Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai originalūs ar padirbti

O reikia kažką rasti būtent iš ŠITOS nuotraukos, būtent taip, kaip ten viskas pateikta? Nes šitų kvepalų irgi nemėgstu, nieko nežinau, bet foto patyrinėt gal ir įdomu...
Atsakyti
Šiaudelio nėra? tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2011 02 10, 13:33)

As tai matau siaudeli unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2011 02 10, 11:40)
Labai prašyčiau pasidalinti nuomonėmis, kaip manote, ar čia originalas?

user posted image

Kodukas yra išgraviruotas po dangteliu, sutampa su ant dėžutės esančiu.

Skaičiukai yra ant to metaliuko po purkštuku, 5 - mažyčiai, kiek susidūriau, visoms naujo leidimo Prada tas pats 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2011 02 10, 15:33)

buvau tą patį pagalvojus lotuliukas.gif lyg ir yra bigsmile.gif
vienas apelsinukas (ar kas ten toks) raudonesnis? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2011 02 10, 13:41)
O reikia kažką rasti būtent iš ŠITOS nuotraukos, būtent taip, kaip ten viskas pateikta? Nes šitų kvepalų irgi nemėgstu, nieko nežinau, bet foto patyrinėt gal ir įdomu...

gal tiesiog šiaip nepatinka.......... g.gif

Atsakyti
tongue.gif Atsakau:
Aš juos išsimainiau MD. Kur visi tik fuflo parduoda. Jeigu paskaitytumėt kokį psl aukščiau, tai kaip tik taip ir buvo parašyta.

Negana to, su ta pačia nare, ant kurios tik psl aukščiau buvo išpilta keletas ne per gražiausių frazių su tam tikrom labai kategoriškom traktuotėm.

Jinai dar be viso šito už juos prašė tik 100lt.

Aš jai palikau teigiamą atsiliepimą. Beje ne vieną.

Po to gavau ne 1 ir net du paklausimus ar jinai manęs neapgavo. Matyt tylumoje buvo pagalvota, kad gal fufliaus nepažįstu arba fuflių prekeivius dangstau. Tai ir iškėliau klausimą - pasitarkim.

Kadangi niekas taip ir nerado ko prie jų prikibti, o aš naudodama antrą butelį ir tobulai žinodama kvapą - taip pat, sakau, kad čia originalas, o jeigu ne - tai matyt tokio tobulumo fuflius, kad kvėpinaus, kvėpinsiuos ir vargo nematysiu.

Aš jokiu būdu nesakau, kad pirkit iš jos - ten viskas ok. Nežinau kuo jinai prekiauja. Tai, ką išsimainiau aš, buvo originalas (matot gi pačios) ir už tai parašiau teigiamą atsiliepimą. Ką ji veikė po to ir ką ji pardavinėja dabar, tikrai nežinau, susitikusi nebuvau, kitų jos kvepalų neapžiūrinėjau. Bet, kadangi, šitoje istorijoje dalyvavau, nutylėti nesinorėjo.

Mane tarkim piktina frazės - kaip "visi vyrai kiaulės" arba šiuo atveju - viskas MD yra fuflo. Tai pagal tokią logiką išeina, kad jeigu kartą Kalvarijų turguj pati žiopla neuosčius nusipirkau prasmirdusios silkės, tai ten jos visos tokios?

Su prekeiviais, kurių prekės įtartinos - šituo konkrečiau atveju taip pat, aš iš karto susitariu dėl grąžinimo. Jai buvo aiškiai parašyta - taip, ok, galim mainytis, bet kvapą aš žinau, jeigu man kils nors menkiausias įtarimas, kad čia neoriginalas, atsimainysim atgal - atsiliepimai ne kokie, aš rizikuoju, noriu išankstinių garantijų. Jinai be jokių diskusijų sutiko, kad gaučiau, įvertinčiau ir tada siųsčiau - savo arba jos atgal.

Cinema, apie kurią buvo kalbėta aš taip pat nerekomenduočiau pirkti gyvai nemačius. Kaip ir nerekomenduočiau bet kurio didžiausios talpos buteliuko popsinuko pirkti iš nežinomo žmogaus, nesusitarus dėl pinigų grąžinimo arba be galimybės apžiūrėti. Tam nereikia niekieno konkrečių atsiliepimų - viena iš pačių paprasčiausių apsaugos nuo fuflių taisyklių sako: atsargiai su didžiausios talpos tara...

Bet jau kai buvo pagal kurpalių "visi jie tokie" pamatuota viskas aplink, įskaitant mane pačią - per daug pasirodė... Juolab, kad MD aplinka man žymiai patogesnė ir laisvesnė nei diktatoriška SM išparduotuvė, kur asmeniškai man jau nebesinori užsukti, einu dantis sukandusi ir kiekvieną kartą pagalvoju, kad gal nebeit ten...

Todėl šita nuotrauka papuošė neoriginalių kvepalų skyrelį. Gal kam padės ne taip kategoriškai žiūrėti į gyvenimą smile.gif.
Atsakyti
Merginos, ka pasakysite apie jos siulomus Versace?

http://images19.fotk...P5280029-vi.jpg

Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2011 02 10, 15:52)

fair enough

Atsakyti

Gal galite kas pakomentuoti?
Atsakyti
QUOTE(WWWitch @ 2011 02 10, 15:42)

Gal galite kas pakomentuoti?

nezinau ar is to tikrai galima spresti, bet nesu maciusi siu kvepaliuku taip islenktu siaudeliu, orginale esu maciusi, kad jis tiesus, remiasi tiesiai i dugna ax.gif

QUOTE(eglegle @ 2011 02 10, 15:42)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif kokį tai prastą vyrą nuviliojot - kvepalų neturit, kompas senas  bigsmile.gif

oi, kokios cia aistros verda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimaa @ 2011 02 10, 16:52)
nezinau ar is to tikrai galima spresti, bet nesu maciusi siu kvepaliuku taip islenktu siaudeliu, orginale esu maciusi, kad jis tiesus, remiasi tiesiai i dugna ax.gif

Ir as apie tai, pas mane jau 3 buteliukas, originaliu, tai visu siaudeliai buvo tiesus smile.gif
as jau ta pati parasiau... MD forume... bet pripazinti tai ji nenori sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo WWWitch: 10 vasario 2011 - 15:57