Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai originalūs ar padirbti

Noriu jusu nuomones...
Guci by Guci i apsitrynima nekreipkit demesio, teko pakeliauti jam nemenkai
user posted image
burberry
user posted image
user posted image
Versaci likes visiskas likutis ale vis tiek idomu.....
user posted image
user posted image
dolce gabana
user posted image
user posted image

pagal ka jus atskiriat kad tikri? galit kokius tai pozymius aprasyti, pagal ka tikrinti?
Atsakyti
Manau visi jūsų kvepalai originalūs, bet taip atrodo pagal tai, ką matau nuotraukose. Tik dėl Gucci nežinau, nes kaip ir nieko nesimato biggrin.gif

Pagal ką atskirti? Sudėtinga nupasakoti, kiekvieno brando kvepalus kažkiek kitaip. Pvz. šiuose matau einantį tiesiai į dugną, skaidrų, tokį kaip silikoninį šiaudelį.
Fake Versace, D&G šiaudeliai nueina į šoną ir užsiriečia. Apskritai reikia žiūrėti į bendrą buteliuko kokybę, koks plastikas, koks metalas. Originalams negali būti išsilanktęs, nedailus. Aišku, būna, kad apsibraižo apsilanksto dėl kokios avarijos, bet kokybė vistiek puikiai matosi. Taip pat labai svarbus kriterijus - kvapas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo as-ne-tavo: 14 sausio 2011 - 11:30
gal kuri esat užmačius kiek apytiksliai duty free eaudemoiselle kainuoja, ar gali būti, kad 100ml kaina iki 185-190Lt? g.gif
Viena mamytė man pasiūlė (už 8% komisinius) nupirkti eaudemoiselle iš duty free, kiek pati ieškojau per internetines parduotuves, kaina visur virš 200Lt, ji sakosi radusi UK man kvepalus ir kaina jau su komisiniais 200Lt, vadinasi kvepalai kainavo apie 185Lt ar gali būti toks kainų skirtumas?? g.gif
pvz braškėse Eaudemoiselle kainuoja 60 svarų blink.gif
Atsakyti
QUOTE(žvarba @ 2011 01 14, 11:41)
gal kuri esat užmačius kiek apytiksliai duty free eaudemoiselle kainuoja, ar gali būti, kad 100ml kaina iki 185-190Lt? g.gif
Viena mamytė man pasiūlė (už 8% komisinius) nupirkti eaudemoiselle  iš duty free, kiek pati ieškojau per internetines parduotuves, kaina visur virš 200Lt, ji sakosi radusi UK man kvepalus ir kaina jau su komisiniais 200Lt, vadinasi kvepalai kainavo apie 185Lt ar gali būti toks kainų skirtumas?? g.gif
pvz braškėse Eaudemoiselle kainuoja 60 svarų blink.gif

Kažkurioje UK internetinių parduotuvių neperseniausiai (po Naujųjų ) kaip tik pačiau Eaudemoiselle rinkinuką (50 ml) labai nebrangiai, su didele nuolaida. Tik dabar tikrai nebeatsimenu kurioje, o ieškoti neturiu laiko. Pagooglink pati, gal rasi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2011 01 14, 11:46)
Kažkurioje UK internetinių parduotuvių neperseniausiai (po Naujųjų ) kaip tik pačiau Eaudemoiselle rinkinuką (50 ml) labai nebrangiai, su didele nuolaida. Tik dabar tikrai nebeatsimenu kurioje, o ieškoti neturiu laiko. Pagooglink pati, gal rasi mirksiukas.gif

ačiū, pabandysiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(žvarba @ 2011 01 14, 11:41)

Dėl 100 ml nežinau, bet 50 ml Kopenhagoj gruodžio pradžioj kainavo 45 eurus.
Atsakyti
Gavau pastebėjimą, kad kvepalai neoriginalūs, tai galvoju atgabensiu juos čia ir lauksiu komentarų rolleyes.gif

Pradžioje ir man sukėlė įtarimą aiškiai matomas purškimo mechanizmas buteliuke, kaip kad dažniausiai būna fake kvepalams. Tuomet visą buteliuką labai atidžiai apžiūrėjau, niekas daugiau įtarimo nesukėlė - buteliuko stiklas ir metaliukai labai kokybiški, užrašai nesitrina, kodukas išgraviruotas, toks pat kaip ir ant dėžutės, dėžutė taip pat tvarkinga, suklijuota labai dailiai, o ir kvapas lygiai toks pat kaip prieš tai turėtų g.gif Ką manot, merginos? 4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
būna padirbtukų ir su sutampančiais buteliuko ir pakuotės kodais g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2011 01 14, 22:01)
būna padirbtukų ir su sutampančiais buteliuko ir pakuotės kodais g.gif

Esu susidūrusi, bet kodukai buvo ne graviruoti, o uždažyti ant buteliuko.

Na netikiu, kad čia padielkė, nors tu ką, idealu viskas, dailus be galo buteliukas, o ir kvapas niekuo nesiskiria rolleyes.gif
Papildyta:
Va, radau Chance EDT testeriuko foto. Taip pat matosi mechanizmas kaip ir maniesiems.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(as-ne-tavo @ 2011 01 14, 21:25)

Man lyg ir viskas tvarkoj... Gal užkibo kažkam, kad šiaudelis visiškai status? Kiek teko matyti, jie visada nors truputį lenkti. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Fuwari @ 2011 01 14, 21:11)
Man lyg ir viskas tvarkoj... Gal užkibo kažkam, kad šiaudelis visiškai status? Kiek teko matyti, jie visada nors truputį lenkti.  g.gif

O aš manau, kad jie originalūs. Na nebent tau teigė, kad gali būti padielka labai patyrusi Chanel kvepalų ekspertė. unsure.gif
Jai pati sakai, kad kvapas identiškas turėtiems - tikrai neverta abejoti. Tuo labiau buteliukas gražus...viskas savo vietoje, o dėl šiaudelio tai mažiausiai reikia baimintis biggrin.gif
Atsakyti
Kokia gera tema thumbup.gif
Atsakyti