Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai originalūs ar padirbti

QUOTE(GITALE @ 2010 12 28, 07:11)
nu ka cia rasyt, dar irodyt policijai reiktu kad is jos pirkai nei kas mate , nei cekiu... be to jei optum butu pirkus deze kokia, o cia del vieno buteliuko policija nelabai terliosis.. o jei ir priims pareiskima tai jis taip be irodymu ir "numirs" stalciuj

Aš ir manau, kad neverta ir nesiterlios, o tik nusijuoks. Rintesnių bylų nesiima, neišsiaiškina, tai čia dėl kvepalų terliosis ax.gif
Atsakyti
Na as ir rasau del 1 MILLION kvepaliuku, tos kuriu buteliukas turi ta apsaugine plevele uzdeta, kuri nusilupa, isigijote padielke. Na ir as tarp ju doh.gif Palyginau mamos pirkta Dougles ir savo, tai siaip buteliukai labai panasus padaryti, bet ant maniskio dar ant dugno to stiklinio, toks stikle yra nelygumas, t.y. irezimas koks. Na paciame stikle. Ant originalo nera tos pleveles uzklijuotos ant auksines dalies doh.gif Cia esminis skirtumas ir ant dugno uzrasai siek tiek skiriasi, o siaip ta auksine dalis buteliuko irgi plastikine, tikrai ne metaline. Zodziu reikia viesintituos, kurie fuflus pardavineja, as pati per skelbiu.lt pirkau, kur rase, jog is Amerikos parsiveze kvepaliukus ir siaip dezute tikrai nesiskyre nuo originalo, bet buteliukas jau siek tiek skiresi, idemiai isanalizavus. Zodziu pasimokiau, daugiau niekad nepirksiu ne is pardziu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(GITALE @ 2010 12 28, 06:11)
nu ka cia rasyt, dar irodyt policijai reiktu kad is jos pirkai nei kas mate , nei cekiu... be to jei optum butu pirkus deze kokia, o cia del vieno buteliuko policija nelabai terliosis.. o jei ir priims pareiskima tai jis taip be irodymu ir "numirs" stalciuj

Na, manau, šiuo atveju sukčiavimą galima tai pažįstamai prikabinti. O kai pareiškimas bus priimtas, tai iš to strioko spės ir pinigėlius grąžinti... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Marge @ 2010 12 27, 14:26)
Pirkau is pazystamos. Klausiau penkis kartus ar tikrai orginalus, nes visgi dovanot ruosiausi. O kad neorginalus tai labiausiai aisku kvapas isduoda, vakar vyriskis kokia 20 psyku dejo iseidamas is namu, po valandos ne kvapo neliko biggrin.gif O orginaliu juk keli psykai ir puse dienos kvepi smile.gif Nu ir aisku bendras buteliuko vaizdas. O dar ir ka jus isvardinot, tai cia kaip diena aisku. Ai, lazda turi du galus irnesakyk.gif Ateis ir tokiu pardavinetoju valanda gun_rifle.gif gun_rifle.gif

Nu nezn palyginau su savo turimais million ir neradau jokiu skirtumu ant buteliuko. Beje as pirkau Sarmoje. O del kvapo tai galiu pasakyti, kad originalas turi kvepeti labai ilgai. Isskalbus vyro megstini vistiek kvepejo.
Atsakyti
QUOTE(Braskiautoja @ 2010 12 28, 15:19)
Nu nezn palyginau su savo turimais million ir neradau jokiu skirtumu ant buteliuko. Beje as pirkau Sarmoje.

irgi tolette ir 100 m? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2010 12 28, 16:22)
irgi tolette ir 100 m? blink.gif

na ne gerai isiziurejau i buteliuko apacia tai pas mane raso 100 ml 3.4 FLOZ
Atsakyti
nu va, o čia metrai, 4 fl oz'ai ir dar tolette smile.gif
Atsakyti
gavau dovanu kvepalus dior j'adore, esu 90 proc tikra, kad padovanojo man padielke verysad.gif nes kazko man neaiskus tie kvepalai. kvapas panasus, bet kazkokiu natu man lyg truksta... pradzioj kvepia jadore kvapu, o poto lieka lyg kartaus muilo kvapas schmoll.gif g.gif beto kamstelis yra plastmasinis ir apypurkstas auksiniais dazais, o kiek zinau jis turetu buti gelezinis? ar ne?

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lapuaite: 28 gruodžio 2010 - 20:12
QUOTE(lapuaite @ 2010 12 28, 20:11)
gavau dovanu kvepalus dior j'adore, esu 90 proc tikra, kad padovanojo man padielke verysad.gif  nes kazko man neaiskus tie kvepalai. kvapas panasus, bet kazkokiu natu man lyg truksta...  pradzioj kvepia jadore kvapu, o poto lieka lyg kartaus muilo kvapas schmoll.gif g.gif  beto kamstelis yra plastmasinis ir apypurkstas auksiniais dazais, o kiek zinau jis turetu buti gelezinis? ar ne?

[/url]

Pas mane 100proc. originalųs turimi. Tai spalva žymiai skaidresnė, šviesesnė.
Viršuje tas logotipėlis apvalus net netoks. Neįžiūriu, kas parašyta ten po J'ADORE užrašu , bet pas mane : EAU DE PARFUM ir po apčia VAPORISATEUR SPRAY.

tai Jūsų pagal mane ne originalūs g.gif
Papildyta:
o gal ir apsirikau, nes pažiūrėjau internete, kad ir tokių logo būna g.gif kodas sutampa ant dežutės ir buteliuko?
Atsakyti
labas, gal padesit issiaiskint ar mano versace bright crystal originalas? atsiunte dovanu is amerikos, bet testeri. ant dugno kazkokie skaiciai tik unsure.gif
Atsakyti
Na i policija tai as bet kokiu atveju nesikreipsiu... Nei as pati turiu laiko terliotis, nei su manim ten kas terliosis del 100Lt ax.gif Jeigu viskas taip ir liks neispresta tarpusavy, tai lai lieka tam zmogui ant sazines, lazda turi du galus, uoj kaip turi, sugrys su kaupu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(degto molio plyta @ 2010 12 28, 22:48)
labas, gal padesit issiaiskint  ar mano  versace bright crystal originalas?  atsiunte dovanu is amerikos, bet testeri. ant dugno kazkokie skaiciai tik unsure.gif

tai jus nuotrauka ikelkite lens.gif biggrin.gif
Atsakyti