Mano situacija tokia. Maniškei jau 14 mėn. ir vis dar mp yra pagrindinis maistas, greičiausiai pati esu kalta, nes nuo pat jos gimimo bet kada bet kiek duodavau (.) , ji migdosi tik su (.), tai dažniausiai jei pradeda zirzt, verkšlent ir jau kokia val. praėjus nuo maitinimo aš jai duodu mp.. o bėda tokia, kad dieną ji valgo kas 1- 2 val. naktį irgi panašiai
labai norėjau maitinti iki metų, neplanuotai šis laikas prasitesė. Vieną savaitę pavyko apmažint iki mp maždaug 4-6 val . Bet jau vėl kelios savaitės nežinia kas jai užplaukę, kad negavus mp tiesiog baisią isteriją kelia, būna, kad ir krenta ant grindų. Apie (.) traukimą iš rūbų net nekalbu.. O ir su papildomu maisteliu liūdnoka.. Mėsytės beveik neįmanoma įkišti, pieno produktus mėgsta, jau lyg ir pabėrė nuo jų
Kaip neskausminai tiek pačiai mamai, tiek vaikui sumažinti, o gal net pabaigti maitinimą, suprantu, kad yra 2 būdai, vienas staigus, kitas lėtas, bet pastarais kažin ar mums stinga, o staigiajam reikia pagalvos, kurios nelabai turiu
Fiziškai nepavargstu tiek kiek emociskai gulėdama pusę val. kartais ir ilgiau, būdama gyva soske, kad tik užmigtų mažė. Nepagalvokit, kad nepatinka maitint, labai patinka, bet norėčiau rečiau, juk jau nebe naujagimis mano mergytė.
Ir su geležim problemų turėjom ilgą laiką, manau, kad viskas dėl tų nevalgymų. Norisi ir pačiai kažkur išeit atsipalaiduot, nestresuojant, kad reikia lėkt vaiką maitinti..
Kai paskaitau Mamyčių istorijas, dažnos taip įkvepia, kad viskas įmanoma, bet nežinau gal kantrybės mažai turiu, gal nepratus, kad mano mažylė verkia ir renkuosi lengvesnį kelią.. Tikiuosi atsiras kokių gerų patarimų.
Tr ne į temą, bet.. pykdo ir liūdina aplinkinių nuomonė apie mp.. anyta N kartų sako, kad jau laikas baigt maitint, kad jau didelė mergaitė, kad geriau ir meigotų ir valgytų.. tuo tarpu mano visi giminės palaiko mano poziciją, bet.. deja jie toli.. ir nori nenori, dažnas anytos kartojimas nori nenori priverčia susimąstyti, nors ir pasakiau jai, kad maitinsiu tiek kiek pati norėsiu. O norėčiau iki 1,5 metukų maximum.. daugiau nebe.
Tikiuos neužmėtysit akmenim