Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai originalūs ar padirbti

QUOTE(Jurgitamarija @ 2011 02 23, 00:06)
dekui dekui:notworthy:  ir dar visai pasimeciau parduoda vienu metu dabar 50 ml EDP ir kita nare olimpiete  beveik 100 ml EDT . Turiu greit apsispresti del pirkimo ax.gif , o tai labai skiriasi kvapo intensyvumas EDT nuo EDP, turejau tik meginuka EDT, tai ir tai man atrodo pakankamas kvapas

http://www.fragranti...pic.php?id=6378
Atsakyti
QUOTE(Jurgitamarija @ 2011 02 22, 22:06)
dekui dekui:notworthy:  ir dar visai pasimeciau parduoda vienu metu dabar 50 ml EDP ir kita nare olimpiete  beveik 100 ml EDT . Turiu greit apsispresti del pirkimo ax.gif , o tai labai skiriasi kvapo intensyvumas EDT nuo EDP, turejau tik meginuka EDT, tai ir tai man atrodo pakankamas kvapas

EDP labai stiprus, kai rinkausi tai man edt gerokai silpnesnis pasirode, tad emiau edp. Bet jei nemegstat per daug ryskiu kvapu, uzteks manau ir edt drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2011 02 22, 23:20)

thumbup.gif nuoroda , dekui
Papildyta:
QUOTE(Roxetė @ 2011 02 23, 00:02)
EDP labai stiprus, kai rinkausi tai man edt gerokai silpnesnis pasirode, tad emiau edp. Bet jei nemegstat per daug ryskiu kvapu, uzteks manau ir edt  drinks_cheers.gif

dekui, vadinas zinot abu kvapus, noriu , kad ilgai laikytus , bet noriu pavasariui gaivesniu. Siaip TM ANGEL buvo mano kvapas, tik kazkas galvoj susisuko, pabandzius meginuka situ labai uzsimaniau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Grasse @ 2011 02 22, 22:24)
Gal tada galėtumėt išvardint būtent kuriose?  bigsmile.gif

Pfff... Nugi cia lengvas dalykas - patys paciausi originalai Turkijoj, Kinijoj, Lenkijoj.... Bet gi parasyta buvo 'uzsienio valstybese', o tai jau viskas kas uz LT ribu. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitamarija @ 2011 02 23, 01:09)
noriu , kad ilgai laikytus , bet noriu pavasariui gaivesniu.

Jei mėgstat stipresnius, bet ir kartu norėtumėt gaivesnių (panašus ir mano skonis būtų šiuo atveju) - imčiau EDP mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitamarija @ 2011 02 22, 23:09)
thumbup.gif nuoroda , dekui
Papildyta:

dekui, vadinas zinot abu kvapus, noriu , kad ilgai laikytus , bet noriu pavasariui gaivesniu. Siaip TM ANGEL buvo mano kvapas, tik kazkas galvoj susisuko, pabandzius meginuka situ labai uzsimaniau  biggrin.gif

as, jusu vietoje, po tokio aprasymo imciau EDT. jie tokie zalesni, skaidresni, o EDP tirstesni.
Atsakyti
QUOTE(e.meskine @ 2011 02 22, 13:57)
nepadielkas galima nusipirkti tik uzsienio valstybese

Man atsivere akys bigsmile.gif aciu aciu notworthy.gif notworthy.gif notworthy.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2011 02 23, 06:21)
Pfff... Nugi cia lengvas dalykas - patys paciausi originalai Turkijoj, Kinijoj, Lenkijoj.... Bet gi parasyta buvo 'uzsienio valstybese', o tai jau viskas kas uz LT ribu. rolleyes.gif

Čia tai taikliai taikliai thumbup.gif
Atsakyti
Sakykit kuo skiriasi sitie kvapalai? Ar cia tiesiog skirtingos puses virseliu? bigsmile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tučka @ 2011 02 24, 08:17)
Sakykit kuo skiriasi sitie kvapalai? Ar cia tiesiog skirtingos puses virseliu? bigsmile.gif 

taip, čia skirtingos dėžutės pusės.
Atsakyti
QUOTE(Laumė* @ 2011 02 24, 08:23)
taip, čia skirtingos dėžutės pusės.

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2011 02 23, 05:21)

nu ci aapie tokias kaip lenkija turkija...gali pagalvoti tik visai tupa...prancuzija, anglija, vokietija, norvegija ten tai tikrai ne padielkos...daug turiu patirties ne tik su kvepalais, bet ir paprasciausia dekoratyvine kosmetika, kad ir dantu pastos, duso zele, is ten parvestos ryskiai skiriasi kokybe.
Atsakyti