Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai originalūs ar padirbti

padirbinetojai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(salduke @ 2011 02 06, 18:42)
Padirbinėja, bet dažniausiai viduje būna pripilta ne to ko reikia.

O tamsta nori kad i padirbta miniuka ipiltu teisingus kveliukus?
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2011 02 06, 17:37)
Man kliuna tik vidine kamstuko dalis.Buvau as J`adore fake nusipirkusi, tai vidine kamstelio puse buvo tokia kaip jusu. Dabar turiu 75ml ir jau subaigta bonkiuka 50ml, kamstelio vidus daug kokybiskiau atrodo.

O kaip svarbiausiasis kriterijus-kvapas?

Tai vat, kad aš jų nebuvau anksčiau kvėpinusi, tai nežinau ar kvapas lygiai toks pat. Laikosi tai gerai.
O gal jūs galite nufotografuoti savųjų kvepalų kamštuko vidų? Nes noriu išsiaiškinti ką reiškia jūsų pasakymas "atrodo kokybiškiau" ax.gif
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2011 02 06, 17:45)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif nesusilaikiau, bet koks teisingas klausimas

Paaiskinkit kas nusimano iki galo apie tuos J`adore..Gal kazkada gamino tokius su tokia kamstelio vidine puse?
Papildyta:
QUOTE(klastune @ 2011 02 06, 17:48)
Tai vat, kad aš jų nebuvau anksčiau kvėpinusi, tai nežinau ar kvapas lygiai toks pat. Laikosi tai gerai.
O gal jūs galite nufotografuoti savųjų kvepalų kamštuko vidų? Nes noriu išsiaiškinti ką reiškia jūsų pasakymas "atrodo kokybiškiau" ax.gif

Mano fotikas kvanka, tai artimiausiom dienom dienos sviesoj pabandysiu papleskint mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2011 02 06, 17:51)
Papildyta:
Mano fotikas kvanka, tai artimiausiom dienom dienos sviesoj pabandysiu papleskint mirksiukas.gif

Oi kokia būčiau dėkinga. 4u.gif Labai lauksiu.
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2011 02 06, 17:45)

Esu kelis kartus nusipirkusi orig. miniatiūrų kuriose buvo pripilta kažko kito.
Atsakyti
Nufotkinau saviskiu 75ml edp vidu. Nezinau gal kituose leidimuose kitoks tas vidus, gal cia nera originalumo/neoriginalumo rodiklis.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Malena: 06 vasario 2011 - 20:59
Klastune, as gal i jusu klausimus atsakysiu cia, o ne az, gal kitos pakomentuos, as pati originalumuose nesigaudau, ypac kai gyvai nematau daikto.
Nezinau kelintais maniskiai gaminti, kodukas 0S02, dar yra kodas ant dezutes virs bruksninio kodo.
Faktas, kad leidimai nera tie patys, nes maniskiai su geltonu uzrasu, ne violetiniu ant kamstuko, plius turi auksines spalvos spindinti apvada.
Jei viskas graziai tvarkingai fiksuojasi, kvapas geras, tai gal viskas tvarkoj.
Jusu vietoj tikrai nubegciau iki parduotuves ar susitikti su juos turincia nare pasitikrinimui ir nusiraminimui mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2011 02 06, 21:19)
Klastune, as gal i jusu klausimus atsakysiu cia, o ne az, gal kitos pakomentuos, as pati originalumuose nesigaudau, ypac kai gyvai nematau daikto.
Nezinau kelintais maniskiai gaminti, kodukas 0S02, dar yra kodas ant dezutes virs bruksninio kodo.
Faktas, kad leidimai nera tie patys, nes maniskiai su geltonu uzrasu, ne violetiniu ant kamstuko, plius turi auksines spalvos spindinti apvada.
Jei viskas graziai tvarkingai fiksuojasi, kvapas geras, tai gal viskas tvarkoj.
Jusu vietoj tikrai nubegciau iki parduotuves ar susitikti su juos turincia nare pasitikrinimui ir nusiram inimui mirksiukas.gif

Dėkoju už pastangas ir atsakymus. Ieškosiu toliau info ir kai galėsiu, nuvyksiu į parduotuvę, o gal pasiūlys kas man prie namų, pauostyti ir apžiūrėti kvepaliukus. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(klastune @ 2011 02 05, 13:01)
Laba diena,
Esu priversta ir aš prašyti jūsų pagalbos. Daug skaitinėjau, žiūrinėjau, bet neradau info. Turiu J'adore kvepaliukų likutį iš 100ml. Dėžutės nėra. Kiek radau info, nepadėjo man suprasti, ar vis tik mano turimi originalūs ar ne. Norėjau parduoti, bet nenoriu nieko apgauti, todėl ir ieškau info. Radau paveiksliukus, bet kadangi negalima padidint, tai neįžiūriu skirtumų, tarp originalių ir neoriginalių. Gal jūs galėsit padėti?
user posted image
user posted image
Po stikliniu burbuliuku užrašas yra violetinis, o ne auksinis, kaip kažkur išskaičiau.  g.gif Be to dangtelis, apsitrynęs ir jis ne geležinis(vėl skaičiau, kad lyg geležinis turi būt). Apačioje lipdukas, kur parašyta viskas. Taip pat įspausta juodai : 6L01.

Mano akimis, jus turite originalius kvepalus, pas mane irgi j'adore uzrasas violetinis, nera ant purkstuko CD uzraso, dugno kodukas irgi is 4skaiciuku 6C02, kamstukas tikrai ne metalinis, o plastikinis ar plastmasinis, dazytas, dazai apsitryne nuo devejimo, turiu juos ~3metus. Pirkti Duty Free Graikijos oro uoste, tad tikrai originalus. O foto padarysu, kai fotika turesiu, siuo metu jis iskeliaves biggrin.gif
Manau, be reikalo nervinates, nes kiek teko matyti, tai siuolaikiniai J'adore kiek kitokiais buteliukais eina, nei ankstesniuju leidimu. 4u.gif
Papildyta:
Del kamstuko, foto jusu prastoka, bet mano vidus labai panasus. Tai, manau, kad skirtingi leidimai, skirtingi buteliukai eina. Ne tik siuo atveju, taip buna.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Roxetė: 07 vasario 2011 - 16:15
Norėčiau jusu pagalbos ar originalus, aciu

http://public.fotki....0801042380.html
Atsakyti
QUOTE(bulgra @ 2011 02 08, 15:11)
Norėčiau jusu pagalbos ar originalus, aciu

http://public.fotki....0801042380.html

Na bent jau mano testeriniame buteliuke purskimo mechanizme jokio metalinio sratuko nesimato ir skystis svelniau geltonas g.gif ,o ir siaudelio dalis esanti kvepaluose tarsi isnyksta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pussaldis_šampanas*: 08 vasario 2011 - 14:35