Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai originalūs ar padirbti

QUOTE(degto molio plyta @ 2010 12 28, 21:48)
labas, gal padesit issiaiskint  ar mano  versace bright crystal originalas?  atsiunte dovanu is amerikos, bet testeri. ant dugno kazkokie skaiciai tik unsure.gif

Įdėkite nuotraukas ir viskas bus aišku. biggrin.gif Be to, kiek esu pirkusi testerinių kvepalų, tai nemanau, kad juos padirbinėja. g.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Jei užrašyta TESTER NOT FOR SALE. Tada viskas gerai. thumbup.gif smile.gif biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agneseee: 28 gruodžio 2010 - 20:56
QUOTE(sandrulle @ 2010 12 28, 11:33)
as pati per skelbiu.lt pirkau, kur rase, jog is Amerikos parsiveze kvepaliukus ir siaip dezute tikrai nesiskyre nuo originalo,

Nustebčiau, jei pagal pan. skelbimus pirkti kvepalai būtų originalūs unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(picco @ 2010 12 28, 20:32)
Pas mane 100proc. originalųs turimi. Tai spalva žymiai skaidresnė, šviesesnė.
Viršuje tas logotipėlis apvalus net netoks. Neįžiūriu, kas parašyta ten po J'ADORE užrašu , bet pas mane : EAU DE PARFUM ir po apčia VAPORISATEUR SPRAY.

tai Jūsų pagal mane ne originalūs  g.gif
Papildyta:
o gal ir apsirikau, nes pažiūrėjau internete, kad ir tokių logo būna  g.gif  kodas sutampa ant dežutės ir buteliuko?

man ir kvepalai pasirode itartinai geltoni doh.gif beto ir kai purski ta srovele tokia pssss.... silpna. tai ir bus neoriginalus schmoll.gif bet kaip nervina, koks tikslas dovanoti padirbtus kvepalus schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(lapuaite @ 2010 12 28, 21:00)
  bet kaip nervina, koks tikslas dovanoti padirbtus kvepalus schmoll.gif

žmonės ieško, kur pigiau cool.gif
Atsakyti
foto foto2
taip tik gavos nufotkint doh.gif
Atsakyti
QUOTE(degto molio plyta @ 2010 12 28, 23:03)
foto foto2
taip tik gavos nufotkint  doh.gif

Pasakysiu ką aš matau, matau orginalius kvepalus. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nežinau, gal kitos mamytės pasakys kitą nuomonę. blush2.gif
Papildyta:
Tokia pati nuotrauka (na, panaši), kokią aš įkėliau. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agneseee @ 2010 12 28, 23:25)
Pasakysiu ką aš matau, matau orginalius kvepalus.  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Nežinau, gal kitos mamytės pasakys kitą nuomonę. blush2.gif
Papildyta:
Tokia pati nuotrauka (na, panaši), kokią aš įkėliau. 4u.gif

notworthy.gif smile.gif
Atsakyti
foto foto2

Originalūs orginaliausi, drąsiai galit kvėpintis ir kitiems pasiūlyti thumbup.gif
Atsakyti
foto foto2

Tikrai originalus, pas mane toks pat testeris thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitalma @ 2010 12 26, 21:14)
Nu aš maniau, kad pas mane fuflas, bet tikrai ant dugno rašo 100ml, 34oz. ir eau de toilette  thumbup.gif  Būtų liuks, jei kuri įmestumėt orginalių 1 million apačios foto ax.gif

Ir aš neoriginalus nusipirkau... bet viskas atitinka 100 ml ir 34 oz toilette. Tik kvapas laikosi ne taip ilgai kaip originalūs... ir dėja tiksliai žinau, kad "padielka", nes pirkau dar ir Gucci ENVY ME, tai ten net iškarto pagal kvapą galima suprasti, kad ššš..o pažįstama dievagojosi, kad tikrai originalūs..
Atsakyti
Naujasis ir senasis Neroli. Bet kaip jums spalvos skirtumas? Naujus pirkau SM isparduotuvej, dezute, buteliukas be priekaistu.. kvapas gal maziau intensyvus, dar nespejau isigilinti.. nu bet spalva blink.gif Tai reikes pardej paziureti, o gal ka gali pasakyti?

user posted image

O taip ju puslapy atrodo http://uk.loccitane....,p32EP075N9.htm
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2010 12 30, 10:01)
Naujasis ir senasis Neroli. Bet kaip jums spalvos skirtumas? Naujus pirkau SM isparduotuvej, dezute, buteliukas be priekaistu.. kvapas gal maziau intensyvus, dar nespejau isigilinti.. nu bet spalva  blink.gif Tai reikes pardej paziureti, o gal ka gali pasakyti?

Aš esu turėjusi šio kvapo tik atomaizeryje ir miniatiūrinį variantą - tai spalva tikrai intensyvi - tokia kaip kairiajame buteliuke. g.gif
O kodėl kamšteliai jų skiriasi? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvyte26: 30 gruodžio 2010 - 11:13