Sveikos,
Na va,jau savaite vyras su mazaja miega,bet rytais atvaro pas mane,tai mane pamacius man rauna drabuzius ir pieno praso;) tai diena dar gauna ir ryte,ir vakare. Tik kazkaip viena kruti labai skauda,sone,prie pazasties,tai gal koks uzdegimas,ar uzsistoves pienas.....nezinau,niekad neskaudejo taip;( nakti pradejo skaudet,maniau,kad pieno perdaug,todel skauda,nusitraukiau nakti ir ryte vaikuciui kruti daviau,skausmas nepraejo ir nepraeina jau antra diena;( gal zinot ka daryt?
Aciu
QUOTE(Pusaite @ 2011 05 14, 09:13)
Sveikos,
Na va,jau savaite vyras su mazaja miega,bet rytais atvaro pas mane,tai mane pamacius man rauna drabuzius ir pieno praso;) tai diena dar gauna ir ryte,ir vakare. Tik kazkaip viena kruti labai skauda,sone,prie pazasties,tai gal koks uzdegimas,ar uzsistoves pienas.....nezinau,niekad neskaudejo taip;( nakti pradejo skaudet,maniau,kad pieno perdaug,todel skauda,nusitraukiau nakti ir ryte vaikuciui kruti daviau,skausmas nepraejo ir nepraeina jau antra diena;( gal zinot ka daryt?
Aciu
Aciu
Kopusto lapa uzsidek. Jei uzdegimas, istrauks kazkiek.
Dar gali pamasazuoti svelniai. Kad ir po dusu prausdamasi. Atpalaiduos, issivaikscios.
Sveikos,
Aciu
Aciu
Man nepadėjo pačios bandymai masažuotis, nei šiltos vonios, bet labai padėjo vyro pagalba masažuojant krūtis, 3 vakarai ir skausmo kaip nebūta Sėkmės!!!
Sveikos,
Aciu
Aciu
O man po gimdymo buvo prie pazasties sukietejimai, tai KMUK palatos sesele rekomendavo susukti i voleli ranksluosti ir nakciai pasikisti po pazastimi. Per nakti issimasazuodavo, uzdegimas "issivaiksciodavo"... Gal miegoti neypatingai patogu, bet imanoma dar ir dabar taip gydausi
QUOTE(SandraRupke @ 2011 05 06, 15:55)
Maitinimas tai man netrukdo, bet nuo rugsejo vesiu i darzeli, nes grisiu i darba. Nenoriu atpratinti tuo metu, nes tada bus dar didesnis stresas. Noreciau atpratinti iki darzelio likus nors menesiui. Be to aplinkiniu spaudimas laaaaabai didelis, jau pradeda atsibosti. O dar Tavo vaikas paskutiniam numeri koki straipsni paskaiciau tai net kalta pasijutau jog maitinu
Jei ne ta isvyka, tai gal po truputi ir butu atprates, nes jau buvo sumazines valgymo skaiciu. Bet tas issiskyrimas toki dideli stresa dave, kad net save kaltinau del isvykimo, nors reikejo. Gal dar ta baime yra vel prarasti mama, nes jo elgesys pasikeite 100proc. ypac svetimose vietose
Bandau po truputi retinti maitinima kiek iseina. Bijau dar labiau traumuoti vaika, jauciuosi kalta ir pati net nebezinau ka daryti
Jei ne ta isvyka, tai gal po truputi ir butu atprates, nes jau buvo sumazines valgymo skaiciu. Bet tas issiskyrimas toki dideli stresa dave, kad net save kaltinau del isvykimo, nors reikejo. Gal dar ta baime yra vel prarasti mama, nes jo elgesys pasikeite 100proc. ypac svetimose vietose
Bandau po truputi retinti maitinima kiek iseina. Bijau dar labiau traumuoti vaika, jauciuosi kalta ir pati net nebezinau ka daryti
na, manau, ne vieną tas straipsnis išgąsdino Man jis visai nepatiko
QUOTE(Martute @ 2011 05 15, 17:07)
gal internete yra tas straipsnis?
Pagaliau ir as galiu papasakoti, kaip nutraukiau maitinima MP. Merginai mano 1 m. 9 men. Pirmiausia nusprendziau nutraukti dienini maitinima, nes labai jau mazai valge ir vietoj maisto vis MP prasydavo. Tai po Nauju metu susikaupiau ir visus dieninius maitinimus nutraukiau iskart. Kazkaip didelio streso nebuvo pasiulydavau kokio maisto, o ir valgyti geriau pradejo. Beda buvo kita, jinai be kruties niekaip neuzmigdavo. Nei soskes nei buteliuko neimdavo ir neima iki siol. Tai palikau MP tik miegui. Nakti keldavosi n-kartu ir prasydavo: "mama papa". Pieno sumazejo gerokai, manau buvo like vos keli gurksniai, kruties labiau reikejo nusiraminimui nei atsigerimui. Nusprendziau visai nutraukti. Be to dar esu ir 4 men. reikejo pagalvoti ir apie kita mazyli. Pirmiausia palikau pupa 2 naktim mamai. Jai teko pasupti, karta atsikelti bet didesniu koncertu nebuvo. As atvaziau uzsiklijavus spenelius pleistru, pasakiau kad mamai popa ir papo nebus. Paciai ta nakti nepavyko uzmigdyti, bego pas mociute, bet kita diena jau ir pietu miego uzmigdziau - teko pasupti ir padainuot. O nakti, mano pacios nuostabai, pasirange lovoj, paglosciau ir uzmigo. Sianakt vel tas pats. Beja vaikas ismiegojo visa nakti, o atsikele visai padoriu laiku:). Istikruju labai dziaugiuosi, kad pagaliau nutraukiau. Kuo vaikai didesni tuo lengviau susitart, netikejau kad tokia maza supras kad mamai popa. Aisku vis praso, mama papa, bet pasakau popa, parodau ir nusiramina. Tikiuosi greitai pamirs.
QUOTE(CervusDama @ 2011 05 15, 17:46)
gal internete yra tas straipsnis?
nezinau... as zurnale skaiciau.
QUOTE(Martute @ 2011 05 15, 14:07)
Sveikos.
kitoje temoje aptarem ta straipsni kazkiek... na ten visiskai kazkaip...labai jau nekaip parasyta nepatiko man
Mano dukrytei 1,11men. maitinu ir nakti ir diena, labai jau nori mums tik beda su valgymu, mieliau renkasi MP, o dar ir dantukai genda, nors ir valom, vaiku stomatologe, sake kad jokiu maitinimu nakti ir pries pietu miega, kitaip dantukus nues iki saknyciu. Nezinau ka daryti jai taip to pieniuko reikia
QUOTE(mettta @ 2011 05 17, 12:20)
Mano dukrytei 1,11men. maitinu ir nakti ir diena, labai jau nori mums tik beda su valgymu, mieliau renkasi MP, o dar ir dantukai genda, nors ir valom, vaiku stomatologe, sake kad jokiu maitinimu nakti ir pries pietu miega, kitaip dantukus nues iki saknyciu. Nezinau ka daryti jai taip to pieniuko reikia
O tiek straipsniu skaiciau, kad MP dantukams nekenkia... Tai kur teisybe?
Mano dukrytei lyg ie negenda...
Noriu patarimo, sunui 10 men, pradejau galvoti apie maitinimo nutraukima, nors pieno dar yra bet pati labai daug svorio numeciau, jauciuosi issekusi, nors ir taip visada buvau "dziusna" bet dabar atrodo kad as dienom nykstu Labai noreciau nutraukti palaipsniui be jokio streso, galvojau pradesiu duoti misinuka ir nutrauksiu maitinima naturaliai....bet deja misinuka paragaves sunus sveicia buteliuka tolyn nuo saves, jau bandziau 3 rusis misinuko, taip pat bandziau ir karves pieno, nuo jo net apsiveme . Arbatas geria, vandenuka geria. As pati irgi nemegstu pieno, gal ir maniskis tai paveldejo. Bijau nutraukti maitinima nes atrodo kad tokiam mazgiui pienelis dar reikalingas. Ar cia laukt metuku ar nutraukus isvis nebeduot nei misinuko nei karves pieno, nebezinau