Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai originalūs ar padirbti

QUOTE(vyšnytė @ 2011 01 30, 12:20)
dar ir taip buna verysad.gif

jeigu gavote ne originalia dovana, ir aisku be cekiuko, tai matyt dovanotojas pirko arba ne ten, jei ten paprastai turi but cekiukas, esu seniau susidurus su tuo kai padovanoja, atpakuoti net nereik jau jauciu kad fake, paklausus is kur isigijo dauguma sako kad is sarmos, bet kai pasakau kad tikrai ne, pgl kodavima matau (nors tai blefas) pasako kad pirko is pazistamu kurie juos gauna ir t.t. va tokia ta paprasta karusele fakiu musuose.
Atsakyti
Hellp nusimanancios..as zalia sitoj srityje doh.gif ar originalus cia?nes anuos pardave pries pat nosi..o sita foto gavau ir keista tai kad ruzavas etikete(na ta vieta kur pavadinimas) ka manot?
user posted image

o va cia kur pasiulyma turejau bet nuniauke kazkas doh.gif
user posted image
Atsakyti
Tas rožinis tai EDT, o rudas - EDP.
Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2011 01 31, 10:14)
Tas rožinis tai EDT, o rudas - EDP.

aciu kad patikslinot 4u.gif

o originaluma kaip tu ruzavu matyti?i ka reiktu atkreipti demesi?
Atsakyti
QUOTE(zuvyte26 @ 2011 01 30, 12:07)
Na negaliu patikėti, kad pirkti Douglas'e, nes ten kiek žinau originaliais prekiauja. O jūsiškiai su sidabriniu metaliniu dangteliu tikrai yra NEORIGINALŪS. Labai graudu, kai dovanų gauni padirbinį....

Tai jūsų tikriausiai tokie pat kaip šios temos 28 psl. įkelti fantasyja kvepalai?

Toki žalia obuoliuką su metaliniu kamsteliu esu maciusi Gariunuose. Duoglase yra ne toksai as dar praeita savaite kaip tik uostinejau juos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilte @ 2011 01 31, 11:42)
o originaluma kaip tu ruzavu matyti?i ka reiktu atkreipti demesi?

Su siais lyg ir viskas tvarkoje,tik EDT gan skiriasi nuo EDP[man edp kur kas labiau patinka ax.gif ]
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2011 01 31, 18:01)
Su siais lyg ir viskas tvarkoje,tik EDT gan skiriasi nuo EDP[man edp kur kas labiau patinka ax.gif ]

Taip kvapai skiriasi EDT ir EDP. Man asmeniškai šiek tiek labiau EDT patinka - jie man švelnesni, o EDP labiau aštrumas (pipiriukai) man jaučiasi. 4u.gif Nors ką aš čia kalbu...myliu aš ir EDP ir EDT. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilte @ 2011 01 31, 00:31)
o va cia kur pasiulyma turejau bet nuniauke kazkas doh.gif

Aš pastebėjau, kad ilgai tas skelbimas buvo išpardavykloj, tai ilgai, matyt, galvojot biggrin.gif
Kitą kartą taip ilgai negalvokit, nes Hot Couture populiarūs kvepalai yra.
Atsakyti
QUOTE(Braskiautoja @ 2011 01 31, 15:54)
Toki žalia obuoliuką su metaliniu kamsteliu esu maciusi Gariunuose. Duoglase yra ne toksai as dar praeita savaite kaip tik uostinejau juos smile.gif

Jo dabar jau supratau, kad tikrai fuflo turiu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vyšnytė: 31 sausio 2011 - 21:50
Viena mergina pardavineja ,sako is Italijos,drasko akis visiem kas pakomentuoja kad puflo is turgaus,kaip yra? smile.gif
paziurekit jos siulomus kvepalus kur po 13ml ten berots smile.gif na as tikrai tokius turguje maciau,uzmusk maciau biggrin.gif biggrin.gif

kvepalai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DuNNo: 01 vasario 2011 - 19:19
QUOTE(DuNNo @ 2011 02 01, 20:19)
Viena mergina pardavineja ,sako is Italijos,drasko akis visiem kas pakomentuoja kad puflo is turgaus,kaip yra? smile.gif
paziurekit jos siulomus kvepalus kur po 13ml ten berots smile.gif na as tikrai tokius turguje maciau,uzmusk maciau biggrin.gif  biggrin.gif

kvepalai

lotuliukas.gif Bet idomu, kad dar atsiranda naiviu zmoniu, kurie tiki, jog tai originalai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(DuNNo @ 2011 02 01, 19:19)
paziurekit jos siulomus kvepalus kur po 13ml ten berots smile.gif na as tikrai tokius turguje maciau,uzmusk maciau biggrin.gif  biggrin.gif

kvepalai

nu gal ir iš italijos. rolleyes.gif maža iš kur tą fuflo veža hihihi.gif
Atsakyti