Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinimo nutraukimas, 7 tema

QUOTE(artisteee @ 2011 03 17, 14:26)
aš žinau, kad jei mano sūnelis elgsis taip neatlaikys širdis ir duosiu tą (.)... o sulaukus paskutinių dviejų ilčių jau norėčiau pradėti atpratinti... nes pačiai poilsio trūksta labai... o va valios atpratinti nėra. Vasarą ruošiamės išvykti į Olandiją, todėl norėtume iki to momento atsisveikinti su (.)... Bet kadangi vyras išvyko dabar, nebus nieko kas galėtų pagalbėti... todėl man vis dar galvosūkis tai. Nors mano sūnelis geria daug skysčių, tik mišinio neima į burną, valgo viską ir daug... tas (.) įprotis... kurį ir jau norėčiau panaikinti, nes pastoviai kariasi, zyzia, net pas kitas moteris kiša rankas po maike  unsure.gif  blink.gif ir užčiuopęs (.) juokias...  ir kartu dar plyšta širdis vien  nuo minties, kad nebeliks to... bet kai pagalvoju, kad vasarą, kai teks dėvėti mažiau drabužių, rankytės pastoviai papulio ieškos  tai kažkaip nenoriu to doh.gif

sunkus etapas. ir man žiauriai gaila buvo nutraukt.... na bet kažkada reikia, tai ir pasiryžau....
Atsakyti
QUOTE(sigusi @ 2011 03 17, 14:46)
Labukas,
dziugu, kad mazylis ramesnis ir zvalus, As noriu detaliu paklausineti, jei galima - o nakti ka darydavot , kai prabusdavo pieno? Ieskodavo jusu? Supot? Nesiojot? Ar is vakaro ko nors geriat? O nakti praso vandeniuko ar pienuko? Mums uz keliu dienu jau 17 men o as vis nesiryztu... nors  va tiek menesiu pati be ramaus miego... jau pavargau sad.gif

Nakti busdavo daznai, kas valanda. Nieko pats i burna neimdavo, nes norejo tik vieno. Pora naktu sunku, bet po to tie prabudimai vis retejo. Kai jau ir miegodamas suvokdavo, kad papuko nera, tai pradejo kartais ir kefyro atsigert (tik tai ir geria vietoj MP). Veliau prabudimai retejo, kol visai neprabusdavo. Kefyra geria pries miega ir ryte vos pabudes.
Jau 2 sav praejo, vis prisimena, bet retai, dazniausiai kai nuoga mane pamato. Nakti miega be prabudimo.
Atsakyti
O man be visu nemiegu del maitinimu prisideda dar veido berimas,smakros srityje,vienoje puseje.Prasidejo jis su menesinem(maitinu jau metai ir 2men,o dienos nuo rugsejo).Ir kankinuosi ziauriai,atrodo baisiai+niesti,skauda,ir nieko padaryti negalima,nei kosmetologai,nei tepalai.Isitkinusi,kad kol maitinsiu taip ir bus.Tai vat ir norisi nutraukti,pavargau jau,drabuzius plese.Tai dabar dazniausiai namie-o vasara daug i lauka eisim,svecius,baisu ir pagalvoti.tik va kaip protingai ir neskausmingai nutraukus
g.gif
Atsakyti
uogyte111, 4u.gif
Dėl bėrimo ir niežulio- ar konsutavaisi su dermatologe?
Atsakyti
Sveikos mamytės,
jaunėliui greit bus metukai, noriu pradėt "atpratinti" nuo (.)(.)
dieną nejaučiu sunkumų, tačiau naktimis ima varginti blush2.gif , prašymas krūties, manau daugiau pripratimas.
Vakare 21 h pavalgo košės, užgeria MP ir iki 24 h miega. Tada vėl užvalgo ir iki ryto 6-7 h ramu būdavo, o dabar vis dažniau prašo (.)..bėda ta, kad neima buteliuko ir soskiuko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Košė-Malošė @ 2011 03 18, 18:40)
uogyte1114u.gif
Dėl bėrimo ir niežulio- ar konsutavaisi su dermatologe?

Su kuo as tik nesikonsultavausi ir dermatologe ir kosmetologe,ir ginekologe,dar eisiu hormonu tyrimus darytis,bet kas is to,vis tiek kol maitinu nieko gerti negalesiu
Atsakyti
QUOTE(uogyte111 @ 2011 03 19, 11:19)
Su kuo as tik nesikonsultavausi ir dermatologe ir kosmetologe,ir ginekologe,dar eisiu hormonu tyrimus darytis,bet kas is to,vis tiek kol maitinu nieko gerti negalesiu

Pala pala, o gal tai su maitinimu net nesusije.... Pas mane su menesinem irgi spuogeliu pradejo atsiradineti... o iki tol oda buvo grazi. Gali drasiai gerti pvz nakvisu alieju. Jis stebuklu gal ir nepadaris, bet nepakenks, nes siek tiek reguliuojua hormonus plius vit e gerai odai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Luttuke @ 2011 03 19, 11:57)
Pala pala, o gal tai su maitinimu net nesusije.... Pas mane su menesinem irgi spuogeliu pradejo atsiradineti... o iki tol oda buvo grazi. Gali drasiai gerti pvz nakvisu alieju. Jis stebuklu gal ir nepadaris, bet nepakenks, nes siek tiek reguliuojua hormonus plius vit e gerai odai smile.gif

drinks_cheers.gif gali būti kad po nėštumo kažkokie hormonų pokyčiai atsirado... kad maitinimas visai net ne prie ko ax.gif nes vienom būna, kad po nėštumo odos bėrimo problemos išsisprendžia - kitom atvirkščiai... g.gif
Atsakyti
QUOTE(uogyte111 @ 2011 03 19, 12:19)

Gali. Daugelį medikamentų ir maitinimą galima suderinti.
Atsakyti
aciu visom uz nuomones,greiciausiai ir bus su menesinem susije,bet ir maitinimas prisideda tikrai.Manau uztektinai ismaitinau,jau maitinimas darosi kancia ir man ir leliui,cia rase viena mamyte,kad neramus vaikas,zyzia,plesia rubus,tai ir mum tas pats,kol manes ner-zaidzia,o as jo net priglausti negaliu-iskarto iesko kruties:(
Atsakyti
As ruosiuosi po truputi atpratinti mazyli, o nenoriu su viena diena nuraukti maitinimo, turbut ir vaikui ir man trauma butu verysad.gif bet buvo pora dienu susirges, tai kai nakti atsibudo pamaitinau ir tetis paeme pasupti ilgai supo vos ne valanda bet niekaip neuzmigo, tada pasiemiau, daviau (.) ir neuzilgo uzsnudo, tai va del to neisivaizduoju kaip nakti pabudusi reikes nuramint, o kai pabunda jis iskart pradeda verkti gan garsiai ir nenurimsta be (.) blink.gif
Atsakyti
QUOTE(wwwww @ 2011 03 20, 12:20)
As ruosiuosi po truputi atpratinti mazyli, o nenoriu su viena diena nuraukti maitinimo, turbut ir vaikui ir man trauma butu  verysad.gif  bet buvo pora dienu susirges, tai kai nakti atsibudo pamaitinau ir tetis paeme pasupti ilgai supo vos ne valanda bet niekaip neuzmigo, tada pasiemiau, daviau (.) ir neuzilgo uzsnudo, tai va del to neisivaizduoju kaip nakti pabudusi reikes nuramint, o kai pabunda jis iskart pradeda verkti gan garsiai ir nenurimsta be (.)  blink.gif

ir pas mus tokia bėda blush2.gif neima soskės, vienas nusiraminimo būdas (.)
šiandien migdžiau be (.) (kaskart vis duodu soskiuką, bet jis ją išima ir laiko rankutėje)..pasiguldžiau šalia, verkšleno prašėsi (.) žiūrėji graudžiom akytėm, bet nedaviau verysad.gif laikiau už rankutės, glosčiau galvytę wub.gif sunkiai bet užmigo ax.gif
tikiuosi ax.gif po truputį pavyks atpratinti 4u.gif
Atsakyti