Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinimo nutraukimas, 7 tema

QUOTE(medeinadei @ 2011 04 30, 21:55)
Sveikos  4u.gif ,

Ir idomu ar ji kada nors susitaikys, ar as cia per anksti nuemiau ta naktini, gal reikejo pradet nuo dieniniu. Bet diena ji valgo tik ryte ir pries miega...
Ka manot?

Aš palikau tik 1 naktinį maitinimą, bet žadu ir tą nutraukt, nes gegužės vidury teks išvykt 3-4 paroms, jei ne ta priežastis dar palikčiau tą 1 maitinimą, man jis nesukelia nepatogumų ax.gif Bet kiek vaikas nori prisiglaust prie nuogos krūtinės, tik taip užmiega dieną smile.gif
Atsakyti
pasipasakosiu ir as. Dar nesenai ir guodziausi, kaip sunku,kad jau didelis 1,metai ir 4 men. o labai dazn valge krut. jau plese rubus. Tada ir susimasciau. Jau nusprendem kad vyras miegos su maziuku. Bet lyg kas trugde. Vyrui tarpas toks buvo kad daug darbo ir anksti keltis reikejo, tai vis delsem,laukem kokios laisvesnes dieneles. O paskui mazius susirgo sloga,tai ir teko atideti. O paskui taip viskas savaime gavosi. Biski pasisveciavom pas mama,tai kol as mieste laksciau mociute migde pietu. Ir po kokiu 4-5 dienu kai gryzom namo, as migdziau vezime,kad neduoti kruties (taip kaip mociute migdo). Ir liuks,atprato diena valgyt, po to nakti nebeduodavau,tik pries uzmiegant ir paryciais,aisku prasydavo nakti,bet nedaug paverkdavo ir uzmigdavo. Bet galvojau bus bogiau. I dabar valgom tik pries miega (kartais ir pries miega pamirstam:) ir paryciais,bet ir kart pamirstam. Tai va,galvoju tiesiog atejo laikas ir viskas savaime gavosi.Tad labai dziaugiuosi. Aisku budavo sunkiu akimirku,bet nedaug.Sekmes visom mamytem,tai didelis darbas ir maitinti ir atpratinti.

O jei planuojat svykti 3-4 dien tiesiog pabandykit kad kas itas pora naktu pamigdytu vaikiuka. O per 3-4 dienas gal pienukas ir ne dings,tai gal gryzusi galesite maitinti nakti dar:)
Atsakyti
Sveikos. Pagaliau ir aš nebemaitinu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Tik vis dar krūtinė pilna pieno, reikia masažuot, nes guzai darosi. Paskutinė naktis kai daviau pienuko buvo balandžio 27.
Atsakyti
man dar geras dvi savaites buvo pilnos krūtys, teko ir nusitraukti truputį.
Atsakyti
QUOTE(laukianti29 @ 2011 05 02, 17:08)
man dar geras dvi savaites buvo pilnos krūtys, teko ir nusitraukti truputį.

Na aš nenutraukiu, bet kol išmasažuoju kažkiek išbėga. Visos temos neskaičiau, tai gal pasikartosiu. Mamų patarimas buvo gerti mėtų arbatą, atseit nuo jos dings pienas. Tai aš dar vaistinėje mėtų tinktūros nusipirkau. Nežinau ar kiek padeda, juk vistiek nemaitinu tai ir mažėja tas pienas.
Atsakyti
4u.gif aciu uz atsakymus

QUOTE(-Neužmirštuolė- @ 2011 04 29, 09:07)
Man dar kelis metus buvo, bet nedaug, keli lašiukai.
O pas Jus daug pienelio yra, kad norisi palengvėjimo? Tempia krūtinę?

pieno dar daug pas mane, suspaudus triksta fontanai smile.gif krutys apsunkusios, kartais taip norisi pamaitinti doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(piene78 @ 2011 05 02, 20:15)
4u.gif  aciu uz atsakymus
pieno dar daug pas mane, suspaudus triksta fontanai smile.gif krutys apsunkusios, kartais taip norisi pamaitinti doh.gif  blush2.gif

drinks_cheers.gif Man irgi tas pats. Pieno pilna, šiąnakt naktiniai permirko, nes pats pienas bėgo, teko persirengt. Bet kad jau pasiryžau nebemaitint, tai reikia kažkaip nepasiduot. Piene78, laikykimės, nes jei vėl pradėsim tai galo nebus 4u.gif
Atsakyti
Uogyte111,jau manasis 2 naktis negavo mp, prabunda po 2kart, bet eina atkalbėt. Arbatėlę siūlau, bet nenori. Tai gerai smile.gif O šnd labai tempė vieną krūtį, buvo pilna pieno, o kita tuščia, tai pamaitinau prieš miegelį, bet jau pats ir nebeprašė. Manau,kad baigsim neskausmingai, pamažu smile.gif
Atsakyti
Nezinau kaip reiks atpratinti savo maziu nuo kruties doh.gif Jam jau greit bus 1m ir 7men. Jau noreciau baigti, bet jam taip kruties reikia, kad kitaip neuzmiega ir rekia kiek gali jei neduodu doh.gif Pries 2 men teko isvykti 3paroms, bet dar nebuvau nusiteikusi baiogti maitinima, nes taip greit viskas gavosi. Bet kai grizinejau jau maniau nebeduosiu. Taciau kai grizau vaikas klyke, manes neprisileido ir po 10min neistveriau ir daviau kruti. Dar savaites prireike kol jis nsutojo stresuoti (buvo pastovus pykcio priepuoliai). Dabar gailiuosi kam daviau tada kruti, nes dabar jam jos labai reikia. Net nezinau kaip baigti unsure.gif Gal kas galite patarti. Bandau visaip uzimti, kad tik neprasytu, bet jis niekuo nesidomi tik klykia jei nori pieno. Kito pieno negeria. Nebezinau ka daryti,. bijau kad kuo toliau, tuo bus blogiau blink.gif
Atsakyti
QUOTE(SandraRupke @ 2011 05 05, 20:53)

o kodel norit atpratinti, panasu kad vaikuciui dar laaaaabia reik jusu kruties ir MP. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(SandraRupke @ 2011 05 05, 21:53)
Pries 2 men teko isvykti 3paroms, bet dar nebuvau nusiteikusi baiogti maitinima, nes taip greit viskas gavosi. Bet kai grizinejau jau maniau nebeduosiu. Taciau kai grizau vaikas klyke, manes neprisileido  kol jis nsutojo stresuoti (buvo pastovus pykcio priepuoliai).

Ir as turesiu alikti dukryte porai naktu be MP. Labai bijau panasios reakcijos verysad.gif . Bet tikrai dar maitinsiu bent iki dvieju metuku. Planuoju nors pries vakarini miegeli.
Man irgi atrodo, kad jusu vaikeliui dar labai reikia MP nusiraminimui ir saugumui pajusti...
Atsakyti
Sveikos,

Susiruošėme ir mes atsisveikinti su pieneliu. Jau penkta diena kai negauna visiškai pieno ryte ir dienos metu. Gauna tik vakare prieš miegą ir naktį. Kol kas visko būna: ir verkimo, ir pykimo, ir net mane muša, jei bandau aiškinti, kodėl nėra unsure.gif Sugalvojom istoriją apie pelytę, kuri bėgo vandenėlio, nerado ir išgėrė pienelį ax.gif Tai vakar jau pats tos pelytės prašė, kad negertų pienelio ir jam paliktų blush2.gif Žiauriai graudu buvo unsure.gif Baisu net pagalvoti to momento, kai nutrauksiu naktinį unsure.gif
Atsakyti