Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai originalūs ar padirbti

QUOTE(salduke @ 2011 01 16, 21:03)
Ant buteliuko po lipduku užrašas:

Bergamote
Bergamot

Fleur dOranger
Orange Blossom

Muscs Blancs
White Muscs

Tester - Not for sale

Foto ne itin kokybiškos, buteliukas blizgus

Jei po lipduku ant buteliuko yra išvardinta dalis natų, buteliukas man irgi nekelia abejonių - mano akimis - originalus. Beje ant mano originalaus Dior - Hypnotic Poison testerio (100 ml ) taip pat kitoje pusėje yra surašyta tokia info

Amande Amere
Bitter Almond

Jasmin Sambac
Jasmine Sambac

Vanille
Vanilla

Tester - Not for sale

Matyt Dior testeriai taip pažymimi, nes tas lipdukas nuplėšiamas nieko nereiškia (manau, kad tai tik barcodas - kvepalų identifikacijai).
Atsakyti
Sveikos,
Noriu daugiau nuomonių, kaip manote ar kvepalai orginalūs, pirkau čia SM, kaip orginalus, bet merginos kurios nusimano daugiau už mane suabejojo jų orginalumu. verysad.gif ax.gif
Dolce & Gabbana Rose The One EDP moterims iš 75 ml.

user posted image

user posted image
Atsakyti
Merginos ar yra patikima pirkti kvepalus is Alioshka. Ar kvepalus oginalius parduoda?
Atsakyti
Įkeliu daugiau foto:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(lyneea @ 2011 01 17, 17:26)
Įkeliu daugiau foto:
user posted image

Dar ir dėžutės foto įmeskit.

O kaip kvapas? Spiritu nedvokia? Laikosi ne 20 min? Nelyginot su parduotuviniu?
Atsakyti
QUOTE(gerdablonde @ 2011 01 17, 17:16)
Merginos ar yra patikima pirkti kvepalus is  Alioshka. Ar kvepalus oginalius parduoda?

Kiek teko girdeti is labiau patyrusiu,netgi labai patikima.
Atsakyti
QUOTE(gerdablonde @ 2011 01 17, 16:16)
Merginos ar yra patikima pirkti kvepalus is  Alioshka. Ar kvepalus oginalius parduoda?

Esu pirkusi, viskas ok 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2011 01 17, 18:28)
Dar ir dėžutės foto įmeskit.

O kaip kvapas? Spiritu nedvokia? Laikosi ne 20 min? Nelyginot su parduotuviniu?

Tikrai nedvokia, kvepia rožėm ir laikosi tikrai daugiau nei 20min smile.gif na bet palyginti su parduotuviniu kvapu nera dabar galimybės. Bet būtinai tai padarysiu, nes pačiai labai jau įdomu ax.gif
user posted image
user posted image (šonas)
Atsakyti

Labai ačiū visoms už informaciją 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lyneea @ 2011 01 17, 17:48)
Tikrai nedvokia, kvepia rožėm ir laikosi tikrai daugiau nei 20min  smile.gif  na bet palyginti su parduotuviniu kvapu nera dabar galimybės. Bet būtinai tai padarysiu, nes pačiai labai jau įdomu ax.gif
user posted image
user posted image  (šonas)

Pabandykit įvesti barkodą (12 skaičiukų, įskaitant tuos mažus, įvesčiau pati, bet neįžiūriu) http://www.labeltest.com/scodes.php
pažiūrėkit ras tokią prekę ar ne (gal kitoje šalyje gaminta, kitos šalies rinkai skirta, nei merginos prifotografavo, nes realiai kiek stebėjau, kuo sukėlė abejonių - daugybę kartų jau buvo išsakyta nuomonė, kad šiaudeliai - ne rodiklis. Pats buteliukas man atrodo kokybiškas, plokštesniais dugnais buteliukų pagooglinau - tikrai yra)
dar sulyginkit trumpą koduką nuo buteliuko ir tokį patį nuo dėžutės
pažiūrėkit ar užrašuose nėra akivaizdžių klaidų
na ir aišku - kvapą palyginkit, kai tik bus galimybė.

Aš tai iš to ką parašėt apie kvapą, manau, kad originalas. Tik gal gaminimo vieta/laikas kitas...
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2011 01 17, 20:57)
Pabandykit įvesti barkodą (12 skaičiukų, įskaitant tuos mažus, įvesčiau pati, bet neįžiūriu) http://www.labeltest.com/scodes.php
pažiūrėkit ras tokią prekę ar ne (gal kitoje šalyje gaminta, kitos šalies rinkai skirta, nei merginos prifotografavo, nes realiai kiek stebėjau, kuo sukėlė abejonių - daugybę kartų jau buvo išsakyta nuomonė, kad šiaudeliai - ne rodiklis. Pats buteliukas man atrodo kokybiškas, plokštesniais dugnais buteliukų pagooglinau - tikrai yra)
dar sulyginkit trumpą koduką nuo buteliuko ir tokį patį nuo dėžutės
pažiūrėkit ar užrašuose nėra akivaizdžių klaidų
na ir aišku - kvapą palyginkit, kai tik bus galimybė.

Aš tai iš to ką parašėt apie kvapą, manau, kad originalas. Tik gal gaminimo vieta/laikas kitas...

Ačiū už superinę nuorodą, tokią prekę rado 4u.gif Kilmės šalis: JAV-Kanada 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lyneea: 17 sausio 2011 - 19:18
QUOTE(lyneea @ 2011 01 17, 19:14)
Ačiū už superinę nuorodą, tokią prekę rado 4u.gif  Kilmės šalis: JAV-Kanada 4u.gif

O ar sulyginot kodą ant buteliuko ir ant dėžutės?
Atsakyti