Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai originalūs ar padirbti

Visoms labai dėkoju, kad patvirtinot mano nuogąstavimus, jog jie neoriginalus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bulgra @ 2011 02 12, 13:18)
Dangtelis plastmasinis, jokiu skaiciu nera nei prie dugno nei kur kitus schmoll.gif Visa apziurejau gana detaliai...

Apziurejau savo 50ml buteliuka, tai jusu man panasus i gerai padirbta fake g.gif O ant dugno uzrasai isgraviruoti? Beje, pas mane kitaip uzrasyta...
Ikeliu savo kvepalu nuotraukas, gaila tik fotiko neturiu, tai fotkinu su telefonu rolleyes.gif Gal pades jum...
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Va ir pas Snzk purkstuko skylute balta... Ir pas jus bulgra skiresi dugno uzrasas, bei storas dugnas verysad.gif gaila, kad kartais merginos tokios ... Parduoda tipo orginala o istikro fake ...
O as cia dar prie to pacio norejau paklausti, o madmoisellei negalioja ta taisykle, kad vamzdelis turi buti tiesus i dugna? blush2.gif Nes kaip matau ir pas Snzk orginaliu ne tiesus g.gif
Cia klausiu, nes kazkaip.. rolleyes.gif labai tikiuosi per valentino diena gauti madmoiselle is MB blush2.gif ax.gif tai kad paskui buti eksperte ir kad kokiu fake nepadovanotu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(myglle @ 2011 02 12, 14:06)
O as cia dar prie to pacio norejau paklausti, o madmoisellei negalioja ta taisykle, kad vamzdelis turi buti tiesus i dugna?  blush2.gif Nes kaip matau ir pas Snzk orginaliu ne tiesus  g.gif

Na siaudelis neeina tiesiai, bet jis vos matomas skystyje, ypac jeigu buteliukas pilnas. mirksiukas.gif
Atsakyti
Viskas ok, išsiaiškinom su ta nare dėl kvepalų,beje labai miela mamytė, pasirodo tai buvo dovana jai nuo artimo žmogaus, o ji ne ekspertė tokiuose reikaluose,todėl buvo įsitikinusi, kad originalūs kvepalai, bet mes viską išsiaiškinom labai greitai ir civilizuotai, na pasitaiko gyvenimo visko, svarbiausiai viskas baigėsi gerai. Visoms dar kartelį norių padėkoti už pagalbą, kaip gerai, kad yra šaunių mamyčių galinčių padėti iškilus neaiškumams thumbup.gif
Atsakyti
kartais man kyla noras sukurti temą "ar dažnai jums dovanoja kvepalus" biggrin.gif
man tai kažkaip nedažnai verysad.gif beveik niekad, jei tiksliau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(WWWitch @ 2011 02 10, 17:53)

Va koks jos lygis: didelem raidem - cituoju is MD  g.gif

Man atrodo, kad tas MD forumas latviu g.gif lotuliukas.gif

QUOTE(WWWitch @ 2011 02 11, 15:32)
Epopeja su monde tesiasi  doh.gif

Va, kaip atrodo analogas, spalva ir kamstelis skiresi....
http://www.manodrabu...e-analogas-40lt

Ojej, kokie faini sitie biggrin.gif

QUOTE(Monmorensi @ 2011 02 13, 01:13)
kartais man kyla noras sukurti temą "ar dažnai jums dovanoja kvepalus"  biggrin.gif
man tai kažkaip nedažnai  verysad.gif beveik niekad, jei tiksliau  smile.gif

Nebent diedams savo dovanoja.. O jie tik gerai zinodami savo brangiausiuju skoni, ar net tiesiai sviesiai sarase i rankas gave keliauja i CdC biggrin.gif

As tai kai Biologe, saugau savo nervus ir laika. Cia savotiska patalogija reik tureti, kad pirkti ir save kankinti - taip ar ne rolleyes.gif
Atsakyti
dėl to taip parašiau, kad pastoviai kokiai forumietei kas nors padovanoja, ji bando pardavinėt ir paaiškėja, kad ten fuflius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2011 02 13, 01:41)
dėl to taip parašiau, kad pastoviai kokiai forumietei kas nors padovanoja, ji bando pardavinėt ir paaiškėja, kad ten fuflius smile.gif

Man irgi daznai dovanoja,bet kai zinau,kad neperka is Londono vagiu ar VIP sandeliu-tai ir ramu,parduot nesinori ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2011 02 13, 01:41)

Aš tai manau, kad po šita fraze labai lengva viską paslėpti - toks diplomatiškas išsisukimas kai nežino ką atsakyti į klausimą kur juos gavo (nors greičiausiai žino, tik pasakyti nenori).

Pati dovanoju labai dažnai. Man taip pat dovanoja. Tik dažniausiai pinigais (arba dalinai prisidedam prie pirkinio). Bet tikrai ne tokiom sumom, kokias reikėtų palikti Kristėje už 100 ml Chanel. Man už tokią sumą padovanotų (kvepalus) nebent vyras arba artimi giminaičiai. Bet jie žino, kad aš geriau žinau ir ko man reikia, ir kur gauti ir tokios dovanos pas mus derinamos.

Tai iš karto pasisuka klausimas ar dažnai gaunate dovanų kurių vertė tarkim virš 300 lt. Jei taip, tai ar dažnai tai būna kvepalai? Bent aš nelabai tikiuosi daug teigiamų atsakymų...

Ta "ramybė", iš kurios paprastai perku, ima tik eurais. Kvepalais už kvepalus ima tik MD ar tik SM. Kai pasirinkimas pasiekia ribą - "pačiu blogiausiu atveju koks skirtumas ką mest į konteinerį - gautą fuflį ar mirtinai pabodusius išaugtus savus" - aš renkuosi adrenaliną, t.y. mainus. Tik nemainau į Chanel po 100 ml.
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2011 02 13, 01:13)
kartais man kyla noras sukurti temą "ar dažnai jums dovanoja kvepalus"  biggrin.gif
man tai kažkaip nedažnai  verysad.gif beveik niekad, jei tiksliau  smile.gif

Aš dažnai dovanoju, bet tik mamai.Kartais labai gerai draugei, nes žinau skonius. Niekam kitam nedrįstu, o ir pati gauti turbūt nenorėčiau, nebent kokią pigiašką, kurios išmest ar vaikams atiduot būtų negaila ax.gif O gal kažkas galvoja kitaip...
Atsakyti
Gal kas gali paaiškinti kodėl taip skiriasi dangteliai
Čia mūsuose toks blizgus ir visose pardėse vienodas user posted image

o čia užsienio intern. pardėse - toks rainas user posted image... o ir užrašai skiriasi blink.gif
Atsakyti