QUOTE(Malena @ 2011 01 18, 14:20)
rusma, ar esi asmeniskai susidurusi su gerai padirbtu kvapu? Kiek man teko rankose tureti padirbiniu, ju kvapas nebuvo neatskiriamas nuo originalu. Kvapas nesiskleisdavo, arba momentaliai isnykdavo.
Arba nesu arba apie tai nežinau, todėl man keistas tas parašymas (aš-ne-tavo) - kvapas geras, kvepalai fuflis.
Jeigu mačiau fuflių, tai:
1. Žinojau, kad tai fuflis (pagal tai kur pirko, kiek mokėjo) - būtent taip ir būdavo, kaip parašei - pirmos natos aiškios, paskui nunyksta ir greitai dingsta, dar kažkokia bjauri metalo smarvė jaučiasi. Čia aš apie pilstomus. Man atrodo pasakydavo, kad ten padielkės... Nepirkau, nemėginau, tik pažįstu žmonių, kurie tokius naudoja. Šleifas - baisus
.
2. Kvapas skyrėsi (spirito smarvė, visi kvepalai galima sakyti vienodi), butelis akivaizdžiai buvo nekokybiškas.
3. Butelis be priekaištų, kvapas ne toks, koks turi būti, bet akivaizdžiai ne toks...
Tokio varianto kaip daug maž gražus buteliukas, truputį yra neesminių skirtumų, kvapas normalus, laikosi gerai - dar nemačiau. Na labai tikiuosi ir nepamatyti. Tik pamenu irgi išparduotuvėje buvo diskusija užvesta - parašė kažkas, kad padirbti taip gerai, kad be tyrimo laboratorijoje nenustatysit nieko
. Tai negi jau tie atvejai prasidėjo?