Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai originalūs ar padirbti

QUOTE(as-ne-tavo @ 2011 02 21, 15:19)
Bent man tas išnykimas jau būtų didelis rodiklis, kad kvepalai naujo leidimo ir originalūs  thumbup.gif

Visiškai sutinku.
Ir šiaip, pagal nuotrauką, neturiu, prie ko prikibti absoliučiai. Ir šiaudelis labai gražus! smile.gif
Atsakyti
Aciu uz atsakyma 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Piccola @ 2010 12 09, 15:46)
Roxetė ačiū už naują temą!  bigsmile.gif
Griztant prie mano idetu i 5 tema Versace Crystal noir 90 ml, vakar buvau Sarmoj, apziurejau ir testeri ir pacia dezute is visu pusiu ir kvapa, viskas sutampa su manaisiais. Tik skaiciukai buvo kitokie (pas mane ant buteliuko apacios yra CO036, o ten kazkokie kitokie, CU ar kazkas pan.)
agute07, minejusi kad "nera ant nugareles auksiniu raideliu, pardei net ant testeriu yra", taip ir nesupratau ka ji turejo uomeny, mano buteliukas pilnai sutampa visom raidelem su testeriniu, esanciu parduotuvej.
Tai gi vis del to priesiu isvada, kad manieji yra originalus ir dekoju visoms forumietems, pareiskusioms savo nuomones!  4u.gif

sarmoj yra padielkos
Atsakyti
QUOTE(e.meskine @ 2011 02 22, 12:49)
sarmoj yra padielkos

doh.gif trukt uz vadziu, vel is pradziu bigsmile.gif ir duty free padielkos- tikrai tikrai. karsta.gif
Atsakyti
nepadielkas galima nusipirkti tik uzsienio valstybese
Atsakyti
QUOTE(e.meskine @ 2011 02 22, 13:57)

kokioj nerealioj valstybėj MES gyvenam čia. Nes gaunasi (logiškai dedukciškai, 'škia moksliškai), kad ČIA - vienintėlė valstybė, kurioj padielkės.
Vienintelė (dėl šauktuką ar klaustuką)

Atsakyti
QUOTE(e.meskine @ 2011 02 22, 12:57)

tai "sarmoj" ar bent kurioj kitoj Lietuvos parduotuvej, visi kvepaliukai "padielkos"? rolleyes.gif nenoreciau sutikt schmoll.gif apie "Sarma" tai nezinau, nesilankauj joje..
Atsakyti
Kartais cia pas mus buna diskusiju del kvepalu spalvos, tai va, gal sie pasisakymai kiek pagelbes ir sukonkretins padeti, diskutuojant apie kvepalu spalva: kai kartais tie patys kvepalai ir tikrai originalus, o spalvos skiriasi 4u.gif

QUOTE(lanvita @ 2011 02 22, 13:01)
Nu pasigooglinus tai tikrai yra ir baltu ir gelsvu atspalviu situ kvepalu, maniskiai tai tikrai gelsvi, ne bespalviai. Siaip nesusene kokie ir originalus tikrai, ilgai laikosi kvapas, gal dienos sviesoj ir ne tokie tamsus, foto daryta prieblandoj. Nezinau, gal priklauso kokiam regione gaminti, plius kvepalu, netgi originaliu atspalviai gali skirtis, kai kurie netgi labai stipriai, Lempicka L buna ir zydra ir vos ne rudai violetine, ta pati Euphoria, Organza ir t.t., pilna tu pavyzdziu. Buciau namie, tai nufotkinciau visus kodukus ant dezutes, gal kas isaiskintu ka nors daugiau, bet dabar neturiu galimybes. ax.gif  4u.gif

QUOTE(as-ne-tavo @ 2011 02 22, 13:13)
drinks_cheers.gif Tikrai atspalviai skiriasi, nemanau, kad čia koks esminis dalykas, tiesiog skirtingi leidimai, skirtingos būna ir spalvos.
Šiaulių Douglas mačiau išvis įdomų vaizdelį - Gucci Eau de Parfum vietoj rudos spalvos kvepalų, padėtas testeris su vos ne salotinės spalvos kvepalais. Paklausiu konsultantės kaip suprast, ji taip pat gužčioja pečiais, sako tokį gavom ir pačios nieko nesuprantam  biggrin.gif  Tai va, išvada, kad spalva gali skirtis net iš esmės ir kvepalai gali būti kuo originaliausi.

Atsakyti
Taip noriu Chanel Cristalle blush2.gif , todel vel prasau pagalbos blush2.gif temoje nare eglejtree parduoda, tai sitie originalus? gal kuri jau esate pirkus is jos ? dekui uz nuomones( siaip atsiklausiau pardavejos pries cia rasant )
Atsakyti
QUOTE(Jurgitamarija @ 2011 02 22, 22:15)
Taip noriu Chanel Cristalle  blush2.gif  , todel vel prasau pagalbos blush2.gif temoje nare eglejtree parduoda, tai sitie originalus?  gal kuri jau esate pirkus is jos ? dekui uz nuomones( siaip atsiklausiau pardavejos pries cia rasant )

Pas Eglę visi kvepalai TIK originalai. Drąsiai pirkit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(e.meskine @ 2011 02 22, 13:57)

Gal tada galėtumėt išvardint būtent kuriose? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(as-ne-tavo @ 2011 02 22, 22:23)
Pas Eglę visi kvepalai TIK originalai. Drąsiai pirkit  4u.gif

dekui dekui:notworthy: ir dar visai pasimeciau parduoda vienu metu dabar 50 ml EDP ir kita nare olimpiete beveik 100 ml EDT . Turiu greit apsispresti del pirkimo ax.gif , o tai labai skiriasi kvapo intensyvumas EDT nuo EDP, turejau tik meginuka EDT, tai ir tai man atrodo pakankamas kvapas
Atsakyti