tik 60ml,pradėjom nuo paragavimų,pradžiai keli gurkšniai ir taip po truputi geriam mūsų pusryčiai atsikėlus būdavo bios jogurtas be skonio,tai jį ir daviau,pavalgė ir užmigo gražiai mišinuką dabar tutteli3 nupirkau,nes nežinojau ar apskritai ims,bandžiau pieną pirktinį bet nepatiko jam dabr mišinukas ryte ir prieš miegiuką bet apskritai vaikas valgo kas 2-3 val,kur valgydavom į dieną geriausiu atveju 2 kartus vieną vakarą bandžiau užmigdyti o jis isterikavo,net nesupratau kad alkanas,daviau varškytės ir iškart nurimo mano atvejis parodė kad reikia nepamiršti vaikui valgyti pasiūlyti dažniau man tai buvo "kosmosas",o dabar po truputi baigiu išmokti sėkmės ir daug daug kantrybės svarbiausia eiti iki galo ir kad vaikas būtų užsiėmęs
sveikos mamytes,sakykit ar reikia nusitraukt pienuka,jau trecia diena,kai nusprendziau atjunkyt,nes mums jau 2,7men.krutys kietokos,nezinau ka daryt,kada jau nustoja gamintis pienukas?
QUOTE(Jurga75 @ 2011 07 07, 10:39)
sveikos mamytes,sakykit ar reikia nusitraukt pienuka,jau trecia diena,kai nusprendziau atjunkyt,nes mums jau 2,7men.krutys kietokos,nezinau ka daryt,kada jau nustoja gamintis pienukas?
kai man prisigamina kad pradeda kietėti ir jau nebemalonu kentėti aš nusitraukiu,palaipsniui tie traukimai laabai retėja
Taip sirdele skauda,kad atemiau is dukrytes pienuka,vakar vos susilaikiau nedavus,net asara nuriedejo