Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai originalūs ar padirbti

Aciu mergaites! Jau snekejomes su Roxete, tikrai nepirksiu. Man iskart sukele nerima tas buteliukas, bei ta panele turi daug kitu kvepalu ir visi jie gerai padirbti fake... Tad jeigu kitoms idomu, kad neapsigautumet ikeliu albumo nuorodele http://public.fotki....lai/cinema.html
Man iskart nepatiko buteliukai, o merginu atsiliepimai surasyti teigiami, kad ale originalus kvepaliukai doh.gif Va, kaip buna... (nare is manodrabuziai). O kiek prasiau atsiusti nuotrauku, tai arba kvepaliukai parduoti arba supakuoti bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Snzk: 09 vasario 2011 - 18:02
ydekit kas foto orginaliu chanel 5 kad etikete matytus,palyginsiu su savo
Atsakyti
QUOTE(Snzk @ 2011 02 09, 18:00)
Aciu mergaites! Jau snekejomes su Roxete, tikrai nepirksiu. Man iskart sukele nerima tas buteliukas, bei ta panele turi daug kitu kvepalu ir visi jie gerai padirbti fake... Tad jeigu kitoms idomu, kad neapsigautumet ikeliu albumo nuorodele  http://public.fotki....lai/cinema.html
Man iskart  nepatiko buteliukai, o merginu atsiliepimai surasyti teigiami, kad ale originalus kvepaliukai doh.gif Va, kaip buna... (nare is manodrabuziai). O kiek prasiau atsiusti nuotrauku, tai arba kvepaliukai parduoti arba supakuoti  bigsmile.gif

Bet jūs merginos drąsios iš tokių vietų rinktis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(DA_LI @ 2011 02 09, 18:17)

drinks_cheers.gif
tuos "manodrabuziai" jau galima prideti prie nepatikimu parduotuviu.
Atsakyti
QUOTE(DA_LI @ 2011 02 09, 18:17)

Kad niekad is ten nieko neperku, tiesiog uzkliuvo netycia man viena temele na ir pradejau nagrineti... Gaila man pinigu uz fuflo atiduoti, geriau nusipirksiu is Avon arba Oriflame doh.gif Pati visada siunciuos is patikimu Jav ir Uk parduotuviu arba perku is musu patikimu nariu blush2.gif Nuolat stebiu sia temele ir aciu SM parfumerijos skyreliui ir saunioms mergaitems wub.gif jau daug ismokiau perfum srity thumbup.gif
Atsakyti
Labai prašyčiau pasidalinti nuomonėmis, kaip manote, ar čia originalas?

user posted image

Kodukas yra išgraviruotas po dangteliu, sutampa su ant dėžutės esančiu.
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2011 02 10, 11:40)
Labai prašyčiau pasidalinti nuomonėmis, kaip manote, ar čia originalas?

Kodukas yra išgraviruotas po dangteliu, sutampa su ant dėžutės esančiu.

o blogai kvepia?
Prada šitokiuose Infusionuose deda užrašus vidinėse pusėse stikle - yra?

Atsakyti
QUOTE(Renatina @ 2011 02 10, 12:18)
o blogai kvepia?
Prada šitokiuose Infusionuose deda užrašus vidinėse pusėse stikle - yra?

turi omeny kur po tuo ant šono priklijuotu lapeliu?
Yra smile.gif
Ir kvepia gerai, nuo 6 ryto iki dabar.
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2011 02 10, 12:28)
turi omeny kur po tuo ant šono priklijuotu lapeliu?
Yra smile.gif
Ir kvepia gerai, nuo 6 ryto iki dabar.

puiku... g.gif

Atsakyti
QUOTE(Renatina @ 2011 02 10, 12:38)

Na merginos, pasidalinkite dar kas nors nuomonėmis.
Ir tada jau pasakysiu, kas su jais ne taip ir kodėl įkėliau foto.
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2011 02 10, 12:40)
Na merginos, pasidalinkite dar kas nors nuomonėmis.
Ir tada jau pasakysiu, kas su jais ne taip ir kodėl įkėliau foto.

Na, kaip tyčia dar užvakar Douglas'e juos čiupinėjau ir uoščiau, o dabar užmušk, nieko nebeprisimenu doh.gif
Atsakyti
Na ir uzdavei cia klausima. biggrin.gif Jai idejai nuotrauka tai reiskes reik rasti kazka ko neturi buti arba kazka ko nera. biggrin.gif
Iskart pasakau kad as passs, nes siu kvepalu nemegstu, ju neturiu, todel mazai ka zinau apie juos. Ir beto pas mane senas kompas, prastai matau nuotrauka. user posted image
Atsakyti