Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai originalūs ar padirbti

QUOTE(lyneea @ 2011 01 17, 20:14)
Ačiū už superinę nuorodą, tokią prekę rado 4u.gif  Kilmės šalis: JAV-Kanada 4u.gif

Nieko nesakau, bet manau, kad nieko tas skaičiukų sutapimas nesako, gi ir fufliakų gamintojai tuos kodukus ne iš lempos sukuria, o pagal originalius nuplagijuoja g.gif

Mano nuomone šie kvepalai fake, o kaip iš tikro spręskit. Gyvai pačiupinėčiau - pasakyčiau, dabar, per kompiuterį sunku tiksliai nuspręst, bet nuojauta sako, nors tu ką, kad čia nėra originalai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo as-ne-tavo: 17 sausio 2011 - 21:10
QUOTE(zuvyte26 @ 2011 01 17, 21:22)
O ar sulyginot kodą ant buteliuko ir ant dėžutės?

aga, kodukas vienodas 9264 blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(as-ne-tavo @ 2011 01 17, 23:10)
Nieko nesakau, bet manau, kad nieko tas skaičiukų sutapimas nesako, gi ir fufliakų gamintojai tuos kodukus ne iš lempos sukuria, o pagal originalius nuplagijuoja  g.gif

Mano nuomone šie kvepalai fake, o kaip iš tikro spręskit. Gyvai pačiupinėčiau - pasakyčiau, dabar, per kompiuterį sunku tiksliai nuspręst, bet nuojauta sako, nors tu ką, kad čia nėra originalai 4u.gif

Gal Jūs ir teisi 4u.gif Tad, kaip ir sakote, nešiu kvepaliukus parodyti SM forumietei Lanvitai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lyneea @ 2011 01 17, 22:26)
Gal Jūs ir teisi  4u.gif  Tad, kaip ir sakote, nešiu kvepaliukus parodyti SM forumietei Lanvitai ax.gif

Tada ir mums papasakokite, ką nuspręsite gyvai su Lanvita. Nes čia tikrai labai įdomus atvejis.
Jeigu fuflis su normaliu kvapu - reikštų, kad fufelininkai tikrai tobulų sugebėjimų, neseniai sukurtus kvepalus taip mikliai ir kokybiškai padirbti (tai, kad kvapas geras, laikosi ir kvepalai sukurti 2009, niekaip man neleidžia galvoti, kad čia fuflis lotuliukas.gif) . Bet aišku, gali būti visaip.

Papildyta:

Nors pažiūrėjau mūsų žavųjį fufelininkų psl http://www.kosmetika-tau.lt/ - siūlo jie papigiai šituos kvepalus. Žinant, kad ten daug kas nusipirko fuflių (bet žmonės iš kvapo aiškiai suprasdavo, kad negerai su jais kažkas), galima manyti, kad visgi padirbinėjami ir šie. Žodžiu, būtų labai įdomu, ką pasakytų palyginę su neabejotinai originaliu kvapu jūsiškį...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rusma: 18 sausio 2011 - 07:08
QUOTE(rusma @ 2011 01 18, 08:06)
Tada ir mums papasakokite, ką nuspręsite gyvai su Lanvita. Nes čia tikrai labai įdomus atvejis.
Jeigu fuflis su normaliu kvapu - reikštų, kad fufelininkai tikrai tobulų sugebėjimų, neseniai sukurtus kvepalus taip mikliai ir kokybiškai padirbti (tai, kad kvapas geras, laikosi ir kvepalai sukurti 2009, niekaip man neleidžia galvoti, kad čia fuflis lotuliukas.gif) . Bet aišku, gali būti visaip.

Tai, kad kvapas naujas, tikrai ne rodiklis, jog nebus padirbti. Pilna MD padirbtų Lady Million, nors ir naujas kvapas. Fufelių gamintojai nesnaudžia, ir, kaip bebūtų gaila ir kartais netgi baisu - jie sparčiai tobulėja unsure.gif

Buvau įsigijusi netyčia tokius fake kvepalus, kad prireikė 3 kartus eiti į parduotuvę ir lyginti, kol pagaliau radau esminius skirtumus. Širdis sakė, kad su jais kažkas ne taip, bet vis negalėjau nustatyti kas. Kvapas tisa, buvo identiškas originaliems, nesijautė nei spirito ir laikėsi ne 20 min. ir ne 2 val. doh.gif
Todėl nusprendžiau, kad ir kvapas dar ne rodiklis.

Nežinau kaip kiti, bet aš pirmiausia kreipiu dėmesį į buteliuko kokybę. Originalių tikrai nebūna prastos kokybės. Taip, broko būna, bet gerai apžiūrėjus matosi ir metalo, ir stiklo, ir plastiko kokybė. Na, žodžiu fake su originalu realiai atidžiai apžiūrėjus supainioti praktiškai neįmanoma..

Fake kvepalai visada turi ne vieną kabliuką, kad įrodo jų neoriginalumą.
Atsakyti
QUOTE(as-ne-tavo @ 2011 01 18, 13:10)
Nežinau kaip kiti, bet aš pirmiausia kreipiu dėmesį į buteliuko kokybę. Originalių tikrai nebūna prastos kokybės. Taip, broko būna, bet gerai apžiūrėjus matosi ir metalo, ir stiklo, ir plastiko kokybė. Na, žodžiu fake su originalu realiai atidžiai apžiūrėjus supainioti praktiškai neįmanoma..

Fake kvepalai visada turi ne vieną kabliuką, kad įrodo jų neoriginalumą.

Tada belieka tikrai pirkti tik parduotuvėse, nes kaip visos neseniai skaitėm išparduotuvėje (o aš beje ir į rankas esu gavusi) - galima perpilti į originalų buteliuką visišką shhh ir gražiai vėl uždaryti. Tik po to pasiūlymo padovanoti tuščią buteliuką pagalvojau, kodėl pvz ebay pilna parduodamų tuščių originalių buteliukų... Kažin ar tik kolekcionieriai juos perka g.gif .

Man pagrindinis rodiklis yra kvapas...
Beje, labai įdomu, kaip tas padirbto naujojo Rabanės kvepalo kvapas? Kokybiškas?
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2011 01 18, 12:36)
Tada belieka tikrai pirkti tik parduotuvėse, nes kaip visos neseniai skaitėm išparduotuvėje (o aš beje ir į rankas esu gavusi) - galima perpilti į originalų buteliuką visišką shhh ir gražiai vėl uždaryti. Tik po to pasiūlymo padovanoti tuščią buteliuką pagalvojau, kodėl pvz ebay pilna parduodamų tuščių originalių buteliukų... Kažin ar tik kolekcionieriai juos perka  g.gif .

Ar tikrai imanoma?? Gal ten turejo kokio fuflelio buteliuka tik galvojo kad originalo? Nes as neisivaizduoju kaip atidaryt kvepalu bonkiuka ir supilt kazka i ji rolleyes.gif

Del naujo kvapo nejuokinkit..2009m naujas kvapas lotuliukas.gif Fufleliu pasaulyje jau seniai puse metu ir fake`as pagamintas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2011 01 18, 13:58)
Ar tikrai imanoma?? Gal ten turejo kokio fuflelio buteliuka tik galvojo kad originalo? Nes as neisivaizduoju kaip atidaryt kvepalu bonkiuka ir supilt kazka i ji rolleyes.gif

Del naujo kvapo nejuokinkit..2009m naujas kvapas lotuliukas.gif  Fufleliu pasaulyje jau seniai puse metu ir fake`as pagamintas smile.gif

Aš suprantu kai nekokybiškas fake - taip, greitai kepa - bet paėmei į rankas tokį ir aišku, niekas nediskutuoja - akivaizdus padirbinys, grubus, skubotas, su klaidom, su spiritu, nesilaiko. Bet kad kvapas geras, gerai laikosi - dar turėjau vilties, kad ne taip greitai pridirba blush2.gif .

Įmanoma. Tikrai įmanoma perpilti ir vėl gan gražiai uždaryti.
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2011 01 18, 13:05)
Aš suprantu kai nekokybiškas fake - taip, greitai kepa - bet paėmei į rankas tokį ir aišku, niekas nediskutuoja - akivaizdus padirbinys, grubus, skubotas, su klaidom, su spiritu, nesilaiko. Bet kad kvapas geras, gerai laikosi - dar turėjau vilties, kad ne taip greitai pridirba  blush2.gif .

Įmanoma. Tikrai įmanoma perpilti ir vėl gan gražiai uždaryti.

Man atrodo tie kokybiski ir nekokybiski fake orientuoti i skirtingus segmentus tiesiog. Pigus skirti pardavineti turguose po 20lt(del kainu galiu klyst), o brangesni yra skirti isdurt pirkejus, kad jie pirktu juos uz originalo kaina.
Tas kas tuo uzsiima manau igudes ir ilgai netrunka. Cia mano paspeliojimai.
Nors per tiek metu galetu jau tvarkingus siaudelius ismokt daryt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2011 01 18, 14:08)
Man atrodo tie kokybiski ir nekokybiski fake orientuoti i skirtingus segmentus tiesiog. Pigus skirti pardavineti turguose po 20lt(del kainu galiu klyst), o brangesni yra skirti isdurt pirkejus, kad jie pirktu juos uz originalo kaina.
Tas kas tuo uzsiima manau igudes ir ilgai netrunka. Cia mano paspeliojimai.
Nors per tiek metu galetu jau tvarkingus siaudelius ismokt daryt lotuliukas.gif

Va todėl man mažiausiai kyla noro kabinėtis prie šiaudelių. Atkopijuos matai tobulai kvapą, o suklys ant kokio šiaudelio - tas kažkaip atrodo paprasčiausiai ir lengviausiai padirbama. Kvapui atskirti reikia ekspertizės, o šiaudelius kiekvienas plika akim mato... Ne taip čia kažkas... Jei jau darytų rimtai - kaži ar slystų ant šiaudelių. Čia irgi tik pamąstymai smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2011 01 18, 13:16)
Va todėl man mažiausiai kyla noro kabinėtis prie šiaudelių. Atkopijuos matai tobulai kvapą, o suklys ant kokio šiaudelio - tas kažkaip atrodo paprasčiausiai ir lengviausiai padirbama. Kvapui atskirti reikia ekspertizės, o šiaudelius kiekvienas plika akim mato... Ne taip čia kažkas... Jei jau darytų rimtai - kaži ar slystų ant šiaudelių. Čia irgi tik pamąstymai smile.gif.

rusma, ar esi asmeniskai susidurusi su gerai padirbtu kvapu? Kiek man teko rankose tureti padirbiniu, ju kvapas nebuvo neatskiriamas nuo originalu. Kvapas nesiskleisdavo, arba momentaliai isnykdavo.
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2011 01 18, 14:20)
rusma, ar esi asmeniskai susidurusi su gerai padirbtu kvapu? Kiek man teko rankose tureti padirbiniu, ju kvapas nebuvo neatskiriamas nuo originalu. Kvapas nesiskleisdavo, arba momentaliai isnykdavo.

Arba nesu arba apie tai nežinau, todėl man keistas tas parašymas (aš-ne-tavo) - kvapas geras, kvepalai fuflis.
Jeigu mačiau fuflių, tai:
1. Žinojau, kad tai fuflis (pagal tai kur pirko, kiek mokėjo) - būtent taip ir būdavo, kaip parašei - pirmos natos aiškios, paskui nunyksta ir greitai dingsta, dar kažkokia bjauri metalo smarvė jaučiasi. Čia aš apie pilstomus. Man atrodo pasakydavo, kad ten padielkės... Nepirkau, nemėginau, tik pažįstu žmonių, kurie tokius naudoja. Šleifas - baisus doh.gif .
2. Kvapas skyrėsi (spirito smarvė, visi kvepalai galima sakyti vienodi), butelis akivaizdžiai buvo nekokybiškas.
3. Butelis be priekaištų, kvapas ne toks, koks turi būti, bet akivaizdžiai ne toks...

Tokio varianto kaip daug maž gražus buteliukas, truputį yra neesminių skirtumų, kvapas normalus, laikosi gerai - dar nemačiau. Na labai tikiuosi ir nepamatyti. Tik pamenu irgi išparduotuvėje buvo diskusija užvesta - parašė kažkas, kad padirbti taip gerai, kad be tyrimo laboratorijoje nenustatysit nieko biggrin.gif . Tai negi jau tie atvejai prasidėjo?
Atsakyti