Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai originalūs ar padirbti

QUOTE(rusma @ 2011 01 18, 13:36)
Beje, labai įdomu, kaip tas padirbto naujojo Rabanės kvepalo kvapas? Kokybiškas?

Aš jų uosčiusi nesu, bet pagal butelį abejonių nekyla, aišku, kad tikrai fake.

QUOTE(rusma @ 2011 01 18, 14:35)
Arba nesu arba apie tai nežinau, todėl man keistas tas parašymas (aš-ne-tavo) - kvapas geras, kvepalai fuflis.

Buvau susidūrusi su idealiai taip pat kvepiančiu Miss Dior Cherie, laikėsi taip pat puikiai, priekvapio jokio bjauraus nebuvo, bet buteliukas nebuvo itin kokybiškas. Kadangi esu susidūrusi su nemažai fake kvepalų savo ir ne savo noru, tai man be problemų sekėsi atpažinti, kad ne toks buteliukas, bet neįgudusiai akiai tikrai galėjo niekas neužkliūt, juolab, kad kvapas puikus.

Kitas variantas: būna labai neblogai padarytų butelių, bet kvapai akivaizdūs fake. Kaip Malena minėjo, tai tikrai tikėtina, kad skirtingiems rinkos segmentams skirti gerai ir nekaip padirbti fuflo.

Šiaudeliai bent kolkas taip pat gana rimtas rodiklis. Atrodo toks paprastas dalykas, imi, nupjauni kiek reikia ir gražu dailu, na bet nors tu ką, daugeliui fake jie vis dar nėra dailūs. Dabar pastebėjau dauguma gamintojų pradėjo dėti silikoninius ar kokius tai skaidrius šiaudelius, kurie buteliuke tarsi ištirpsta, iš tam tikro kampo žiūrint jų net galima ir nepamtyti. O fuflo vis dar balsgani, dar tos naujovės nespėjo pritaikyt savo gamyboje. Bet vėlgi, ne visi gamintojai dar tokius naujos kartos šiaudelius deda.
Kitas variantas, būna, įdeda kas kokį seno leidimo buteliuką su vos ne baltu ir storu šiaudu ir jau įtarimai krenta tam buteliukui, kad jis padirbtas. O tai pasirodo tiesiog seniai išleisti, kuo originaliausi kvepalai.
Apskritai su tais šiaudeliais gali būti diskusija be galo, nes vos ne kiekvienam kvepalų buteliukui vis kitaip.

Yra skirtingų fake variantų ir skirtingų kriterijų kaip juos atskirti.

Man padeda atskirti gerą nuo prasto ne tik patirtis, apturėta su padirbiniais, bet ir pirmas įspūdis bei nuojauta, kuri labai retai paveda.
Atsakyti
Sveikos mamytės 4u.gif
Reikia jūsų pagalbos - nusipirkau MD iš vienos panelės Armani Idole,bet kelis kartus panaudojusi noriu parduoti,tik prieš labai norėčiau jūsų nuomonių ar tai originalas smile.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Iš anksto ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mieliausioji @ 2011 01 18, 18:46)
Sveikos mamytės 4u.gif
Reikia jūsų pagalbos - nusipirkau MD iš vienos panelės Armani Idole,bet kelis kartus panaudojusi noriu parduoti,tik prieš labai norėčiau jūsų nuomonių ar tai originalas  smile.gif

Iš anksto ačiū smile.gif

Mano nuomone, buteliukas tvarkingas, taisyklingos formos, lipdukas tvarkingai užklijuotas, šiaudelis tiesut tiesutėlis. ax.gif blush2.gif smile.gif Tik kažkodėl šiaudelis šiek tiek užsirietęs. smile.gif Manau, kad orginalūs. Palyginau su savo 30 ml. tai viskas tas pats, tik Jūsų 75 ml. 75ml. būna išreikšti arba 2.5, arba 2.4. Įdomu, kaip su Armani I'Dole.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agneseee: 18 sausio 2011 - 18:56
QUOTE(agneseee @ 2011 01 18, 19:54)
Mano nuomone, buteliukas tvarkingas, taisyklingos formos, lipdukas tvarkingai užklijuotas, šiaudelis tiesut tiesutėlis.  ax.gif  blush2.gif  smile.gif Tik kažkodėl šiaudelis šiek tiek užsirietęs. smile.gif Manau, kad orginalūs. Palyginau su savo 30 ml. tai viskas tas pats, tik Jūsų 75 ml. 75ml. būna išreikšti arba 2.5, arba 2.4. Įdomu, kaip su Armani I'Dole.

Va,man tas užsirietimas irgi truputėlį užkliuvo g.gif Na,bet patys kvepalai laiko tikrai ilgai ir neturi jokio spirito kvapo,tai tiesiog norėjau pasikonsultuot ir įsitikint ar tikrai originalūs 4u.gif O rašo,kad 2,5 fl oz smile.gif
Atsakyti
nu su tais siaudeliais pradedat jau svaigti
Atsakyti
QUOTE(GITALE @ 2011 01 19, 19:12)
nu su tais siaudeliais pradedat jau svaigti

O aš manau, kad šiaudelis be galo svarbu. Teko matyti fake'a, kuris iš pirmo žvilgsnio nesukelia per didelio įtarimo, bet va tik šiaudelis kažko į akis krinta. Visur rašo, kad siekiant atskirti fuflo labai svarbi gaminio (šiuo atveju, kvepalų) pakuotės kokybė, tai šiaudelis irgi įeina į tą sąvoką, mano galvą.
Pavyzdžiui. Pamatot štai tokį:
user posted image
Tai jum, be viso kito, nesufleruoja šiaudelis, kad čia totali piguva?
Be to, fufliakai išvis neaišku iš kokių medžiagų gaminami (jei net žmonės bėrimus baisiausius sukelia). Tai kodėl negalėtų nuo visokių chemikalų ir nesąmonės su šiaudeliu imti darytis? g.gif Ypač, jei pastovi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fuwari: 19 sausio 2011 - 19:19
QUOTE(Fuwari @ 2011 01 19, 19:17)
O aš manau, kad šiaudelis be galo svarbu. Teko matyti fake'a, kuris iš pirmo žvilgsnio nesukelia per didelio įtarimo, bet va tik šiaudelis kažko į akis krinta. Visur rašo, kad siekiant atskirti fuflo labai svarbi gaminio (šiuo atveju, kvepalų) pakuotės kokybė, tai šiaudelis irgi įeina į tą sąvoką, mano galvą.
Pavyzdžiui. Pamatot štai tokį:
user posted image
Tai jum, be viso kito, nesufleruoja šiaudelis, kad čia totali piguva?
Be to, fufliakai išvis neaišku iš kokių medžiagų gaminami (jei net žmonės bėrimus baisiausius sukelia). Tai kodėl negalėtų nuo visokių chemikalų ir nesąmonės su šiaudeliu imti darytis?  g.gif Ypač, jei pastovi.

Man tai jis is sios jusu idetos foto visai nepanasus i fake, aisku, jei daugiau ir aiskesniu foto idetumet, butu galima kazka sakyt daugiau. cool.gif
Jei visi pozymiai atitinka originala, tik siaudelis neitinka. Isvada - fuflo? mastau.gif
Neguldau galvos del jusu idetu kvepalu originalumo, bet guldau galva uz savo kvepalu originaluma, kuriu foto keliu cia, kad parodyti, jog siaudelis dar ne rodiklis kalbant apie kvepalu (ne)originaluma mirksiukas.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Visi originalai, bet siaudeliai anaiptol nera tiesus. schmoll.gif g.gif Tai kaip cia? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Roxetė: 19 sausio 2011 - 21:02
As turiu pora kvepalu, kurie yra originalus, bet siaudelis nera idealus. Allesandro dell'Acqua (pirkau Kristianoj) ir D&G Feminine g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AMARILIS: 19 sausio 2011 - 22:18
QUOTE(Roxetė @ 2011 01 19, 22:01)

Na, tai aš ir nesakau, kad jei šiaudelis lenktas kažkaip ne taip, tau šimtaprocentinis fuflo. biggrin.gif Turėjau omeny tai, kad tam tikriem kvepalam būdinga tam tikra šiaudelio forma. Pavyzdžiui, kiek pastebėjau, daugumos būna šiek tiek lenkti į šoną, kaip kad jūsų Fendi ar Organza, taip pat daugelis Chanel (įskaitant ir mano pateiktą Allure Homme) ir kitų. Štai taip:
user posted image
(Beje, anas fuflo tikrai, nes nuotrauka nurauta iš straipsnio apie fake kvepalus. smile.gif)
Aišku, visada pasitaiko broko, bet, mano nuomone, raitytas šiaudelis, kuris akivaizdžiai nukirptas per ilgas, jau turėtų sukelti įtarimą, ypač jei yra abejonių ir dėl kitko.
Dėl, pavyzdžiui, EDIM, negaliu nieko daug pasakyt, nes nesu iš arti susipažinus, bet, jei būčiau pirkus tokį buteliuką internetu iš pardavėjo, dėl kurio nesu įsitikinusi šimtu procentų, suabejočiau originalumu, ir būtent dėl to nelemto šiaudelio. Ir atvirkščiai, jei esu garantuota originalumu, man tas šiaudelis visai dalampački.
Čia, aišku, tik mano subjektyvi nuomonė. smile.gif
Atsakyti
Roxete, ačiū už nuotraukas. Galvojau, pati tuo užsiimsiu savaitgalį - sukelsiu originalių kvepalų nuotraukas su neidealiais šiaudeliais ir paklausiu ką mano apie originalumą... Nes atrodo daug kam nebesimiega dėl šiaudelių biggrin.gif .

Lygiai tas pats dėl kreivų lipdukų - patikėkit, daug kartų mačiau ant neabejotinai originalių kvepalų ne visai lygiai užklijuotus lipdukus. Taigi, nustatinėti originalumą pagal kreivą lipduką - manau visiški burtai...

Atsakyti
O man teko susidurti su tuo, kad pirkau kvepalus iš Sarmos, o kvapas lyg ir nelabi geras... schmoll.gif
Po to prisiminiau atveja, kai Kosmadoj (Megoj) pauosčiau kvepalus, o jų kvapas buvo baisus doh.gif , tai konsultantė paaiškino, kad buteliukas stovi lentynoje, kurioje šviečia lempos ir šildo, ir todėl kvapas pakitęs....
Darau išvadas, kad ir perkant iš parduotuvių reikia žiūrėti dar iš kur traukia butelaičius.... 4u.gif
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krisanta: 20 sausio 2011 - 12:14
user posted image

Na bet sitoj nuotraukoj (jeigu akys manes neapgauna) siaudelis nesiekia dugno unsure.gif Tai kaip reikes isnaudoti kvepalu likuti, kurio jis nesiekia g.gif
Atsakyti