Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinimo nutraukimas, 7 tema

man jau savaite, kai nebemaitinu. Nutraukiau maitinima staigiai. Krutys buvo kietos ir skaudejo tris dienas. Po trupuciuka nusitraukdavau. Dabar dar pienuko yra, bet verzimo ir skausmo nebeliko
Atsakyti
QUOTE(liepaite_sun @ 2010 12 30, 20:03)
man jau savaite, kai nebemaitinu. Nutraukiau maitinima staigiai. Krutys buvo kietos ir skaudejo tris dienas. Po trupuciuka nusitraukdavau. Dabar dar pienuko yra, bet verzimo ir skausmo nebeliko

Oi tikiuosi, kad ir man taip bus, nes net baisu... doh.gif
O Jus daznai nusitraukdavote ar tik karta per diena?
Atsakyti
QUOTE(Inge1 @ 2010 12 30, 22:50)
Oi tikiuosi, kad ir man taip bus, nes net baisu...  doh.gif

karta per para as nusitraukdavau, dazniausiai is po nakties... kartais ir vakare, jei verzdavo labai... pries nusitraukiant pamasazuodavau krutis, kad lengviau butu nusitraukti
Atsakyti
QUOTE(Inge1 @ 2010 12 30, 21:50)
Oi tikiuosi, kad ir man taip bus, nes net baisu...  doh.gif

Na va, stai jau ir mes galutinai baigeme MP maitinimus....Pienuko as is viso nenusitraukinedavau (tiesa pasakius as net pientraukio neturiu smile.gif ). Galiu pasakyti, kad tikejausi daug baisesnes maitinimo pabaigos, bet viskas neitiketinai normaliai. Kadangi mazinau laipsniskai, is pradziu nuimdama po viena maitinima dienomis, kol ju is viso dienom nebeliko, paskui vakarais daviau ozkos pieneli, rytais perejom prie kosyciu, o db jau ir naktimis nebevalgom thumbup.gif . Tikejausi, kad ir sirdeleje bus liudna, kad nebemaitinu, bet ir taip lb daznai su mazyle apsikabine pasedim, tad kontakto nesumazejo. Aisku, keleta nakteliu buvo nerami, pabudusi bandydavo knirzeti, soskute mete toliau, nei mate biggrin.gif , man plaukus tampe is pykcio, bet visa tai truko max 8 minutes, o paskui supratus, kad nieko geresnio negaus, imdavo soskute ir uzsnusdavo. Ir krutine stebuklingai nesprogo nuo pienuko pertekliaus...matyt oraginzmas pats susivoke, kad jau atejo pabaiga!! Tai vat, tokia musu zindymo pabaigos istorija. Linkiu visoms sekmes, baigiant maitinti savo pienuku..
Atsakyti
QUOTE(a.ausryte @ 2010 12 31, 13:40)
Na va, stai jau ir mes galutinai baigeme MP maitinimus....Pienuko as is viso nenusitraukinedavau (tiesa pasakius as net pientraukio neturiu smile.gif ). Galiu pasakyti, kad tikejausi daug baisesnes maitinimo pabaigos, bet viskas neitiketinai  normaliai. Kadangi mazinau laipsniskai, is pradziu nuimdama po viena maitinima dienomis, kol ju is viso dienom nebeliko, paskui vakarais daviau ozkos pieneli, rytais perejom prie kosyciu, o db jau ir naktimis nebevalgom thumbup.gif . Tikejausi, kad ir sirdeleje bus liudna, kad nebemaitinu, bet ir taip lb daznai su mazyle apsikabine pasedim, tad kontakto nesumazejo. Aisku, keleta nakteliu buvo nerami, pabudusi bandydavo knirzeti, soskute mete toliau, nei mate biggrin.gif , man plaukus tampe is pykcio, bet visa tai truko max 8 minutes, o paskui supratus, kad nieko geresnio negaus, imdavo soskute ir uzsnusdavo. Ir krutine stebuklingai nesprogo nuo pienuko pertekliaus...matyt oraginzmas pats susivoke, kad jau atejo pabaiga!! Tai vat, tokia musu zindymo pabaigos istorija. Linkiu visoms sekmes, baigiant maitinti savo pienuku..

o as beveik savaite su asarom vaiksciojau, kai nutraukiau pienuka sad.gif gal hormonai cia taip suveike, nes viskas organizme vel turi persitvarkyti... Mano maziuke irgi plaukus plese pirma nakti smile.gif bet paskui, kai pamate, kad nieko nebus, isgere pieno buteliuka ir uzmigo. O dabar buteliuko net is ranku nepaleidzia, kol neuzmiega smile.gif
Atsakyti
Mums jau trecia isbandymu diena smile.gif Krutine vis dar tempia, bet jau ne taip zveriskai, kaip pirma diena... Tikiuosi, kad viskas susitvarkys. Sudetingiau nusiteikt psichologiskai, vakar ir uzvakar tik verkt norejosi visa diena. Kartais atrodo, na viskas, maitinu toliau - taip norisi dar to prisiglaudimo, apsikabinimo verysad.gif Bet po kiek laiko vel susiimi, juolab kad ir mano maziukas nelabai oziavosi, greitai suprato, kad pieniuko nebera... Aciu visoms uz patarimus, augsim toliau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Inge1 @ 2010 12 31, 16:20)
Mums jau trecia isbandymu diena smile.gif Krutine vis dar tempia, bet jau ne taip zveriskai, kaip pirma diena... Tikiuosi, kad viskas susitvarkys. Sudetingiau nusiteikt psichologiskai, vakar ir uzvakar tik verkt norejosi visa diena. Kartais atrodo, na viskas, maitinu toliau - taip norisi dar to prisiglaudimo, apsikabinimo  verysad.gif Bet po kiek laiko vel susiimi, juolab kad ir mano maziukas nelabai oziavosi, greitai suprato, kad pieniuko nebera... Aciu visoms uz patarimus, augsim toliau  smile.gif

stiprybes Tu ir Tavo maziukui. Mane irgi kankino tokia busena ir verkiau... bet... kelio atgal jau nebebuvo... o mano maziuke dabar nakti dar prasciau miega, nei kad mp gerdavo...
Atsakyti
QUOTE(liepaite_sun @ 2011 01 03, 10:57)
stiprybes Tu ir Tavo maziukui. Mane irgi kankino tokia busena ir verkiau... bet... kelio atgal jau nebebuvo... o mano maziuke dabar nakti dar prasciau miega, nei kad mp gerdavo...

Mano mazylis irgi miega taip pat prastai, kaip ir maitinant. Nakti prabudineja "n" kartu, zurgia, vartosi, atsiseda... Kai maitinau, kiekviena prabudima taip ir gerdavom pieneli, o dabar stipriai apsikabinam, palaikau uz rankyciu, prisiglaudziam ir taip pavyksta uzmigt.
Atsakyti
QUOTE(Inge1 @ 2011 01 03, 17:54)
Mano mazylis irgi miega taip pat prastai, kaip ir maitinant. Nakti prabudineja "n" kartu, zurgia, vartosi, atsiseda... Kai maitinau, kiekviena prabudima taip ir gerdavom pieneli, o dabar stipriai apsikabinam, palaikau uz rankyciu, prisiglaudziam ir taip pavyksta uzmigt.

tikekimes, kad pupuliukai greitai susitaikys su tuo ir miegos ramiai. Dabar ne i tema parasysiu, bet gal niekas nesupyks... O Tu pienuka vakare duodi ir ryte?
Atsakyti
QUOTE(liepaite_sun @ 2011 01 04, 10:36)
tikekimes, kad pupuliukai greitai susitaikys su tuo ir miegos ramiai. Dabar ne i tema parasysiu, bet gal niekas nesupyks... O Tu pienuka vakare duodi ir ryte?

Kol maitinau, t.y. iki 1,8 m, mano pienuka valgydavo kas dvi - tris valandas, kartais ir valanda nepraeidavo (tiek diena, tiek nakti). O dabar beliko tik arbateles ir vandenukas, nes jau savaite bandau duot misinuko ir karves pienuko, bet neima nei vieno, nei kito. Net nusipurto smile.gif Zinau, kad tokiems mazuciams vis dar reikia bet kokio pienuko, tad tikiuosi, kad gal patiks ir pripras per kiek laiko..
Atsakyti
Inge1, matau, kad musu vaikuciai panasaus amziaus.. Kaip reagavo i nutraukima? 4u.gif
Maniske diena gali apsieiti be pienuko, ypac, jei su kuo kitu buna, bet vakare, nakti, paryciais geria...
Atsakyti
Sveikos,

Nuo šiandien mažinam "papinimus" ir mes. Per sausį turim pabaigt šitą gėrį. Sekamdienį visą dieną be MP prabuvo.
Šią savaitę nuimsiu maitinimus po miegelio (atsikelia ir kol nepavalgo, tol būna suirzus). Tikiuos užteks valios.
Atsakyti