[Dėl to nelabai ir ramu, kad jeigu ryžčiausi staigiai nupratinti, kas bus jeigu po trijų dienų mane pamatęs puls rūbus plėšti, nervuotis, o pienelio jau nerasta...
[/quote]
Na manau, kad jei po trijų dienų vaikas dar prašytų pienelio, tai jūs norėdama jį vėl maitinti, tikrai pieno dar turėtumėte. Nes bent jau mano atveju tai, po trijų dienų, krūtinė išsipūtusi kaip balionas, pieno pilna, tenka nusitraukti pamažu, o skausmas irgi nerealus. Viliuosi, kad po savaitės jausiuosi geriau.
Šiandien sugrįžtu į namučius. Esu nusiteikusi tam, kad sūnus vis dar prašys "papo", nes visgi jau įprotis tam yra, taip geitai pamiršti tikrai nespėjo Susitarėme su vyru, kad naktimis kelsis jis, nes kitaip bus ir vaikui kančia, ir man
Sėkmės visoms kitoms mamytėms, kurios ketina nutraukti maitinimą
QUOTE(jankabara @ 2011 04 03, 09:08)
sekmes ir kantrybės Jums ir kitoms mamytems
Sveikutes
Noreciau ir as patarimo... Vaikui metukai, po truputi noriu mazinti maitinima. Nakti jis miega salia manes ir geria MP daznai, bet tai ne pati didziausia beda, vaikas valgo labai prastai - jokios mesos, jokiu darzoviu, tik pirktines uzpilamas pieniskas koses, kartais jogurto, pagrauzia duonos, sausainio, banano. Viskas. Blogiau uz viska tai, kad jis nieko negeria! Isbandziau visokius buteliukus, puodelius - nieko, jokio vandens, sulciu, pieno, nieko! Dienom pampersas beveik tuscias... Jis pripazista tik (.) ir nieko daugiau, kaip man priversti ji gerti ka nos kito??? Kartais su sauksteliu isiulau kokiu sulciu - kelis mazycius saukstukus, bet ar to uztenka Vakarais taip isisiurbia i (.) lyg butu badaves menesius... O gal man tiesiog negalima nutraukti maitinimo jei taip yra?
Noreciau ir as patarimo... Vaikui metukai, po truputi noriu mazinti maitinima. Nakti jis miega salia manes ir geria MP daznai, bet tai ne pati didziausia beda, vaikas valgo labai prastai - jokios mesos, jokiu darzoviu, tik pirktines uzpilamas pieniskas koses, kartais jogurto, pagrauzia duonos, sausainio, banano. Viskas. Blogiau uz viska tai, kad jis nieko negeria! Isbandziau visokius buteliukus, puodelius - nieko, jokio vandens, sulciu, pieno, nieko! Dienom pampersas beveik tuscias... Jis pripazista tik (.) ir nieko daugiau, kaip man priversti ji gerti ka nos kito??? Kartais su sauksteliu isiulau kokiu sulciu - kelis mazycius saukstukus, bet ar to uztenka Vakarais taip isisiurbia i (.) lyg butu badaves menesius... O gal man tiesiog negalima nutraukti maitinimo jei taip yra?
QUOTE(Shalimar @ 2011 04 03, 22:40)
Sveikutes
Labai panaši situacija ir pas mus. Nieko negeria tik (.) numalšina troškulį. Bandžiau girdyt pipete, kaip paukščiuką Ar taip pagirdysi
Pampis musų ir po nakties tuščias
Mano sūneliui 1,3 m. dieninį maitinimą nutraukiau prieš pora mėn. nes labai pavargau tiesiog soske būti bandydavau duoti tik prieš miegą, bet tai miega tai ne o dabar nusprendėm ir su naktiniu baigt, nežinau turi įtakos maitinimas ar ne, bet labai pavargus ir išsekus jaučiuosi o be to ir iškūdus baisiausiai MB sako gal pagaliau i žmogų pavirsiu, tai vat. Kol kas sunkiausia man pačiai, nes pienuko tai vis dar yra ir krūtinę labai jau nemaloniai skaudena o vaikui viskas puikiai užmiega pats tik šalia pagulėt reikia, prieš tai tik su papuku burnoj pirma naktis tik sunkesnė buvo, bet apsikabindavau ir užmigdavo žmogutis šiaip ne taip, antra naktis buvo jau lengvesnė tik porą kartų pabudo pazirzė ir toliau miega MB net nepabudo Jei atvirai tikrai galvojau bus sunkiau
Sveikutes jungiuosi prie jusu bandau dukryte nujungti ,bet as nemazinu o tiesiog drastiskiau sia nakti paemiau ir nedaviau t.y nuejo gulti MB mano su ja ir sakau kaip pirma naktis visai nebloga ,aisku neramei miegojo kelesi gal 4 kartus bet MB pavykdavo nuraminti greit soske dave,tai galvojam kad visai neblogai,ziuresim kaip kitom dienom seksis
O krutine tai vejazau taip skauda kopustais apsikaisius vaikstau ,po biski nutraukineju,nes seip nepirma vaikuti nujunkiu cai tai mazdaug zinau ka reikia daryti,bet va nutraukti po biski nemoku man neisiena
Gal kas kokiu patarimu duotu del krutines daugiau ka daryt kad ten nesusidarytu guzai kokie taip bijau
Beje taip drastiskai sugalvojau nes esu pati nusilpus HB zemas ,atrodo kaip nuvytusi gele ,kaip ispausta kaip razina ,neturiu jegu visai,tai pagalvojau viskas jau daug atmaitinau iseiles skaitykit vienas po kito nestumai maitinimas
Ir kantrybes visoms bandancioms
O krutine tai vejazau taip skauda kopustais apsikaisius vaikstau ,po biski nutraukineju,nes seip nepirma vaikuti nujunkiu cai tai mazdaug zinau ka reikia daryti,bet va nutraukti po biski nemoku man neisiena
Gal kas kokiu patarimu duotu del krutines daugiau ka daryt kad ten nesusidarytu guzai kokie taip bijau
Beje taip drastiskai sugalvojau nes esu pati nusilpus HB zemas ,atrodo kaip nuvytusi gele ,kaip ispausta kaip razina ,neturiu jegu visai,tai pagalvojau viskas jau daug atmaitinau iseiles skaitykit vienas po kito nestumai maitinimas
Ir kantrybes visoms bandancioms
QUOTE(ŠANTEL @ 2011 04 05, 08:11)
man geriausiai vaikas nutraukdavo. aš irgi nutraukiau taip drąstiškai, bet kai jau neiškęsdavau, duodavau penkas minutes vaikui pažįsti. spaudimą kaip mat nuimdavo. porą vakarų ir pienas nebesigamindavo. manau taip geriausiai... tik ilgai nereikia duoti...
QUOTE(Košė-Malošė @ 2011 04 03, 23:12)
Shalimar,
Pusantrų būdamas- ir geriau valgys, ir daugiau gers kitų skysčių.
Gal dar palauk, vaikui tai svarbu
Pusantrų būdamas- ir geriau valgys, ir daugiau gers kitų skysčių.
Gal dar palauk, vaikui tai svarbu
Tai kad pas mane to MP ne galybes jau Noriu, kad bent nakciai uztektu, o diena ko kito atsigertu, bet negeria
QUOTE(Idava @ 2011 04 05, 09:48)
man geriausiai vaikas nutraukdavo. aš irgi nutraukiau taip drąstiškai, bet kai jau neiškęsdavau, duodavau penkas minutes vaikui pažįsti. spaudimą kaip mat nuimdavo. porą vakarų ir pienas nebesigamindavo. manau taip geriausiai... tik ilgai nereikia duoti...
Nu seip norisi jei nutraukt tai jau ivis neduot kad jau tos pagundos jai nebutu kad isvis uzmirstu bet jei sporgs man (.) tai nzn turbut taip teks ir daryt nes dabar jausmelis ne koks visur taip verzia
QUOTE(ŠANTEL @ 2011 04 05, 10:26)
Nu seip norisi jei nutraukt tai jau ivis neduot kad jau tos pagundos jai nebutu kad isvis uzmirstu bet jei sporgs man (.) tai nzn turbut taip teks ir daryt nes dabar jausmelis ne koks visur taip verzia
Aš taip du vaikus nujunkiau... nebuvo jai kažkokia trauma (tik džiaugėsi), o ir pati geriau jausiesi. nieko gi nepakeis tai vaiko galvoje, kad dar vieną ar du kartus gaus pienuko
Pagaliau galiu jau ramiai pasigirti, kad vaiko maitinimas baigtas! Išvykimas labai padėjo, nes jei būčiau likusi namie, vistiek būčiau pagailėjusi ir dar maitinusi. Likęs su vyru mažas jautėsi gerai. Kai grįžau namo, galvojau, kad gal dar teks miegoti atskirai, kad neprašytų naktį papo, ir pats vaikas nesinervintų. Bet taip jau gavosi kad nakčiai migdžiau pati, kelis kartus paprašė "papo" (jau moka tai pats pasakyti) pasakiau, kad neturi mama pienelio, daviau iš buteliuko pieno, ir nurimo. Tai ir naktį pati kėliausi, taip pat atsigėrė trumpai iš buteliuko ir kuo ramiausiai išsimiegojo. Nors pienas tebesigamina, ir vaikas karts nuo karto prašosi maitinamas, tikrai nusprendžiau kad gana ir nenusileidžiu, o jis greit nusrimsta.
Dabar pati jaučiuosi geriau ir galiu pasakyti, kad vaikas naktį miega kur kas geriau, išmiega iki 5 val. ryto be pabudimo, vėl pradėjo pusryčiams valgyti košes, nors prieš tai jau kelis mėnesius kategoriškai atsisakydavo, matyt užtekdavo mano pieno. Žodžiu viskas super, tik belieka, kad pienelis nesigamintų ir viskas bus
Beje pirmas 3 dienas man irgi beprotiškai skaudėjo krūtinę, naktį net negalėjau miegoti, nes pasivertus ant šono skausmas buvo nerealus. Aš visas tas dieneles po 3 kartus per dieną šiek tiek nutraukdavau pieno, tik nedaug, kad paskui nesigautų užburtas ratas Ketvirtą dieną dar jaučiau skausmą, bet kur kas mažesnį, dabar krūtys irgi dar kietos, bet nebenutraukiu, tikiuosi, kad greitai baigsis pieno gamyba. Sėkmės visoms kitoms
Dabar pati jaučiuosi geriau ir galiu pasakyti, kad vaikas naktį miega kur kas geriau, išmiega iki 5 val. ryto be pabudimo, vėl pradėjo pusryčiams valgyti košes, nors prieš tai jau kelis mėnesius kategoriškai atsisakydavo, matyt užtekdavo mano pieno. Žodžiu viskas super, tik belieka, kad pienelis nesigamintų ir viskas bus
Beje pirmas 3 dienas man irgi beprotiškai skaudėjo krūtinę, naktį net negalėjau miegoti, nes pasivertus ant šono skausmas buvo nerealus. Aš visas tas dieneles po 3 kartus per dieną šiek tiek nutraukdavau pieno, tik nedaug, kad paskui nesigautų užburtas ratas Ketvirtą dieną dar jaučiau skausmą, bet kur kas mažesnį, dabar krūtys irgi dar kietos, bet nebenutraukiu, tikiuosi, kad greitai baigsis pieno gamyba. Sėkmės visoms kitoms