Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai originalūs ar padirbti

Fufeli ikiso man, prasom, grozekites biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marge: 25 gruodžio 2010 - 11:40
O is ko jus sprendziate kad ne originalas?

Pas mane yra tikrai originalus, tai skirtumu 1-2 nuotraukose nematau jokiu g.gif

Dugno nuotraukose tik tas, kad pas mane pirmoje eiluteje yra parasyta Paris-Made in France- bet pas jus lyg irgi tas pats g.gif
Pas jus kai si detale labai isdidinta, tai tos raides atrodo didokos, pas mane tai jos laaaabai mazytes, man jas iziureti jau vos ne padidinimo stiklo reikia.

Nezinau, nebent kvapas skiriasi, bet buteliuke nematau jokiu skirtumu- o uz savo turimu originaluma tikrai garantuoju

Atsakyti
[quote=Marge,2010 12 25, 13:31]
Fufeli ikiso man, prasom, grozekites biggrin.gif

as pirkot is sm, ar garantavo kad originalas, jeigu taip tai tada reiktu viesai ivardint nika, kad praeitu noras kitas mulkint
Atsakyti
1. Paskutineje nuotraukoje aiskiai matosi Eau de Tolette.
2. Kodel kvepalu kiekis matuojamas metrais, o ne mililitrais? 100 m bigsmile.gif
3. 4 FL.Oz. atitinka 120 ml, o 100 ml sudaro 3.4 arba 3.3 fl.oz.
Kitu uzrasu nebesinagrinejau.
Atsakyti
QUOTE(Aromamania @ 2010 12 26, 14:28)
1. Paskutineje nuotraukoje aiskiai matosi  Eau de Tolette
2. Kodel kvepalu kiekis matuojamas metrais, o ne mililitrais? 100 m  bigsmile.gif
3.  4 FL.Oz.  atitinka 120 ml, o 100 ml sudaro 3.4 arba 3.3 fl.oz. 
Kitu uzrasu  nebesinagrinejau.

drinks_cheers.gif as ir ta pati norejau parasyti g.gif ot brudai, tai kur pirkot nagi pasipasakokite bigsmile.gif
Atsakyti
Nu aš maniau, kad pas mane fuflas, bet tikrai ant dugno rašo 100ml, 34oz. ir eau de toilette thumbup.gif Būtų liuks, jei kuri įmestumėt orginalių 1 million apačios foto ax.gif
Atsakyti
Pirkau is pazystamos. Klausiau penkis kartus ar tikrai orginalus, nes visgi dovanot ruosiausi. O kad neorginalus tai labiausiai aisku kvapas isduoda, vakar vyriskis kokia 20 psyku dejo iseidamas is namu, po valandos ne kvapo neliko biggrin.gif O orginaliu juk keli psykai ir puse dienos kvepi smile.gif Nu ir aisku bendras buteliuko vaizdas. O dar ir ka jus isvardinot, tai cia kaip diena aisku. Ai, lazda turi du galus irnesakyk.gif Ateis ir tokiu pardavinetoju valanda gun_rifle.gif gun_rifle.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marge: 27 gruodžio 2010 - 13:30
QUOTE(Marge @ 2010 12 27, 15:26)
Pirkau is pazystamos. Klausiau penkis kartus ar tikrai orginalus, nes visgi dovanot ruosiausi. O kad neorginalus tai labiausiai aisku kvapas isduoda, vakar vyriskis kokia 20 psyku dejo iseidamas is namu, po valandos ne kvapo neliko biggrin.gif O orginaliu juk keli psykai ir puse dienos kvepi smile.gif Nu ir aisku bendras buteliuko vaizdas. O dar ir ka jus isvardinot, tai cia kaip diena aisku. Ai, lazda turi du galus irnesakyk.gif Ateis ir tokiu pardavinetoju valanda gun_rifle.gif gun_rifle.gif

o čia tai pažystama blink.gif aš tai jūsų vietoj mesčiau jai į akis tokius kvepalus ir vsio doh.gif ne nu dabar žmonės tai įsistato kiaulės akis ir meluoja mega_shok.gif
Atsakyti
QUOTE(Marge @ 2010 12 27, 13:26)

Aš jūsų vietoje pareikalaučiau grąžinti pinigus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Beštuliukas @ 2010 12 27, 19:39)
Aš jūsų vietoje pareikalaučiau grąžinti pinigus  4u.gif

jei nesutiks - rašyti pareiškimą policijai.

Atsakyti
Ai, nezinau net, dabar kol sventine nuotaika, stengiuosi negalvoti apie tai biggrin.gif Po nauju susitiksiu su ta mergina, reikes kalbetis aggressive.gif
Atsakyti
QUOTE(Renatina @ 2010 12 27, 22:04)
jei nesutiks - rašyti pareiškimą policijai.

nu ka cia rasyt, dar irodyt policijai reiktu kad is jos pirkai nei kas mate , nei cekiu... be to jei optum butu pirkus deze kokia, o cia del vieno buteliuko policija nelabai terliosis.. o jei ir priims pareiskima tai jis taip be irodymu ir "numirs" stalciuj
Atsakyti