QUOTE(hidargy @ 2011 05 26, 20:19)
Sveikutės, jungiuosi ir aš į šitą temą. Kol kas dar tik ruošiuosi nujunkyt savo mažių ir bandau išsiaiškint koks būdas mums būtų geriausias.
Iškilo toks klausimas: kuo keist MP dviejų metų vaikui? Bėda tame, kad jis netoleruoja laktozės, tai karvės pienas, kefyras etc. netinka. Ar nieko mažyliui nepritrūks, jei negaus gert jokio pieno?
Iškilo toks klausimas: kuo keist MP dviejų metų vaikui? Bėda tame, kad jis netoleruoja laktozės, tai karvės pienas, kefyras etc. netinka. Ar nieko mažyliui nepritrūks, jei negaus gert jokio pieno?
Manau galite pakeisti galite mišiniu tinkančiu laktozės netoleruojantiems vaikams ( skaičiau, kad toks net yra kompensuojamas) o šiaip jautokio amžiaus vaikeliui pienas tikrai nebūtinas ir jis galėtų gyventi ir be jo o dėl kalcios.. tai jau reikia su gydytoja pasitarti, nenusimanau aš tuose be laktoziniuose produktuose
QUOTE(Måke @ 2011 05 26, 22:33)
Maniskis ii siol nevalgo mesos baisus nevalgiukas.
gal dantukai dysta? gal daug ispudziu diena? gal daznai paliekat su teveliu ir ji bijo kad ja paliksit? labia daug yra priezasciu kodel ji nori taip daznai zysti. ir nutraukus MP nevisada issiprendzia bedeles.
o del anytos nuomones tai as iki siol girdziu, man tai dzin, man svarbiausias vaikas .
gal dantukai dysta? gal daug ispudziu diena? gal daznai paliekat su teveliu ir ji bijo kad ja paliksit? labia daug yra priezasciu kodel ji nori taip daznai zysti. ir nutraukus MP nevisada issiprendzia bedeles.
o del anytos nuomones tai as iki siol girdziu, man tai dzin, man svarbiausias vaikas .
Įtariu, kad dantukai dygsta, tik ilgokai.. krūminiai ir lyg iltiniai.
dienos įspūdžiai tai kaip kada.. daug maž vienodos mūsų dienos
dėl dukrytės palikimo.. ji visą laiką būna su manim ( tame gal ir problema, kad prisirišimas didžiulis ) Palieku su tėčiu ar močiute gal tik porą val per mėnesį.
Mažinant MP pradeda valgyt, reiškia priežastis būtent tai.