Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai originalūs ar padirbti

QUOTE(HappyAngel @ 2011 01 28, 17:08)
Merginos, gal žinote kaip yra su kvepalais, kurie neturi kodų (nei ant buteliuko, nei ant dėžutės)? Kodėl jie tokie?

Šiaip yra žinomi dekoduoti kvepalai - jie parduodami pigiau. Tai originalūs kvepalai. Kažkada teko domėtis pas vieną Europos pardavėją dėl kodų neturinčių kvepalų - cituoju:
"about codes:
some items are decoded, because we bought items from US, Europa and all perfumes from USA are decoded, all wholesales have decoded items, because the items from USA are not intended for Europa. This is problem for all wholesalers and companies, but the perfumes are 100% original. Not decoded items you can have only from manufactures and providers - for higher prices
."
Na o kaip iš tiesų yra - nežinau. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvyte26: 28 sausio 2011 - 19:44
QUOTE(zuvyte26 @ 2011 01 28, 19:34)
Šiaip yra žinomi dekoduoti kvepalai - jie parduodami pigiau. Tai originalūs kvepalai. Kažkada teko domėtis pas vieną Europos pardavėją dėl kodų neturinčių kvepalų - cituoju:
"about codes:
some items are decoded, because we bought items from US, Europa and all perfumes from USA are decoded, all wholesales have decoded items, because the items from USA are not intended for Europa. This is problem for all wholesalers and companies, but the perfumes are 100% original. Not decoded items you can have only from manufactures and providers - for higher prices
."

Ačiū ačiū ačiū 4u.gif
Atsakyti
ar sitie kvepaliukai gali buti originalus? blush2.gif

user posted image
Atsakyti
dedu nuotrauka Chanel Allure edt, zinoves apziurekite prasau ir pasakykite ar tikrai originalus, nusipirkau sau, bet netinka man, galva pradeda skaudeti, taigi noriu parduodi, bet del ramybes paklausiu cia,nes su tais Chanel'ais buna cirku, kad paskui priekastu man nieks neturetu. man tai jie normalus, stiklas lygus, tamstelis tvirtas, isgraviruotas kodukas yra

user posted image

laukiu komentaru 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuvyte26 @ 2011 01 23, 00:56)
drinks_cheers.gif Neoriginalūs. Žalias Ninos obuoliukas turi visai kitos spalvos kamštelį (aš esu miniatiūrą turėjusi). Atrodo taip
user posted image

Mano turėtų miniatiūrų foto
user posted image

Kamštukas nebutinai kitos spalvos, turiu zalia obuoliuka 80ml kamštukas sidabrinis ax.gif
Papildyta:
QUOTE(kristiggg @ 2011 01 29, 21:42)
dedu nuotrauka Chanel Allure edt, zinoves apziurekite prasau ir pasakykite ar tikrai originalus, nusipirkau sau, bet  netinka man, galva pradeda skaudeti, taigi noriu parduodi, bet del ramybes paklausiu cia,nes su tais Chanel'ais buna cirku,  kad paskui priekastu man nieks neturetu. man tai jie normalus, stiklas lygus, tamstelis tvirtas, isgraviruotas kodukas yra

user posted image

laukiu komentaru 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Mano nuomone originalus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vyšnytė @ 2011 01 29, 22:45)
Kamštukas nebutinai kitos spalvos, turiu zalia obuoliuka 80ml kamštukas sidabrinis ax.gif

Ar toks jusu obuoliukas zalias?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(kristiggg @ 2011 01 29, 20:42)
dedu nuotrauka Chanel Allure edt, zinoves apziurekite prasau ir pasakykite ar tikrai originalus, nusipirkau sau, bet  netinka man, galva pradeda skaudeti, taigi noriu parduodi, bet del ramybes paklausiu cia,nes su tais Chanel'ais buna cirku,  kad paskui priekastu man nieks neturetu. man tai jie normalus, stiklas lygus, tamstelis tvirtas, isgraviruotas kodukas yra

user posted image

laukiu komentaru 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Man jie abejonių nekelia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vyšnytė @ 2011 01 29, 20:45)

Mano žiniomis yra tik vienas žalias obuoliukas Nina Ricci gamintojo ir būtent su rausvu kamšteliu smile.gif Vadinasi Love by Nina.
Žalias buteliukas sidabriniu kamšteliu jau kelia įtarimų unsure.gif O kur juos pirkote?
Atsakyti
Sveikutes merytes,radau likuti ieskomu kvepaliuku GYVENCHY HOT COUTURE gal pagelbesit ar originalus issiaikinti??
user posted image
Atsakyti
manau tikrai originalus mirksiukas.gif pati juos turiu tai abejoniu nekelia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuvyte26 @ 2011 01 28, 20:34)
"about codes:
."
Na o kaip iš tiesų yra - nežinau.  g.gif

Labas mamytes. Manau, kad tai absoliuti tiesa :)Labai idomu, nes as daug kvepalu esu parsivezus butent is JAV. Niekada nesukau galvos del ju originalumo, bet turejau dialoga su viena mamyte kuri vis liepe apziuret kodukus (nes kelis kvepalus pardavineju), o kai pasakiau, kad ant daugeliu buteliuku nera isgraviruotu skaiciuku (yra tik ant lipduku), ji man pasake, kad nera maciusi originalo su negraviruotais skaiciukais. Ivare man paranoja aisku, bet trumpam, nes kvapai tikrai stiprus, gerai laikosi. Saldesni net "amziams" isigeria i drabuzius:)O ypac dabar galiu nusiraminti, kad tikrai originalai. O ir kainos nesakyciau, kad ju mazesnes pagal JAV rinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kvietkela @ 2011 01 30, 01:34)

Na toj pacioj JAV priklauso is kur kvepalus perkat - ir tikrai ne visi kvepalai turi graviruotus kodukus.

O butent tam poste buvo kalbama apie tai, kai ne siaip JAV parduotuveje nusipirkti kvepalai be kodu buna, o kai perka didmenininkai JAV rinkai skirtus kvepalus ir parduoda juos Europoj, t.y. tada gmaintojas dekoduoja kvepalus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shopingas: 30 sausio 2011 - 04:05