Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai originalūs ar padirbti

Laba diena,
man niekada nekilo itarimu del turimu chanel-chance unsure.gif . Vieni EDT (50ml), kiti EDP (100ml):

user posted image

user posted image

Bet dabar, kai jus kalbate apie mechanizma, tai reiskia ir mano 50ml EDT neoriginalus?
O gal dar ta mechanizma itakoja tai, kad EDT - MADE in USA, o EDP - MADE in FRANCE?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fantasyja: 15 sausio 2011 - 10:48
QUOTE(as-ne-tavo @ 2011 01 14, 21:09)
Esu susidūrusi, bet kodukai buvo ne graviruoti, o uždažyti ant buteliuko.

Na netikiu, kad čia padielkė, nors tu ką, idealu viskas, dailus be galo buteliukas, o ir kvapas niekuo nesiskiria  rolleyes.gif
Papildyta:
Va, radau Chance EDT testeriuko foto. Taip pat matosi mechanizmas kaip ir maniesiems.

user posted image

mano buteliukas (tikrai originalūs kvepaliukai) lygiai toks pat, na, gal šiaudelis kiek ilgesnis.
jei viskas, įskaitant kvapą, idealu, tai kam abejot? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(as-ne-tavo @ 2011 01 11, 07:50)
Bet dangtelis mano žiniomis stiklinis turi būti, ne plastikinis  g.gif

Turiu Chanel Coco Mademoiselle ir mano dangtelis tikrai ne stiklinis,bet toks kietas plastikas,nes man buvo nukrites kamstelis ant plyteliu,tai atskilo mazas kampelis(tai kad taip i akis nekristu man vyras ta kampeli susveite su sveiciamu popieriu).Del kvepalu tikrai neabejoju.Kvepalai pirkti Kristianoje.Kodukai sutampa.Kvapas laikosi ilgai. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LaWita: 15 sausio 2011 - 12:17
Gal galetumet issakyti savo nuomones ar originalus sitie kvepalai? 4u.gif
1. Armani - Mania EDP 100ml (ant sono lipdukas, kad testeur g.gif ):
user posted image

2. Moschino - Couture! EDP 25ml:
user posted image

3. Ralph Lauren - Romance EDP 30ml:
user posted image

Buciau labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(fantasyja @ 2011 01 15, 14:55)
Gal galetumet issakyti savo nuomones ar originalus sitie kvepalai?  4u.gif

Mania, tai jei testeris, manau originalūs, okiti mažų talpų, tai kaži irgi ar padirbti. Manau viskas su jais gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(as-ne-tavo @ 2011 01 15, 15:50)
Mania, tai jei testeris, manau originalūs, o kiti mažų talpų, tai kaži irgi ar padirbti. Manau viskas su jais gerai  4u.gif

Jeigu abejočiau - tai tik dėl 100-io Mania - nesakau nei taip, nei ne. Tiesiog neturiu nuomonės dėl jų originalumo/neoriginalumo, bet pati 100 ml Armani iš nepatikimo šaltinio nepirkčiau - nei testerio, ne netesterio blush2.gif...

Dėl kitų dviejų - per pigūs brand'ai ir per mažos talpos, kad vertėtų padirbinėti, todėl manau, kad tikrai originalūs.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rusma: 15 sausio 2011 - 15:48
aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(as-ne-tavo @ 2011 01 14, 21:25)
Gavau pastebėjimą, kad kvepalai neoriginalūs, tai galvoju atgabensiu juos čia ir lauksiu komentarų  rolleyes.gif

Internetas pastarosiom dienom nenoriai veikia, o kaip tycia dabar parasiau posta ir nusijunge su visu langu, tai kartoju trumpai viska. ax.gif

Metu savo Chanel 'Chance eau Tendre' 100ml EDT foto - pirkti Sephoroj, tai del originalumo abejoniu nera. Kamstelis plastmasinis, kodukas isgraviruotas nugareleje, bet virsuje. Siaudelio tiesumas man ipratusiai prie lenktu idomus pasirode, bet neturiu kuo abejot.
user posted image

Atsakyti
user posted image
kazkas ne taip su kamsteliu, per didelis tarpas tarp purkstuko ir kamstelio vidaus, na nezinau kaip cia issireikst. nebent kamstukas ne iki galo uzspaustas.
Atsakyti
QUOTE(Ašara @ 2011 01 15, 21:45)
user posted image
kazkas ne taip su kamsteliu, per didelis tarpas tarp purkstuko ir kamstelio vidaus, na nezinau kaip cia issireikst. nebent kamstukas ne iki galo uzspaustas.

Kątik atsinešiau buteliuką ir kietai užspaudžiau. Tarpelis mažesnis liko nei foto, matomai nebuvau gerai užspaudus doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(fantasyja @ 2011 01 15, 11:44)
Laba diena,
man niekada nekilo itarimu del turimu chanel-chance  unsure.gif . Vieni EDT (50ml), kiti EDP (100ml):

user posted image

Bet dabar, kai jus kalbate apie mechanizma, tai reiskia ir mano 50ml EDT neoriginalus?
O gal dar ta mechanizma itakoja tai, kad EDT - MADE in USA, o EDP - MADE in FRANCE?

neišprotėkit doh.gif Pirkau tokius EDT 50 ml parfumerijos parduotuvėje, purkštuko mechanizmas toks pat.
Taip pat parf.parduotuvėje pirkto EDP 50 ml jis aukščiau ir toks, kurį vadinate labiau paslėptu.

Atsakyti
user posted image
g.gif

Ispardej pasirode geras kiekis susipazinti su kvapu, tik Chaneliu visai neskiriu nuo ne Chaneliu 4u.gif
Atsakyti