Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai originalūs ar padirbti

Aina ji švilpt su savo VERSACE PINK lotuliukas.gif ir su ,cituoju:Kvepaliukai Chanel Coco Mademoiselle. Chanel Paris Nuostabus kvapas.
Arba labai įžūli,arba višta,ir pati nesupranta,ka stumdo.

Atsakyti
Toks puflo turguje kainuoje 13lt,pakomentavau biggrin.gif atgal sulaukiau asmenines zinutes
----------------------
Zinai ka jai prekiauji turgui birzgala tai prekiauk o cia as parasius kad turgui pirkau ar pan??? Jie is italijos pravesti vaikeli! uz tokius komentarus kreipsiesiui moderatorius izulumas bjaurus! blokuos o as palieku neigiama atiliepima vaikas isaukt jau laikas!

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Laumė* @ 2011 02 01, 21:10)
nu gal ir iš italijos.  rolleyes.gif  maža iš kur tą fuflo veža  hihihi.gif

drinks_cheers.gif

Kai aš fufliakų nusipirkau sad.gif iš pažįstamos pardavėjos, jinai man į akis žiūrėdama sako čia originalai tik išpilstyti Italijoj.. biggrin.gif fufliakai buna tik iš Kinijos biggrin.gif o jinai net sertifikatus turi, kad pilstyti Italijoj..(tik neaišku kokiam garaže pilstyti smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(DuNNo @ 2011 02 01, 23:42)
Zinai ka jai prekiauji turgui birzgala tai prekiauk o cia as parasius kad turgui pirkau ar pan??? Jie is italijos pravesti vaikeli! uz tokius komentarus kreipsiesiui moderatorius izulumas bjaurus! blokuos o as palieku neigiama atiliepima vaikas isaukt jau laikas!

biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Ko čia primalė? mastau.gif Tai jau tikrai kažkam "isaukt jau laikas!"...
Atsakyti
QUOTE(DuNNo @ 2011 02 02, 00:42)
----------------------

biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

lens.gif ar čia latviškai?
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2011 02 02, 19:03)

man panašu į "kvepalų" internetinių parduotuvių kai kurių tekstus....esame čia kažkada skaitę ir nagrinėję, taip sakant, galimą jų parduodamų daiktų originalumą......

Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2011 02 02, 19:03)

Net garsiai sukikenau lotuliukas.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2011 02 03, 01:02)
Net garsiai sukikenau  lotuliukas.gif  drinks_cheers.gif

lotuliukas.gif nežvenkit, vaikas, o tai atbėgs ta latvė ir užblokuos čia visą kromelį , šššššaaa.... lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglegle: 02 vasario 2011 - 23:16
QUOTE(eglegle @ 2011 02 03, 00:14)
lotuliukas.gif nežvenkit, vaikas, o tai atbėgs ta latvė ir užblokuos čia visą kromelį , šššššaaa....  lotuliukas.gif

aha ,dickis vaikas nestuke.gif 30-ties metu biggrin.gif kai prispaudi prie sienos,tai ir kvepalai tampa nebe jos,o drauges duoti parduoti biggrin.gif
Atsakyti
Pastebejau, kad ten (mano drabuziai) isvis labai daug neoriginaliu kvepalu ir kosmetikos parduoda doh.gif Ir kas blogiausia, kad jei parasai komentara, kad cia neoriginalu, pardaveja turi galimybe istrint ir niekas nebemato ir toliau sekmingai parduodamas kaip originalas doh.gif
Vienos uzklausiau apie zalia Ninos obuoli, tai atsakymas buvo, jog pirktas is Parfumexpress tiekeju doh.gif Kazi kodel tada paciam PE nera tu zaliu obuoliuku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cavalli @ 2011 02 03, 00:53)
Pastebejau, kad ten (mano drabuziai) isvis labai daug neoriginaliu kvepalu ir kosmetikos parduoda doh.gif Ir kas blogiausia, kad jei parasai komentara, kad cia neoriginalu, pardaveja turi galimybe istrint ir niekas nebemato ir toliau sekmingai parduodamas kaip originalas doh.gif
Vienos uzklausiau apie zalia Ninos obuoli, tai atsakymas buvo, jog pirktas is Parfumexpress tiekeju doh.gif Kazi kodel tada paciam PE nera tu zaliu obuoliuku biggrin.gif

taip taip
Atsakyti
QUOTE(DuNNo @ 2011 02 01, 20:19)
Viena mergina pardavineja ,sako is Italijos,drasko akis visiem kas pakomentuoja kad puflo is turgaus,kaip yra? smile.gif
paziurekit jos siulomus kvepalus kur po 13ml ten berots smile.gif na as tikrai tokius turguje maciau,uzmusk maciau biggrin.gif  biggrin.gif

kvepalai

As buvau susigundzius pirkt is jos kvepalus tai jinai man ir atsake kad neoriginalai ir kad drauges biggrin.gif
Atsakyti