QUOTE(Måke @ 2011 05 05, 22:51)
o kodel norit atpratinti, panasu kad vaikuciui dar laaaaabia reik jusu kruties ir MP.
QUOTE(medeinadei @ 2011 05 05, 23:13)
Ir as turesiu alikti dukryte porai naktu be MP. Labai bijau panasios reakcijos . Bet tikrai dar maitinsiu bent iki dvieju metuku. Planuoju nors pries vakarini miegeli.
Man irgi atrodo, kad jusu vaikeliui dar labai reikia MP nusiraminimui ir saugumui pajusti...
Man irgi atrodo, kad jusu vaikeliui dar labai reikia MP nusiraminimui ir saugumui pajusti...
Maitinimas tai man netrukdo, bet nuo rugsejo vesiu i darzeli, nes grisiu i darba. Nenoriu atpratinti tuo metu, nes tada bus dar didesnis stresas. Noreciau atpratinti iki darzelio likus nors menesiui. Be to aplinkiniu spaudimas laaaaabai didelis, jau pradeda atsibosti. O dar Tavo vaikas paskutiniam numeri koki straipsni paskaiciau tai net kalta pasijutau jog maitinu
Jei ne ta isvyka, tai gal po truputi ir butu atprates, nes jau buvo sumazines valgymo skaiciu. Bet tas issiskyrimas toki dideli stresa dave, kad net save kaltinau del isvykimo, nors reikejo. Gal dar ta baime yra vel prarasti mama, nes jo elgesys pasikeite 100proc. ypac svetimose vietose
Bandau po truputi retinti maitinima kiek iseina. Bijau dar labiau traumuoti vaika, jauciuosi kalta ir pati net nebezinau ka daryti