Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai originalūs ar padirbti

Sveikutes,
Prasau pasakykit ar sie kvepalai originalus? As juos jau nusipirkau, pardaveja sako kad tikrai originalus, bet man kvapas pasirode kad siek tiek nesa spiritu net nepapurskus, o pauoscius purskimo mechanizma, nezinau ka galvot. Gal tiesiog prisigalvojau nesamoniu. Kas turit atsiliepkit unsure.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Braskiautoja @ 2010 12 11, 16:43)
Sveikutes,
Prasau pasakykit ar sie kvepalai originalus? As juos jau nusipirkau, pardaveja sako kad tikrai originalus, bet man kvapas pasirode kad siek tiek nesa spiritu net nepapurskus, o pauoscius purskimo mechanizma, nezinau ka galvot. Gal tiesiog prisigalvojau nesamoniu. Kas turit atsiliepkit unsure.gif

Matydama šias foto aš pirkčiau. Manau originalūs. smile.gif
Atsakyti
Sveikos, ar imanoma pagal koda nuo buteliuko pasitikrinti internete ar tai originalus kvepalai? Jei taip gal butu gaima gauti puslapiuko nuoroda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Braskiautoja @ 2010 12 11, 16:43)
Sveikutes,
user posted image
user posted image

Originalus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(WWWitch @ 2010 12 11, 22:28)
Originalus  4u.gif

aciu, dabar ramiau pasidare smile.gif
Atsakyti
Pažiūrėjau patikimų parduotuvių sąrašą ir jame neužtikau Kosmados rolleyes.gif Kaži čia reiškia, kad toj parduotuvėj kvepaliukai nėra originalūs? Ką jūs manot, perkat joje? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry83 @ 2010 12 13, 12:03)
Pažiūrėjau patikimų parduotuvių sąrašą ir jame neužtikau Kosmados rolleyes.gif  Kaži čia reiškia, kad toj parduotuvėj kvepaliukai nėra originalūs? Ką jūs manot, perkat joje? rolleyes.gif

tai reiškia, kad pamiršom įrašyt tongue.gif žinoma, kad originalūs smile.gif
Atsakyti
Merginos, jei nuo lipnios juostos lupasi kvepalų buteliuko dažai, tai neoriginalas? blush2.gif Įdėjo viena mama kvepalų likutį, patikino, kad originalūs, apklijavo lipnia juostele dangtelį, kai lupau, nusilupo dažai...
Atsakyti
QUOTE(1270 @ 2010 12 13, 14:30)
Merginos, jei nuo lipnios juostos lupasi kvepalų buteliuko dažai, tai neoriginalas? blush2.gif Įdėjo viena mama kvepalų likutį, patikino, kad originalūs, apklijavo lipnia juostele dangtelį, kai lupau, nusilupo dažai...

Ne karta teko matyti kartu su lipnia juosta nusilupanti daza, tai tikrai nereiskia, kad neoriginalas schmoll.gif Tiesiog patarciau niekuomet neklijuoti lipnios juostutes prie kvepalu buteliuku, nes tokie fintai ir gaunasi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Roxetė @ 2010 12 13, 14:35)
Ne karta teko matyti kartu su lipnia juosta nusilupanti daza, tai tikrai nereiskia, kad neoriginalas  schmoll.gif  Tiesiog patarciau niekuomet neklijuoti lipnios juostutes prie kvepalu buteliuku, nes tokie fintai ir gaunasi  doh.gif

Ačiū už ats. Be reikalo užklijavo, nekaip dabar atrodo...
Atsakyti
QUOTE(1270 @ 2010 12 13, 15:30)

Nebūtinai, aš dėl to galutinio nuosprendžio nerašyčiau (nors jeigu daugiau požymių yra - neatmestinas variantas).

Dažai kartais nusilupa ir nuo originalių: kartą man po pasiskraidymo lėktuve buvo dalis kvepalų išsipurškusi ir matyt patys kvepalai pagraužė, dažai apibyrėjo nuo kamštelio, nusilupo nedidelėm dėmėm poroje vietų (Opium)

Kitas - turiu čia SM išsimainytą Versace Crystal noir miniatiūrinį likutį - irgi užrašai pasitrynę, bet lyginau kvapą, be to, kad patrintas, apibraižytas dažas, daugiau jokių priekaištų, manau, kad originalas.

Dar tokius L by Gwen Stefani turėjusi esu - visas kamštelio vidus buvo išsilupinėjęs (net neabejoju, kad taip pat originalas).

Gal kelkit nuotrauką ir daugiau kas ką pamatys.
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2010 12 13, 14:41)
Nebūtinai, aš dėl to galutinio nuosprendžio nerašyčiau (nors jeigu daugiau požymių yra - neatmestinas variantas).

Dažai kartais nusilupa ir nuo originalių: kartą man po pasiskraidymo lėktuve buvo dalis kvepalų išsipurškusi ir matyt patys kvepalai pagraužė, dažai apibyrėjo nuo kamštelio, nusilupo nedidelėm dėmėm poroje vietų (Opium)

Kitas - turiu čia SM išsimainytą Versace Crystal noir miniatiūrinį likutį - irgi užrašai pasitrynę, bet lyginau kvapą, be to, kad patrintas, apibraižytas dažas, daugiau jokių priekaištų, manau, kad originalas.

Dar tokius L by Gwen Stefani turėjusi esu - visas kamštelio vidus buvo išsilupinėjęs (net neabejoju, kad taip pat originalas).

Gal kelkit nuotrauką ir daugiau kas ką pamatys.

Gaila, iki ketvirtadienio neturėsiu galimybės įkelti, (fotoaparato čia neturiu) likutis nedidelis, atrodo, nėra ko nervuotis, bet, kita vertus, purkštis neaišku ką irgi ne kas... nebent nuėjus į kristianą lygint kvapus (jei ten jų yra). Kvepalai givenchy absolutely irresistible (50 ml.)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 1270: 13 gruodžio 2010 - 14:50