Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai originalūs ar padirbti

Ką gi, rusma drąsuolė. Ir atkakli. Kas be ko, ir MD pasitaiko originalų, gal netgi nemažai tongue.gif Bet aš savo nervus ir pinigus saugau kitaip - neperku iš nieko, dėl kieno patikimumo turiu nors mažiausią abejonę. Jei jau mirtinai ko nors reikia ir nerandu pas patikimas pardavėjas - nusipirksiu parduotuvėj ar parsisiųsiu, o kainų skirtumą padengs ramus miegas ir svarstymams "originalas ar fake" nesugaištas laikas.
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2011 02 10, 14:52)
Po to gavau ne 1 ir net du paklausimus ar jinai manęs neapgavo. Matyt tylumoje buvo pagalvota, kad gal fufliaus nepažįstu arba fuflių prekeivius dangstau. Tai ir iškėliau klausimą - pasitarkim.

Cia as domejausi del kvepaliuku blush2.gif Po to jau kai su ja susirasinejau, tai apie nuotraukas ir koduku palylignima ejo tokie atsakymai... Jau parduoti, jau nera, neturiu...po to jie supakuoti.... As pati daug ka neismanau kvepaluose, bet tikrai gaila pirkt uz tokius pinigus fake... Ikeliau cia nuotrauka, kad jau 100% isitikinti, kad ne tik man vaidenasi blink.gif O siaudeliai daugumoje kvepalu tikrai kreivi...
Atsakyti
Laba vakara,
atsiprašau visų pirma dėl foto, niekaip nepavyksta normaliai nufotografuoti blush2.gif
Lalique ar šitei orginalūs?
user posted image

user posted image

4u.gif
Atsakyti
Wwwitch, mano originaliu testeriniu Bright`uku siaudelis netiesus bet eina zemyn, ne i kampa.

o mano originaliu Bright Crystal siaudelis yra tiesus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bel Ami @ 2011 02 10, 22:21)
o mano originaliu Bright Crystal siaudelis yra tiesus g.gif

Jis tiesus, eina i dugna, arba vos i sona, bet tikraine i kampa, matosi is jos nuotraukos 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(as-ne-tavo @ 2011 02 10, 17:56)
Apie ką aš ir kalbu - tragedija doh.gif  unsure.gif

Jai visur vien konkurentai vaidenasi lotuliukas.gif
Tiesa, atsiminiau, buvau jai kažkokius kvepalus pakomentavus, kad neoriginalūs, tai patikėkit, ko tik man nesiūlė padaryt, ir galvą iššiplaut, ir pasigydyt, ir taip pat sakė, kad aš jai konkurentė ir, kad neatskiriu visai kvepalų, ir dar daug visokių mieliausių epitetų  lotuliukas.gif  Bet gaila, labai greit išnaikino mūsų pokalbį, matyt, kad kitos narės nepamatytų. Žodžiu, jums dar laaabai gražiai atsakė, sakyčiau net kultūringai  lotuliukas.gif

Man dar asmeniskai daug prirase smile.gif)) Tiek to, necituosiu... vos ne su grasinimais...
Atsakyti
QUOTE(WWWitch @ 2011 02 10, 23:25)
Man dar asmeniskai daug prirase smile.gif)) Tiek to, necituosiu... vos ne su grasinimais...

Pacituokit, nuotaikai pakelt lotuliukas.gif

Aš po jos pasiūlymo išsiplauti galvą taip ir padariau, nu bet ką, vistiek žiūriu ir matau fake kvepalus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(as-ne-tavo @ 2011 02 10, 23:33)
Pacituokit, nuotaikai pakelt lotuliukas.gif

Aš po jos pasiūlymo išsiplauti galvą taip ir padariau, nu bet ką, vistiek žiūriu ir matau fake kvepalus  lotuliukas.gif

Cia as vargsele
Vargsele tu as tau dar ne tiek prirasynesiu...sita zinute ir gali nukopinti ir i mesti, nieko tuom nepasieksi

Kitoje durnele gal?
kaip sakoma geriau duoti durniui kelia.... tai va duosiu as TAU ji

Na lygis ne jos koks unsure.gif

Atsakyti
Merginos, reikia skubios pagalbos 4u.gif

Gal galetumet apziureti limituota Cinema versija ir padeti susigauti del originalumo?

http://img98.imagesh...g/p1230180.jpg/

Siaip nesu zalia, bet si karta pasimeciau...

Reiktu iki pietu apsispresti... blush2.gif

Atsakyti
Juli_mani, Jusu nuomone jau turiu, aciu 4u.gif noreciau daugiau...
Atsakyti
QUOTE(Kosmita @ 2011 02 11, 10:29)
Juli_mani, Jusu nuomone jau turiu, aciu  4u.gif  noreciau daugiau...

O kodėl kyla įtarimai? biggrin.gif Turiu aš 90 ml vasarinę Festival versiją. Man atrodo, kad originalūs pas jus kvepalai.
Atsakyti
QUOTE(zuvyte26 @ 2011 02 11, 11:58)
O kodėl kyla įtarimai?  biggrin.gif Turiu aš 90 ml vasarinę Festival versiją. Man atrodo, kad originalūs pas jus kvepalai.

man asmeniskai uzkliuvo buteliuko vidus ziurint is sono, kadangi neturiu su kuo palyginti, tai nusprendziau pasiklausti ax.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites smile.gif Jau kazkada rasiau kvepaliuku isparduotuveje, kad mane apgavo ir ikiso neoriginalius Versage Bright Crystal 90ml. kvepaliukus verysad.gif Kaip galvojate, uz kiek butu realu juos parduoti? rolleyes.gif
Atsakyti