Vis pasiskaitinėju jūsų atsiliepimus apie tai kaip sekasi nutraukti maitinimą, pakalbame ir su draugėmis. Pavydžiu toms, kurioms tai pavyksta padaryti greitai ir nesunkiai. Jau geras mėnesis laiko kaip noriu baigti maitinti ir niekaip nepavyksta, nes mažasis vis prašo pienuko ir net dažniau nei įprastai. Naktimis valgo mažiausiai 2-3 kartus ir nuo to jau jaučiuosi pavargusi. Kai negauna "papo" prasideda širdį skaudinantis verkimas ir negaliu jo taip kankinti, taigi pasiduodu Supratau, kad man niekaip nepavyks pamažu mažinti maitinimus, nes net būnant svečiuose jis man plėšia rūbus. Taigi pasitarėm su vyru ir nusprendėm, kad reikia man išvažiuoti iš namų kokios 3 dienukėms, tikimės, kad per tą laiką sūnus atpras Stresuoju pati jau dabar, bet viliuosi, kad sūnus greitai supras, kad pienelio mamos jau negaus ir jo ir tėčio naktys bus ramios
QUOTE(Košė-Malošė @ 2011 03 31, 13:14)
jankabara
Geriau pasirinkit ne tokį drąstišką būdą.
Įvertinkit situaciją, prioritetus, atsižvelgi ir į psichologinę vaiko sveikatą bei pasėkmes.
Bet, bet kokiu atveju- sėkmės
Geriau pasirinkit ne tokį drąstišką būdą.
Įvertinkit situaciją, prioritetus, atsižvelgi ir į psichologinę vaiko sveikatą bei pasėkmes.
Bet, bet kokiu atveju- sėkmės
Na kadangi jau ne pirmą vaikiuką auginu ir išbandžiau kitus būdus, manau, kad neturiu kitos išeities kaip tik taip drastiškai nutraukti. Nemanau, kad gerai vaikui kai jo mama blogai jaučiasi, o paskutiniu metu tikrai jaučiuosi išsekusi nuo maitinimo Beje šį nutraukimo būdą, kurį planuoju pati, išbandė mano sesuo ir tikrai vaikas jautėsi gerai, nebuvo jokių problemų. Aišku, jei po pirmos nakties matysim, kad vaikas sunkiai su tuo taikosi, gal teks sugrįžti į namučius ir svarstyti ką toliau daryti
Už palinkėjimus ačiū, kad tik viskas gerai baigtųsi, nes sunku bus abiems
QUOTE(jankabara @ 2011 03 31, 14:21)
Na kadangi jau ne pirmą vaikiuką auginu ir išbandžiau kitus būdus, manau, kad neturiu kitos išeities kaip tik taip drastiškai nutraukti. Nemanau, kad gerai vaikui kai jo mama blogai jaučiasi, o paskutiniu metu tikrai jaučiuosi išsekusi nuo maitinimo Beje šį nutraukimo būdą, kurį planuoju pati, išbandė mano sesuo ir tikrai vaikas jautėsi gerai, nebuvo jokių problemų. Aišku, jei po pirmos nakties matysim, kad vaikas sunkiai su tuo taikosi, gal teks sugrįžti į namučius ir svarstyti ką toliau daryti
Nepaguosiu, bet aš jau koks mėnuo nebemaitinu. mažė vis prisimena, kiša rankas.. pieno jau nebėra, kas padaryta, tai padaryta. pikta paliko kartais pagalvoju, kad gal dar nereikėjo nutraukt, bet nieko, viskas praeis.
O man pavyko nutraukti maitinima lengvai. Pradzioje pradejau nuo maitinimo mazinimo, nebegavo pienuko pietu miegui, dazniausiai eidavau i lauka migdyti, nes reikejo kazkaip suktis. Po to vakare piena pakeiciau misinuku (karves pieno skrandis nepriima.) Ir liko tik naktiniai valgymai, su jais buvo sunkiau, bet per keleta savaiciu kazkaip ir nuo ju atpratinau. Vietoj pieno daviau misinuka, kol atprato nuo kruties. Buvom pradejo ir atpratinima nuo misinuko, bet ivykusi mums nelaime sujauke gerokai planus. Praejus keletui menesiui, jis dar isgeria kazkiek misinuko, bet naktiniu valgymu jau nebeliko.
O miega jis prastai, kamuojames su kitomis problemomis. Jeigu maitinciau dar vis, manau butu gerokai paprasciau nakti vaika nuraminti.
O uzmiega jis gerai ir greitai, prisiglaudes prie manes ir rankomis apsikabines, nustojus zindyti sakyciau atsirado net daugiau tokio malonaus artumo.
Kiekviena mama turi surasti savo buda, kaip nutraukti maitinima, labai svarbu tai daryti nuosekliai.
Sekmes visoms
p.s. kai zindziau vaika, miegojau daugiau, nes viskas buvo gerokai paprasciau. Dabar naktimis miegu gerokai maziau, miego kokybe prastesne, nes vaikui pabudus, kol ji nuraminu, pati gerokai issibudinu, ir daznai sunku buna uzmigti. Buna is ties retas atvejis, kad galeciau 3 valandas is eiles pamiegoti, organizmas priprati, ir didelio nuovargio nejauciu, tokiu atveju labai svarbu mamos nusiteikimas, kaip ji pati tokia situacija priima.
O miega jis prastai, kamuojames su kitomis problemomis. Jeigu maitinciau dar vis, manau butu gerokai paprasciau nakti vaika nuraminti.
O uzmiega jis gerai ir greitai, prisiglaudes prie manes ir rankomis apsikabines, nustojus zindyti sakyciau atsirado net daugiau tokio malonaus artumo.
Kiekviena mama turi surasti savo buda, kaip nutraukti maitinima, labai svarbu tai daryti nuosekliai.
Sekmes visoms
p.s. kai zindziau vaika, miegojau daugiau, nes viskas buvo gerokai paprasciau. Dabar naktimis miegu gerokai maziau, miego kokybe prastesne, nes vaikui pabudus, kol ji nuraminu, pati gerokai issibudinu, ir daznai sunku buna uzmigti. Buna is ties retas atvejis, kad galeciau 3 valandas is eiles pamiegoti, organizmas priprati, ir didelio nuovargio nejauciu, tokiu atveju labai svarbu mamos nusiteikimas, kaip ji pati tokia situacija priima.
QUOTE(jankabara @ 2011 03 31, 13:08)
Pas mane tokia pati situacija:(, todėl būtų įdomu sužinoti kaip seksis atpratinti taip staigiai. Vis paskaitinėju čia patarimus, bet nesiryžtu staigiai nutraukti. o maitinti jau taip pavargau.. vakar iš Akropolio vyras klykiantį išnešė, nes vidury parduotuvės užsimanė ir pradėjo rankas po paltu kišti, kad maitinčiau...visas apsiašarojęs buvo tol kol namie nedaviau... ir jeigu kažkuo sudomini kitu, tai tuo metu nustoja verkti, bet labai greitai prisimena ko norėjo..ir kuo toliau tuo labiau jis vis prašo ir prašo..atrodo ir galo nebus tam maitinimui
QUOTE(Raskila-vyde @ 2011 03 31, 22:01)
O man pavyko nutraukti maitinima lengvai.
čia lengvai?
QUOTE(giedresaulute @ 2011 04 01, 07:06)
Pas mane tokia pati situacija:(, todėl būtų įdomu sužinoti kaip seksis atpratinti taip staigiai. Vis paskaitinėju čia patarimus, bet nesiryžtu staigiai nutraukti. o maitinti jau taip pavargau.. vakar iš Akropolio vyras klykiantį išnešė, nes vidury parduotuvės užsimanė ir pradėjo rankas po paltu kišti, kad maitinčiau...visas apsiašarojęs buvo tol kol namie nedaviau... ir jeigu kažkuo sudomini kitu, tai tuo metu nustoja verkti, bet labai greitai prisimena ko norėjo..ir kuo toliau tuo labiau jis vis prašo ir prašo..atrodo ir galo nebus tam maitinimui
kai sugrįšiu į namučius, būtinai pranešiu kaip mums sekasi Kol kas laukiu vyro skambučio, kad sužinoti kaip naktis praėjo Dieną tai nebuvo problemų, pasibuvo lauke ir visai nekvietė mamos, nes kai būnu namie tai nuolat mane šaukia, nori kad visada būčiau šalia. Pati siaubingai naktį miegojau, nuolat pabusdavau, dabar krūtinė gerokai išsipūtus, na viliuosi, kad viskas bus gerai ir vaikiukui ir man
QUOTE(giedresaulute @ 2011 04 01, 08:06)
Akropolyje yra mamos kambarys, kur galima ramiai atsisest ir pamaitint krutimi vaika, pervystyt jei reikia. Labai patogu ir be streso
na kol kas galiu pasidžiaugti tuo, kad mažajam ir vyrui naktis buvo lengvesnė nei man Sūnus buvo pabudęs tik du kartus, trumpai paverkė ir pats užmigo, nesutiko, kad tėtis migdytų ir netgi šiandien pirmą kart pasiusiojo į puodą Tikiuosi, kad ir toliau viskas bus gerai ir sugrįžus į namus nepuls plėšti mano rūbų
beje, kas liečia akropolio mamos ir vako kambarį, tai sekasi tiems kas iškart į jį pakliūna, pamenu vieną kart pralaukėme apie 20 min. kol jis atsilaisvino tuo tarpu į namus būtumėme grįžę per 10 min.
beje, kas liečia akropolio mamos ir vako kambarį, tai sekasi tiems kas iškart į jį pakliūna, pamenu vieną kart pralaukėme apie 20 min. kol jis atsilaisvino tuo tarpu į namus būtumėme grįžę per 10 min.
QUOTE(janone @ 2011 04 01, 09:39)
Akropolyje yra mamos kambarys, kur galima ramiai atsisest ir pamaitint krutimi vaika, pervystyt jei reikia. Labai patogu ir be streso
Esmė ne tame, kad nėra kur maitinti...
Kažkaip aš galvoju jeigu pradedi mažinti maitinimus krūtimi, tai ir nereikia duoti bet kada kur tik užsinorėjo. Aš asmeniškai labai pavargau nuo tokių staigių užsimanymų, kai kur be būtų pradeda plešti rūbus.. Į mano paaiškinimus, kad tuoj nueisim kitur ir duosiu nereaguoja, o grūna ant žemės ir isteriškai verkia...Žinoma ne visada taip būna, labai retai pavyksta nukalbinti arba pasiulyti vietoj to arbatėlės ar sausauniuko, bet dažniausiai nepavyksta:(
Dėl to nelabai ir ramu, kad jeigu ryžčiausi staigiai nupratinti, kas bus jeigu po trijų dienų mane pamatęs puls rūbus plėšti, nervuotis, o pienelio jau nerasta...