QUOTE(rusma @ 2011 01 18, 13:36)
Beje, labai įdomu, kaip tas padirbto naujojo Rabanės kvepalo kvapas? Kokybiškas?
Aš jų uosčiusi nesu, bet pagal butelį abejonių nekyla, aišku, kad tikrai fake.
QUOTE(rusma @ 2011 01 18, 14:35)
Arba nesu arba apie tai nežinau, todėl man keistas tas parašymas (aš-ne-tavo) - kvapas geras, kvepalai fuflis.
Buvau susidūrusi su idealiai taip pat kvepiančiu Miss Dior Cherie, laikėsi taip pat puikiai, priekvapio jokio bjauraus nebuvo, bet buteliukas nebuvo itin kokybiškas. Kadangi esu susidūrusi su nemažai fake kvepalų savo ir ne savo noru, tai man be problemų sekėsi atpažinti, kad ne toks buteliukas, bet neįgudusiai akiai tikrai galėjo niekas neužkliūt, juolab, kad kvapas puikus.
Kitas variantas: būna labai neblogai padarytų butelių, bet kvapai akivaizdūs fake. Kaip Malena minėjo, tai tikrai tikėtina, kad skirtingiems rinkos segmentams skirti gerai ir nekaip padirbti fuflo.
Šiaudeliai bent kolkas taip pat gana rimtas rodiklis. Atrodo toks paprastas dalykas, imi, nupjauni kiek reikia ir gražu dailu, na bet nors tu ką, daugeliui fake jie vis dar nėra dailūs. Dabar pastebėjau dauguma gamintojų pradėjo dėti silikoninius ar kokius tai skaidrius šiaudelius, kurie buteliuke tarsi ištirpsta, iš tam tikro kampo žiūrint jų net galima ir nepamtyti. O fuflo vis dar balsgani, dar tos naujovės nespėjo pritaikyt savo gamyboje. Bet vėlgi, ne visi gamintojai dar tokius naujos kartos šiaudelius deda.
Kitas variantas, būna, įdeda kas kokį seno leidimo buteliuką su vos ne baltu ir storu šiaudu ir jau įtarimai krenta tam buteliukui, kad jis padirbtas. O tai pasirodo tiesiog seniai išleisti, kuo originaliausi kvepalai.
Apskritai su tais šiaudeliais gali būti diskusija be galo, nes vos ne kiekvienam kvepalų buteliukui vis kitaip.
Yra skirtingų fake variantų ir skirtingų kriterijų kaip juos atskirti.
Man padeda atskirti gerą nuo prasto ne tik patirtis, apturėta su padirbiniais, bet ir pirmas įspūdis bei nuojauta, kuri labai retai paveda.