Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai originalūs ar padirbti

QUOTE(shopingas @ 2011 01 30, 04:04)
O butent tam poste buvo kalbama apie tai, kai ne siaip JAV parduotuveje nusipirkti kvepalai be kodu buna, o kai perka didmenininkai JAV rinkai skirtus kvepalus ir parduoda juos Europoj, t.y. tada gmaintojas dekoduoja kvepalus.

Dar pridėsiu ir tai, kad kai kurie kvepalų prekybininkai perka vien tik su kodais kvepalus - na, kad pirkėjai nenustebtų dėl dekoduotų kvepalų..arba pas juos tokia griežta politika ir aukšto lygio parfumerijos parduotuvės. Tačiau, kaip tame laiške minėjo, yra prekybininkų, kurie noriai perka būtent tuos dekoduotus - nes jie pigesni. Aš supratau, kad tokie (dekoduoti) kvepalai pakliūna ir į internetines parduotuves, nes pati pagal paiešką google radau tokių parduodamų. Tačiau šalia kvepalų būna pažymėta, kad tai bus dekoduotas kvepalų buteliukas.

Kalbant apie kvepalų kodus ant buteliuko ir dėžutės, esu mačiusi dekoduotą kvepalų buteliuką - ant buteliuko dugno esančios etiketės kodas buvo pašalintas - tarsi peiliuku tiesiog išpjautas gražiai (visa kita info palikta). Ant dėžutės buvo berods uždėta naujas barkodas.

Na kalbant ar ant visų kvepalų būna kodai, kiek pamenu kažkada buvo diskutuota - tai priklauso nuo gamintojo. Teko matyti Cerruti - Image be kodo. Ant dėžutės yra, o ant buteliuko nėra. Dar teko turėti rinkinuką Nina Ricci - L'Air du Temps. Rinkinuką sudarė 3 buteliukai šių kvepalų, kurie tikrai neturėjo kodų ant buteliukų dugno. Tik ant dėžutės buvo kodas. Visi šie kvepalai buvo originalūs.

Bet aš pirkdama iš kito žmogaus arba net ir kitų parfumerijos parduotuvių - visada žiūriu, kad būtų kodai, jie sutaptų. Esu gavusi iš patikimos fragrancedirect (ne kartą ten esu pirkusi) vienus limituotus kvepalus - ant buteliuko ir dėžutės skyrėsi kodai. Bet kvepalai originalūs. Esu ne kartą įsitikinusi, kad originalumą ne vien kodai nusako. Kitą kartą ir su sutampančiais kodais būna neoriginalūs wink.gif
Papildyta:
QUOTE(Panelė Rožė @ 2011 01 29, 22:15)
Mano žiniomis yra tik vienas žalias obuoliukas Nina Ricci gamintojo ir būtent su rausvu kamšteliu smile.gif Vadinasi Love by Nina.
Žalias buteliukas sidabriniu kamšteliu jau kelia įtarimų unsure.gif O kur juos pirkote?

Aš pritariu, nes pagal mano žinias - yra tik vienas žalias obuoliukas ir tikrai dangtelis ne sidabrinis (foto atrodo, kad tas sidabrinis kamštelis iš metalo, o Nina Ricci kamšteliai ne metaliniai) schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(cavalli @ 2011 01 30, 00:11)
Ar toks jusu obuoliukas zalias?
user posted image

Jo toks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vyšnytė @ 2011 01 30, 10:53)

Tada labai gaila tai sakyti, bet pas jus neoriginalūs kvepalai.

O iš kur pirkote juos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvyte26: 30 sausio 2011 - 10:57
QUOTE(zuvyte26 @ 2011 01 30, 12:52)
Dar pridėsiu ir tai, kad kai kurie kvepalų prekybininkai perka vien tik su kodais kvepalus - na, kad pirkėjai nenustebtų dėl dekoduotų kvepalų..arba pas juos tokia griežta politika ir aukšto lygio parfumerijos parduotuvės. Tačiau, kaip tame laiške minėjo, yra prekybininkų, kurie noriai perka būtent tuos dekoduotus - nes jie pigesni. Aš supratau, kad tokie (dekoduoti) kvepalai pakliūna ir į internetines parduotuves, nes pati pagal paiešką google radau tokių parduodamų. Tačiau šalia kvepalų būna pažymėta, kad tai bus dekoduotas kvepalų buteliukas.

Kalbant apie kvepalų kodus ant buteliuko ir dėžutės, esu mačiusi dekoduotą kvepalų buteliuką - ant buteliuko dugno esančios etiketės kodas buvo pašalintas  - tarsi peiliuku tiesiog išpjautas gražiai (visa kita info palikta). Ant dėžutės buvo berods uždėta naujas barkodas.

Na kalbant ar ant visų kvepalų būna kodai, kiek pamenu kažkada buvo diskutuota - tai priklauso nuo gamintojo. Teko matyti Cerruti - Image be kodo. Ant dėžutės yra, o ant buteliuko nėra. Dar teko turėti rinkinuką Nina Ricci - L'Air du Temps. Rinkinuką sudarė 3 buteliukai šių kvepalų, kurie tikrai neturėjo kodų ant buteliukų dugno. Tik ant dėžutės buvo kodas. Visi šie kvepalai buvo originalūs.

Bet aš pirkdama iš kito žmogaus arba net ir kitų parfumerijos parduotuvių - visada žiūriu, kad būtų kodai, jie sutaptų. Esu gavusi iš patikimos fragrancedirect (ne kartą ten esu pirkusi) vienus limituotus kvepalus  - ant buteliuko ir dėžutės skyrėsi kodai. Bet kvepalai originalūs. Esu ne kartą įsitikinusi, kad  originalumą ne vien kodai nusako. Kitą kartą ir su sutampančiais kodais būna neoriginalūs wink.gif
Papildyta:

Aš pritariu, nes pagal mano žinias - yra tik vienas žalias obuoliukas ir tikrai dangtelis ne sidabrinis (foto atrodo, kad tas sidabrinis kamštelis iš metalo, o Nina Ricci kamšteliai ne metaliniai)  schmoll.gif

Pas mane obuoliukas su metaliniu dangteliu 80ml,jeigu bus laiko imesiu foto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuvyte26 @ 2011 01 30, 12:47)
Esu ne kartą įsitikinusi, kad  originalumą ne vien kodai nusako. Kitą kartą ir su sutampančiais kodais būna neoriginalūs wink.gif

Visiškai pritariu dėl tų kodukų, nes darbe atneše tipo "originalius"kvepalus būtent YSL Elle edp aš net nėjau žiūrėti, bet bendradarbė aklai tikėjo jų originalumu ir nusipirko juos, atėjo pas mane pasigirti na ir ka ant buteliuko ir ant pakuotės rimtai buvo vienoti kodukai doh.gif tik ant butelaičio jau taip grubiai išgraviruotas tas kodukas ir pats buteliukas jau labai nekokybiškas, nu žodžiu akivaizdus fuflo. Kvapas kažkuo panašus iš pradžių, bet vos po kelių sekundžių pasikeičia į velniai žino ką doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zuvyte26 @ 2011 01 30, 12:54)
Tada labai gaila tai sakyti, bet pas jus neoriginalūs kvepalai.

O iš kur pirkote juos?

Gavau dovanu, berots pirkti Douglase 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vyšnytė @ 2011 01 30, 10:59)
Gavau dovanu, berots pirkti Douglase 4u.gif

Na negaliu patikėti, kad pirkti Douglas'e, nes ten kiek žinau originaliais prekiauja. O jūsiškiai su sidabriniu metaliniu dangteliu tikrai yra NEORIGINALŪS. Labai graudu, kai dovanų gauni padirbinį....

Tai jūsų tikriausiai tokie pat kaip šios temos 28 psl. įkelti fantasyja kvepalai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvyte26: 30 sausio 2011 - 11:09
QUOTE(vyšnytė @ 2011 01 30, 12:53)

Labai gaila, bet neoriginalus sitoks obuoliukas verysad.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(zuvyte26 @ 2011 01 30, 13:07)
Na negaliu patikėti, kad pirkti Douglas'e, nes ten kiek žinau originaliais prekiauja. O jūsiškiai su sidabriniu metaliniu dangteliu tikrai yra NEORIGINALŪS. Labai graudu, kai dovanų gauni padirbinį....

Tai jūsų tikriausiai tokie pat kaip šios temos 28 psl. įkelti fantasyja kvepalai?

dar ir taip buna verysad.gif
Atsakyti
Ant dekoduotu kvepalu ar ju dezuciu tie kodai gali buti iskirpti, nutrinti, uzbraukti, uztusuosti, uzklijuoti, bet kad visai nieko nebutu, tai labai retai pasitaiko g.gif, man tik buvo pasitaike, kaip supratau brokas, kai ant YSL Cinema 50ml supakuotu (bet ne dekoduotu) kvepalu buteliuko dugno nebuvo uzklijuotas lipdukas, bet ant kito buteliuko, is tos pacios partijos lipdukas buvo, nors panasus ir kitokie brokai originaliuose kvepaluose pasitaiko manyciau retai. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lanvita: 30 sausio 2011 - 12:03
QUOTE(lanvita @ 2011 01 30, 11:37)
Ant dekoduotu kvepalu ar ju dezuciu tie kodai gali buti iskirpti, nutrinti, uztusuosti, uzklijuoti, bet kad visai nieko nebutu, tai labai retai pasitaiko g.gif, man tik buvo pasitaike, kaip supratau brokas, kai ant YSL Cinema 50ml supakuotu kvepalu buteliuko dugno nebuvo uzklijuotas lipdukas.....

Ant mano minėtų kvepalų buvo tik lipdukai, tačiau nebuvo kodas įspaustas. Aš irgi nesu mačiusi kvepalų, kur ant dugno nebūtų nieko, t.y. jokios info. Aš kalbėjau tik apie patį kodą.
Atsakyti
QUOTE(zuvyte26 @ 2011 01 30, 11:43)
Ant mano minėtų kvepalų buvo tik lipdukai, tačiau nebuvo kodas įspaustas. Aš irgi nesu mačiusi kvepalų, kur ant dugno nebūtų nieko, t.y. jokios info. Aš kalbėjau tik apie patį kodą.

As cia ankstesniuose puslapiuose skaiciau, kad kitoms taip buna. ax.gif O be to yra ir daugiau pozymiu, man pats galutinis tai buna pats kvapas, kartais jis gali tiesiog buti pagedes, pakites, jei kvepalai netinkamai buvo laikyti ar ne nauji, tik pasitaiko zmoniu, kurie nelabai tuos kvapus ar skirtumus uzuodzia ir supranta is viso... bet bent mano uosle tai manes niekad nepaveda, nebent sergu kokia sloga. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lanvita: 30 sausio 2011 - 11:54