Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai originalūs ar padirbti

QUOTE(Roxetė @ 2011 02 07, 16:06)
Mano akimis, jus turite originalius kvepalus, pas mane irgi j'adore uzrasas violetinis, nera ant purkstuko CD uzraso, dugno kodukas irgi is 4skaiciuku 6C02, kamstukas tikrai ne metalinis, o plastikinis ar plastmasinis, dazytas, dazai apsitryne nuo devejimo, turiu juos ~3metus. Pirkti Duty Free Graikijos oro uoste, tad tikrai originalus. O foto padarysu, kai fotika turesiu, siuo metu jis iskeliaves  biggrin.gif
Manau, be reikalo nervinates, nes kiek teko matyti, tai siuolaikiniai J'adore kiek kitokiais buteliukais eina, nei ankstesniuju leidimu.  4u.gif
Papildyta:
Del kamstuko, foto jusu prastoka, bet mano vidus labai panasus. Tai, manau, kad skirtingi leidimai, skirtingi buteliukai eina. Ne tik siuo atveju, taip buna.

Labas,
Jūs dar labiau patvirtinot mano įsitikinimą, kad manieji kvepaliukai originalūs, nes kaip suprantu ir jūsų kvepalai yra panašių metų leidimo. 4u.gif Dabar jau nusiraminau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zuvyte26 @ 2011 02 09, 11:59)
O buteliuko šonuose nėra išgraviruota stikle? Nes būna ir tokių dar variantų.

Tikrai taip 4u.gif . Radau šone išgraviruotus skaičiukus 02462 blush2.gif. Bet taip smulkiai išgraviruoti, kad sunku ir pastebėti biggrin.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fantasyja: 09 vasario 2011 - 12:11
Merginos labas!
Prireike ir man pagalbos. Labai abejoju originalumu, ka galit pasakyti jus? Yra tik tokia nuotrauka ax.gif
user posted image
Atsakyti
Del cinemos, man tai kakliukas toks per aukstas atrodo, arba negerai uzdetas kamstukas. Noretusi dar foto daugiau, butu aiskiau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Roxetė: 09 vasario 2011 - 13:19
Vat ir man tas kakliukas nepatiko ir dar siaudelis keistas, nors del jo nieko nesakau...O daugiau nuotrauku neduoda, nes sako kad supakuoti kvepalai...
Atsakyti
QUOTE(Snzk @ 2011 02 09, 13:27)
Vat ir man tas kakliukas nepatiko ir dar siaudelis keistas, nors del jo nieko nesakau...O daugiau nuotrauku neduoda, nes sako kad supakuoti kvepalai...

Na man tai jie nesupakuoti biggrin.gif Ar blogai matau? blink.gif hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Roxetė: 09 vasario 2011 - 13:41
QUOTE(Roxetė @ 2011 02 09, 13:37)
Na man tai jie nesupakuoti  biggrin.gif  Ar blogai matau?  blink.gif    hihihi.gif

tongue.gif tai siu jau nera, liko tik nuotrauka fotoalbume biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Snzk @ 2011 02 09, 13:52)
tongue.gif  tai siu jau nera, liko tik nuotrauka fotoalbume  biggrin.gif

Pamaciusi tik tokia foto, as tikrai nepirkciau ir nepatarciau pirkti 4u.gif
Atsakyti
Ten gal kamštelis blogai uždėtas, iš nuotraukos kokybės nemanau, kad galima pasakyti taip arba ne. Cinema buteliuką apskritai reiktų pakilnoti ir palaikyti rankoje, nes jis savotiškai padarytas, o iš tokių nuotraukų nieko nesuprasi. Tik norėjau atkreipti dėmesį dėl YSL kvepalų žymėjimo - pvz. 100 ml. kvepalus jie žymi ne 3,4, o 3,3 oz., 50 - ne 1,7, bet 1,6 oz, tai Cinema 90 ml. yra 3.0 oz, kiek įžiūriu nuotraukoje, tai pažymėta lyg teisingai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DA_LI: 09 vasario 2011 - 14:10
nu man tai negražus tas buteliukas. tiek kaklelis, tiek šiaudelis atrodo lievai.
Atsakyti
Esu turėjusi ne vieną buteliuką 90 ml kiekio YSL - Cinema, bet kad taip suraitytas šiaudelis būtų - tai pirmą kartą matau blink.gif Kakliukas tikrai per aukštas. Tas auksinis kakliukas turi liestis su pačiu buteliuku, neturi būti jokio išsikišusio stiklo. Tuoj įdėsiu savo 90 ml buteliuko foto.

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvyte26: 09 vasario 2011 - 14:59
Snzk, manau, kad fake ta Cinema ir patarčiau nepirkti, kad paskui nebūtų vargo aiškinantis ir atgaunant pinigus unsure.gif
Atsakyti