Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai originalūs ar padirbti

QUOTE(egliuchiux @ 2011 01 22, 21:12)
kaip manot mielosios .. ar padirbineja gucci guilty 50ml?  g.gif
Papildyta:
buvo kazkada kalbeta kad tokio zalio nina ricci obuoliuko nera  schmoll.gif

http://www.supermama...?...6775&st=396

Yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(fantasyja @ 2011 01 22, 16:58)
Labas vakars,
padekite prasau blush2.gif . Ar sioje nuotraukoje esantys kvepaliukai, jusu manymu, originalus?

user posted image
aciu

Mano manymu kvepalai neoriginalūs. Tiesiog nekokybškai pats butelys atrodo.
Atsakyti
QUOTE(as-ne-tavo @ 2011 01 22, 22:46)
Mano manymu kvepalai neoriginalūs. Tiesiog nekokybškai pats butelys atrodo.

drinks_cheers.gif Neoriginalūs. Žalias Ninos obuoliukas turi visai kitos spalvos kamštelį (aš esu miniatiūrą turėjusi). Atrodo taip
user posted image

Mano turėtų miniatiūrų foto
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvyte26: 22 sausio 2011 - 23:05
Laba diena,
Buciau nusipirkus neoriginalius unsure.gif . labai visom dekoju 4u.gif
Atsakyti
kreipiuosi pagalbos, nes kilo itarimu.. 4u.gif ar ant 100 ml buna tas lipdukas ant purkstuko galines puses kaip buna ant 30 ir 50ml? ir tas purkstuko kamputis man itartinas ten tarsi atsoko ta sidabrine danga..kvapas ant rieso issilaike 2 val nors ploviau rankas ir dar biski kvepia..uzrasai apacioje ant lipduko reljefiski, atrodo gan kokybiski.. unsure.gif

user posted image
user posted image
user posted image

user posted image
Atsakyti
kadangi nieks neskuba man pagelbeti tai nukulniavau i sarma su savo butelaiciu smile.gif sarmoje uzrasai ant purkstuko is galines puses keliom kalbom kad tai testeris, todel veikiausiai ant iprastu nebuna..apatinis lipdukas lb nezymiai skiriasi, maniskis pasirode man netgi kokybiskesnis. pasitelkiau i pagalba konsultantes, sios netgi vedeja, joms del maniskiu originalumo itarimu nekilo. Kvapas tiek man tiek konsultantei papurskus abieju (maniskiu ir ju testerio) pasirode identiskas. Maniskis ant rieso laike apie 3.5 val. Del kamstelio defekto sake kad taip veikiausiai atsitiko del smugio arba nukritus arba juos transportuojant. Bet visgi pamirsau paziuret vamzdeli.. doh.gif tiesa sarmos testeris purskia srove tiesiai i viena vieta - tokia balute, plemas liko ant lapuko, maniskis kvepalus biski paskirste..tai nzn, gal man paranoja biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
mimi88, man buteliukas tikrai originalus atrodo. 4u.gif Nera ko panikuoti mirksiukas.gif
Stiklas kokybiskas, dailiai islieta, viskas kaip priklauso, kodukas, dugno lipdukas grazus ax.gif
Del metalinio purkstuko kampo, gal susitrenke, suslapo, pasitryne, ir toks nudevetas liko.
Prikibsit siaudeliu expertes, kad netiesus, bet tikrai man cia viskas idealiai atrodo. thumbup.gif O kad laiko trumpokai, tai jie tokie yra, lengvi, gaivus ir laikosi neilgai. mirksiukas.gif
Kvepekit ir nesukit sau galvos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Roxetė @ 2011 01 24, 15:55)
mimi88, man buteliukas tikrai originalus atrodo.  4u.gif  Nera ko panikuoti  mirksiukas.gif 
Stiklas kokybiskas, dailiai islieta, viskas kaip priklauso, kodukas, dugno lipdukas grazus  ax.gif
Del metalinio purkstuko kampo, gal susitrenke, suslapo, pasitryne, ir toks nudevetas liko.
Prikibsit siaudeliu expertes, kad netiesus, bet tikrai man cia viskas idealiai atrodo.  thumbup.gif  O kad laiko trumpokai, tai jie tokie yra, lengvi, gaivus ir laikosi neilgai.  mirksiukas.gif
Kvepekit ir nesukit sau galvos  4u.gif

Visiškai pritariu, man taip abejonių nekelia šis buteliukas. drinks_cheers.gif O šiaudelis, nors ir pasibangavęs, bet, matosi, kad kokybiškas thumbup.gif
Atsakyti
aciu uz atsakymus ax.gif nebepanikuosiu rolleyes.gif
Atsakyti
sveikos,radau pirkti tokius Versace kvepaliukus naudotus,bet baisu nusipirkt fuflo..tik kad nuotrauka nelabai ryski g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Celeste @ 2011 01 28, 01:21)
sveikos,radau pirkti tokius Versace kvepaliukus naudotus,bet baisu nusipirkt fuflo..tik kad nuotrauka nelabai ryski  g.gif
user posted image

Neaiški foto, negalima nieko gerai įžiūrėti. Prašykit didesnės, ryškesnės foto. Jei išsisukinės ar nedarys - tai jau gali būti kaip įtarimas dėl originalumo g.gif

Šaip, iš to, ką ižiūriu, man panašu į originalą, bet čia tik prielaida unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo as-ne-tavo: 28 sausio 2011 - 08:22
Merginos, gal žinote kaip yra su kvepalais, kurie neturi kodų (nei ant buteliuko, nei ant dėžutės)? Kodėl jie tokie?
Atsakyti