Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinimo nutraukimas, 7 tema

laba, o ka jus darot su prisikaupusiu pienuku, nustojus maitinti, nors nutraukinejau palaipsniui, mazinau davimu skaiciu, poto duodavau tik nakti, dabar jau trecia diena nebezindau, bet atsirado tempimas krutineje,ka daryti?? ar nusitraukti truputi??
Atsakyti
LAbai ačiū už atsakymus. Suprantu, kad gal ir geriausias būdas nujunkyti pamažu, bet mums nesigauna, nes vos negavus pienuko šaukia kiek gali, jei kuo sudomini, tai trumpam, paksui prisimena ko norėjo ir vėl reikalauja doh.gif Kitaip užmigti nemoka. bandžiau per pietus išvažiuoti į lauką su vežimu, tai niekaip, keliasi pyksta, turi nešti, o namie gavus savo mėgstamą pienuką, kuo sladžiausiai užmiega prie krūties. KAs dėl popos tai irgi neveikia. Nes man ir tomato nereikia, ir šiaip krūtinė jautri, nuo nuolaitnio vlagymo laikas nuo laiko nusitrina ir įplyšta, SAkau jai akd mami popa, sako, tuoj pavalgysiu ir tepti vaistais galėsi biggrin.gif
Žodžiu nebeišmanau kaip reiks toliau elgtis. Anksčiau buvau išvažiavus parai, tai sunkiai ištverdavo. mano mama beveik be miego būdavo, nes miegodavo labai trumpai, paskui pabunda, pyksta, sunku užmigdyt. Dėl to ir nenori ilgesniam laikui apsiimti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomawru @ 2011 05 31, 16:42)
laba, o ka jus darot su prisikaupusiu pienuku, nustojus maitinti, nors nutraukinejau palaipsniui, mazinau davimu skaiciu, poto duodavau tik nakti, dabar jau trecia diena nebezindau, bet atsirado tempimas krutineje,ka daryti?? ar nusitraukti truputi??

aš tai dar, kaip minėjau, naktim žindau, bet iš vieno (.) para nenaudojom irgi tempti pradėjo, nusitraukiau pusę puoduko ir mažiui daviau išgerti, o jau patenkintas buvo biggrin.gif

QUOTE(Joliuke @ 2011 05 31, 16:45)
LAbai ačiū už atsakymus. Suprantu, kad gal ir geriausias būdas nujunkyti pamažu, bet mums nesigauna, nes vos negavus pienuko šaukia kiek gali, jei kuo sudomini, tai trumpam, paksui prisimena ko norėjo ir vėl reikalauja doh.gif  Kitaip užmigti nemoka. bandžiau per pietus išvažiuoti į lauką su vežimu, tai niekaip, keliasi pyksta, turi nešti, o namie gavus savo mėgstamą pienuką, kuo sladžiausiai užmiega prie krūties. KAs dėl popos tai irgi neveikia. Nes man ir tomato nereikia, ir šiaip krūtinė jautri, nuo nuolaitnio vlagymo laikas nuo laiko nusitrina ir įplyšta, SAkau jai akd mami popa, sako, tuoj pavalgysiu ir tepti vaistais galėsi biggrin.gif
Žodžiu nebeišmanau kaip reiks toliau elgtis. Anksčiau buvau išvažiavus parai, tai sunkiai ištverdavo. mano mama beveik be miego būdavo, nes miegodavo labai trumpai, paskui pabunda, pyksta, sunku užmigdyt. Dėl to ir nenori ilgesniam laikui apsiimti doh.gif

tai gal dar nelaikas... g.gif arba bandykit dar pleistru dienom užsiklijuoti biggrin.gif irgi padeda biggrin.gif
Atsakyti
Joliuke, 4u.gif
Atidėk nujunkymą, dukrytė dar nepasiruošus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Košė-Malošė @ 2011 05 31, 12:07)
Gal vaikas dar nebuvo pasiruošęs, gal sutapo su dantukų dygimu, įspūdžių gausa ar kitais veiksniais. Individualu, ir daug subtilybių  mirksiukas.gif

dantų mes jau 12 turim nors net mėtų nėra ax.gif įspudžių manau visada gaunam daugiau ar mažiau ax.gif o vaikas bent man atrodo iki pilnametystės nebus pasiruošęs atsisakyti mp lotuliukas.gif

QUOTE(Natuke @ 2011 05 31, 12:38)
naktinio atsisakyti vaikui sunkiausia, naktį ypatingai norisi prisiglausti. wub.gif  Gal pradėkit nuo dieninių - pvz kai paprastai dieną valgo mp sugalvokit išeit į lauką arba organizuoti maudynes, arba kokią kitą vaikui LABAI ĮDOMIĄ veiklą  ax.gif

lankom baseiną,einam į kiemą,dūkstu su juo,dėmesio gauna sočiai,veiklos irgi sočiai,dienos metu būna kad tik du kartus valgom nes nėra kada ir pasimiršta,bet ateina naktis ir ... paskutiniu metu lyg ir aprimo,tai tikiuosi kad ne kelioms naktims o po truputi mažės naktinėjimas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(artisteee @ 2011 05 31, 16:27)
aš tai dar, kaip minėjau, naktim žindau, bet iš vieno (.) para nenaudojom irgi tempti pradėjo, nusitraukiau pusę puoduko ir mažiui daviau išgerti, o jau patenkintas buvo  biggrin.gif
tai gal dar nelaikas...  g.gif arba bandykit dar pleistru dienom užsiklijuoti  biggrin.gif irgi padeda  biggrin.gif

QUOTE(Košė-Malošė @ 2011 05 31, 18:46)
Joliuke,  4u.gif
Atidėk nujunkymą, dukrytė dar nepasiruošus  mirksiukas.gif

Bet kad mano dukrytei jau 2 m ir 3 mėnesiai. KAda bus laikas g.gif O kai gulėjom ligoninėj pirmą kartą su apsinuodiju, antrą kart su roto virusu, tai vos ne visos gyd atvirai tyčiojosi, kad tiek ilgai maitinu. Ir gastro gyd sakė, kad dėl apsinuodijimo kaltas maitinimas, nes tipo ji valgo ir valgo, skrandžio sultys kaupiasi, bet nevirškina, o paskui jai kažkas netinka ir prasideda (vemiam ne kelis kartus bet kelias paras). Žodžiu visos gyd vienbalsiai sakė nutraukt maitinimą ir pati jau pavargau, bet kaip nutraukt tai bėda. ir dabar užmigo prie krūties 2 val, tai jau 2 kartus (dabar beveik 3) buvo atsibudus ir šaukė noriu pija (išvertus reiškia noriu pieno), abu kartus ėjau maitinti, kol vėl užmiega. Pavargau ir aš g.gif
O pleistras netikiu, kad padės, nes jai jau labai patinka viską nuplėšti-lipdukus, tapetus nuo sienos, tai ir tą nuplėš ir sakys dar biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Joliuke: 01 birželio 2011 - 14:03
QUOTE(Joliuke @ 2011 06 01, 14:01)
Bet kad mano dukrytei jau 2 m ir 3 mėnesiai. KAda bus laikas g.gif  O kai gulėjom ligoninėj pirmą kartą su apsinuodiju, antrą kart  su roto virusu, tai vos ne visos gyd atvirai tyčiojosi, kad tiek ilgai maitinu. Ir gastro gyd sakė, kad dėl apsinuodijimo kaltas maitinimas, nes tipo ji valgo ir valgo, skrandžio sultys kaupiasi, bet nevirškina, o paskui jai kažkas netinka ir prasideda (vemiam ne kelis kartus bet kelias paras). Žodžiu visos gyd vienbalsiai sakė nutraukt maitinimą ir pati jau pavargau, bet kaip nutraukt tai bėda. ir dabar užmigo prie krūties 2 val, tai jau 2 kartus (dabar beveik 3) buvo atsibudus ir šaukė noriu pija (išvertus reiškia noriu pieno),  abu kartus ėjau maitinti, kol vėl užmiega. Pavargau ir aš g.gif
O pleistras netikiu, kad padės, nes jai jau labai patinka viską nuplėšti-lipdukus, tapetus nuo sienos, tai ir tą nuplėš ir sakys dar  biggrin.gif

aš tavo vietoj traukčiau,bandyčiau visus įmanomus ir priimtinus variantus,nelaukčiau jokių pačio vaiko atsisakymų 4u.gif stiprybės tau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo stebukliukas13: 01 birželio 2011 - 14:27
QUOTE(stebukliukas13 @ 2011 06 01, 14:27)
aš tavo vietoj traukčiau,bandyčiau visus įmanomus ir priimtinus variantus,nelaukčiau jokių pačio vaiko atsisakymų  4u.gif  stiprybės tau  4u.gif

Ačiū 4u.gif Šią savaitę bandysiu duoti tik pietums užmigant ir miegojimo metu ir vakare prieš miegą ir nakčiai. Taspuose bandysiu nebeduoti, kitą sav reikės vėl kažką galvoti 4u.gif Man labai baisu unsure.gif
Atsakyti
Man visai patiko mintis su pomidoru padazu biggrin.gif ,nuo dieniniu maitinimu pries miega bandysuiu atpratinti panaudojant ir si buda. o vat kas bus su naktiniu pagulejimu prie kruties tai nezinau.. nes papulis mums jau ne kaip kaip pienelio saltinis ,o jau kaip ciulptukas. dienomis nebereikia, o vat pries visus miegelius,nakti ir ryte prabudus.. doh.gif. vis atidelioju, bet jau atejo tam laikas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ingulka35 @ 2011 06 01, 16:43)
Man visai patiko mintis su pomidoru padazu biggrin.gif ,nuo dieniniu maitinimu pries miega  bandysuiu atpratinti panaudojant ir si buda. o vat  kas bus su naktiniu pagulejimu prie kruties tai nezinau.. nes papulis mums jau ne kaip  kaip pienelio  saltinis ,o jau kaip  ciulptukas. dienomis nebereikia, o vat  pries visus miegelius,nakti ir ryte prabudus.. doh.gif. vis atidelioju, bet jau atejo tam laikas verysad.gif

žinokit, man irgi atrodė misija neįmanoma... o apie maitinimų prieš miegą nuėmimą, mano supratimu, negalėjo būti nė kalbos.. bet kai nustojo dienom nuolat papintis, kažkaip apsimiršo... Po to žiūriu ir prieš pietų miegely to poreikio dielio nebeliko, aišku kartais pazirzia, bet be didelių tragedijų... svarbiausia laiku duoti normaliai pavalgyti biggrin.gif nes maniškis valgo ryte, prieš pietų miegą, po jo ir tada vakarienė, kažkaip labai apetitas pagerėjo biggrin.gif thumbup.gif va o šiandien nakčiai užmigo be papuko... net neprašė visai.. aišku naktį būtinai pabus pora kartų, kaip įprasta.. bet aš taip viltingai viliuosi, kad nykstant maitinimams prieš miegą, pamažu dings poreikis ir naktinio pienelio... Matysim.. neskubam niekur. Jei reikės gali tie naktiniai pienukai dar kokį mėnesį pabūti.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(artisteee @ 2011 06 01, 22:00)
žinokit, man irgi atrodė misija neįmanoma... o apie maitinimų prieš miegą nuėmimą, mano supratimu, negalėjo būti nė kalbos.. bet kai nustojo dienom nuolat papintis, kažkaip apsimiršo... Po to žiūriu ir prieš pietų miegely to poreikio dielio nebeliko, aišku kartais pazirzia, bet be didelių tragedijų... svarbiausia laiku duoti normaliai pavalgyti  biggrin.gif nes maniškis valgo ryte, prieš pietų miegą, po jo ir tada vakarienė, kažkaip labai apetitas pagerėjo  biggrin.gif  thumbup.gif va o šiandien nakčiai užmigo be papuko... net neprašė visai.. aišku naktį būtinai pabus pora kartų, kaip įprasta.. bet aš taip viltingai viliuosi, kad nykstant maitinimams prieš miegą, pamažu dings poreikis ir naktinio pienelio... Matysim.. neskubam niekur. Jei reikės gali tie naktiniai pienukai dar kokį mėnesį pabūti..  ax.gif

oj, oj kaip tikiuosi biggrin.gif . na siandien bus pirmasis eksperimentinis pietu miegelis.. net sirdi suspaudzia kaip gaila mazosios. ir saves gaila blush2.gif , nes po truputi netenku tokio nuostabaus jausmo ir artumo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ingulka35 @ 2011 06 02, 08:46)
oj, oj  kaip tikiuosi biggrin.gif . na siandien  bus pirmasis eksperimentinis pietu miegelis.. net  sirdi suspaudzia kaip gaila  mazosios. ir  saves gaila blush2.gif , nes po truputi netenku tokio nuostabaus jausmo ir artumo verysad.gif

drinks_cheers.gif man irgi... ir jau norėtųsi baigti, ir kai pagalvoji, kad to gali nebelikti liūdna... net verkiau kažkada... bet dabar kai neliko dieninių maitinimų, atsirado be galo daug butukų ir apsikabinimų.. šimtai ir nuolat wub.gif
Atsakyti