Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai originalūs ar padirbti

Vat ir man įtarimą sukėlė Paco Rabane Lady Milion per daug geltona kvepalų spalva, matomas metalinis burbuliukas, storas šiaudelis ir numerio nebuvimas ant buteliuko, nors ant dėžutės, jis yra g.gif Tai laukčiau dar foto gal kuri nors originalių galėtų įkelti, nes pardavėjas dievagojasi, kad man paranoja ir jie pirkti užsienyje, parduotuvėje, tai noriu aiškumo.
Atsakyti
As turiu miniuka million kvepaliuku, mano sviesesne spalvyte kvepaliuku 4u.gif
Aisku, nuotraukoj sunku pamatyt tikra spalva kvepaliuku, na gali seselis kristi, ar siaip nuo apsvietimo pakisti, bet ziurint i jusu foto ir mano mini, tai mano tikrai svieseni 4u.gif
Atsakyti
Taip, is tiesu, po dagteliu, ant nugareles buteliuko stikle, turi buti isgraviruoti 5 skaiciukai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pussaldis_šampanas*: 08 vasario 2011 - 15:27
Visoms labai AČIŪ, kvepalai visgi neoriginalūs 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mergytes, norejau prasyt jusu pagalbos. Kaipo manot ar sie kvepaliukai originalus? 100 ml

user posted image
Atsakyti
QUOTE(pussaldis_šampanas* @ 2011 02 08, 17:26)
Taip, is tiesu, po dagteliu, ant nugareles buteliuko stikle, turi buti isgraviruoti 5 skaiciukai.

drinks_cheers.gif Net ant miniuko pas mane yra 4u.gif
Atsakyti
laba,gal galit pasakyt ar ant chanel5 buteliuko pavadinimas ant popierinio lipduko?
Atsakyti
Labas vakaras,
nusipirkau Lady Million kvepalus 30ml, bet niekur nerandu skaiciuku unsure.gif :

user posted image

Tai gali buti, kad kveplai neoriginalus? unsure.gif Padaryti tobulai, tai net nekilo abejoniu, tik tie skaiciukai... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fantasyja: 08 vasario 2011 - 22:24
atkeliauju su escada kuri jau sioje temoj berods buvo bet man atsiunte kitokias foto (deja kokybe ne geresne)
user posted imageuser posted image
pardaveja sake kad ziedelis metalinis nukrites todel toks purkstukas bet man itarima kelia tas kreivas siaudelis taigi jei labai nesutrugdysiu dar kart prasau nuomones 4u.gif
beto ryt bandysiu juos apziureti, tai gal galetumet patart i ka atkreipt demesi? situ nesu gyvai ciupinejusi o escados turiu tik magnetisma..
Atsakyti
QUOTE(fantasyja @ 2011 02 08, 23:23)
Labas vakaras,
nusipirkau Lady Million kvepalus 30ml, bet niekur nerandu skaiciuku  unsure.gif :

user posted image

Tai gali buti, kad kveplai neoriginalus?  unsure.gif  Padaryti tobulai, tai net nekilo abejoniu, tik tie skaiciukai... g.gif

Ne visiems kvepalams yra skaičiukai 4u.gif Asmeniškai aš dėl 30 ml buteliuko nesukčiau galvos, netikiu, kad būtų padirbti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(as-ne-tavo @ 2011 02 08, 23:40)
Ne visiems kvepalams yra skaičiukai  4u.gif  Asmeniškai aš dėl 30 ml buteliuko nesukčiau galvos, netikiu, kad būtų padirbti 4u.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(fantasyja @ 2011 02 08, 22:23)
Labas vakaras,
nusipirkau Lady Million kvepalus 30ml, bet niekur nerandu skaiciuku  unsure.gif :
Tai gali buti, kad kveplai neoriginalus?  unsure.gif  Padaryti tobulai, tai net nekilo abejoniu, tik tie skaiciukai... g.gif

O buteliuko šonuose nėra išgraviruota stikle? Nes būna ir tokių dar variantų.
Atsakyti