Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai originalūs ar padirbti

QUOTE(Forget @ 2011 01 11, 15:58)
Skaičiau skaičiau ir pasimečiau (nepykit esu visai analfabetė kvepaluose). Turiu padovanotus BVLG omnia ametyst. Ir nerandu jokių graviruotų skaičių ant dugno  schmoll.gif , tik lipduką. Dėžutės jau senai nėra. Pirkti sarmoje, jokių abejonių dėl originalumo niekad neturėjau. Ar būna, kad tų skaičiukų nėra tiesiog? Ar aš jų blogai ieškojau?  biggrin.gif

Ne vien graviruoti skaičiukai rodo originalumą/neoriginalumą. Kiekvienas brandas vis kitaip daro, vienur skaičiukai, kitur lipdukai. Vienų buteliukų dangteliai stikliniai, kitų metaliniai, dar trečių plastikiniai ir visi originalūs. Pagal vieną kurpalį negalima lyginti visus ir taip nustatyti originalumą ar ne 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo as-ne-tavo: 11 sausio 2011 - 16:28
QUOTE(žvarba @ 2011 01 11, 17:13)
šiandien gavau taip lauktus eaudemoiselle wub.gif ir pakrikštyta likau kaip reikiant doh.gif fufliakas akivaizdus doh.gif  unsure.gif blyn viskas iš ebay kvepalų daugiau niekada nerizikuosiu pirkti cool.gif

Įdomiai įdomiai. Žinau, kad ebay pilnas ir fufliakų, ir orginalių kvepalų, bet kad Eaudemoiselle padirbinėjami, tai net nesitikėjau: naujas kvapas, ar apsimoka padirbinėti? smile.gif 4u.gif ax.gif Gal galite nuotraukų patalpinti? blush2.gif mirksiukas.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(žvarba @ 2011 01 11, 17:13)
šiandien gavau taip lauktus eaudemoiselle wub.gif ir pakrikštyta likau kaip reikiant doh.gif fufliakas akivaizdus doh.gif  unsure.gif blyn viskas iš ebay kvepalų daugiau niekada nerizikuosiu pirkti cool.gif

esu rasisui ne karta ir kvepalynu temoj ir chanel temoje - is ebay net miniukus is 99.9 patikimu zm esu gavusi fakes doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2011 01 11, 17:51)
esu rasisui ne karta ir kvepalynu temoj ir chanel temoje -  is ebay net miniukus  is 99.9  patikimu zm  esu gavusi  fakes  doh.gif

As perku ebay labai daznai, bet fake gavau tik viena karta- pirkau ala vintazhinio Diorissimo miniuka, i kuri buvo pripilta nezinia ko doh.gif Bet siaip esu labai patenkinta ebay. Gal tiesiog domiuosi tokiais kvepalais, kurie retokai buna padirbinejami. Plius beveik niekada neperku ten Chanel, arba bet kokiu kvepalu 100ml butelius, neperku kvepalu kai nufotkinta tik dezute- vadinamu sealed, ir kai isvis nera realios nuotraukos o pakabintas kazkoks bendras paveikslelis. Atidziai ziuriu i nuotraukas ir feedbacka. Jei zmogus turi 100proc. teigiama feedbacka- laikau tai visu pirma ne irodymu, kad jo kvepalai tikrai originalus, bet zenklu, kad moka tartis su pirkeju. T.y. net jei pardave fufliaka ir zmogus parase jam skunda, greiciausiai grazino jam pinigus mainais i tylejima ir gera feedbacka. Bet kokiu atveju tai teigiamas zenklas- reiskia ir paciu blogiausiu atveju- jei gausiu is jo fake- jis grazins man pinigus. Cia kalbu daugiau teoriskai, nes realiai kaip sakiau fake gavau 1 karta, o pirkau is ebay begale kartu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AMARILIS: 11 sausio 2011 - 17:16
QUOTE(Forget @ 2011 01 11, 14:58)
Skaičiau skaičiau ir pasimečiau (nepykit esu visai analfabetė kvepaluose). Turiu padovanotus BVLG omnia ametyst. Ir nerandu jokių graviruotų skaičių ant dugno  schmoll.gif , tik lipduką. Dėžutės jau senai nėra. Pirkti sarmoje, jokių abejonių dėl originalumo niekad neturėjau. Ar būna, kad tų skaičiukų nėra tiesiog? Ar aš jų blogai ieškojau?  biggrin.gif

Turiu BLV edp II ir BLV Notte vyriska ir moteriska miniukus. Visi originalus. Nei ant vieno skaiciukai negraviruoti, lipdukai tiesiog.

[quote=žvarba,2011 01 11, 16:13]
šiandien gavau taip lauktus eaudemoiselle wub.gif ir pakrikštyta likau kaip reikiant doh.gif fufliakas akivaizdus doh.gif unsure.gif blyn viskas iš ebay kvepalų daugiau niekada nerizikuosiu pirkti cool.gif
[/quote
Idomu kuo jum baigsis, ar atgausit litus. Beje koks pardavejo feedback`as ir is kurios salies?
Beje kazkas rase, kad nauji kvepalai, tai I don`t think so..kiek pamenu populiariu kvapu faku jau atsirasdavo po pusmecio nuo ju isleidimo. Taip kad perkant pastaraisiais metais isleista kvapa negali but visiskai ramus.
Atsakyti
QUOTE(agneseee @ 2011 01 11, 16:48)
Įdomiai įdomiai. Žinau, kad ebay pilnas ir fufliakų, ir orginalių kvepalų, bet kad  Eaudemoiselle padirbinėjami, tai net nesitikėjau: naujas kvapas, ar apsimoka padirbinėti? smile.gif  4u.gif  ax.gif Gal galite nuotraukų patalpinti? blush2.gif  mirksiukas.gif  smile.gif

nuotraukų nebus, nes jau supakuoti ir ryt išsiųsiu atgal doh.gif Tikrai fuflo, jau man ne specui matosi aiškiai... pirma ant buteliuko dugno jokios info nei lipduko nei išgraviruotos.... purkštukas kreivai uždėtas ir šiaudelio ilgis tik trečdalis to ilgio kuris turėtų būti blink.gif purkštukas visai nepurškia doh.gif o kvapas kvapelis- man actu atsiduoda unsure.gif

QUOTE(Ingakalnis @ 2011 01 11, 16:51)
esu rasisui ne karta ir kvepalynu temoj ir chanel temoje -  is ebay net miniukus  is 99.9  patikimu zm  esu gavusi  fakes  doh.gif

tai va, iš savų klaidų mokomės, feedback'as buvo 99,8, tai ir patikėjau doh.gif

QUOTE(Malena @ 2011 01 11, 17:33)
Idomu kuo jum baigsis, ar atgausit litus. Beje koks pardavejo feedback`as ir is kurios salies?
Beje kazkas rase, kad nauji kvepalai, tai I don`t think so..kiek pamenu populiariu kvapu faku jau atsirasdavo po pusmecio nuo ju isleidimo. Taip kad perkant pastaraisiais metais isleista kvapa negali but visiskai ramus.

pardavėjas teisinasi neapsižiūrėjęs, pats nepažįstąs šių kvepalų,- žada grąžinti pinigus smile.gif Pardavėjas iš UK čia skelbimas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žvarba: 11 sausio 2011 - 18:15
QUOTE(MEET @ 2011 01 11, 17:21)
as perku pigu.lt, nezinau, nei karto dar nelikau apgauta...kas buvo neaisku, isitikinau su merginu pagalba, kad bereikalo panikavau..ir as, ir vyriskiui ten perku...nezinau, man jau ten visai patikima darosi...dar is forumieciu patikimu isigiju kai ka  ax.gif

pigu.lt yra patikimų parduotuvių sąraše, niekas niekad berods ir nesakė kitaip tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2011 01 11, 21:47)
pigu.lt yra patikimų parduotuvių sąraše, niekas niekad berods ir nesakė kitaip tongue.gif

na, as pati abejojau...nes kaimyne man bande idiegti, kad niekada nepirktu is sios parduotuves ir panasiai...suglumino ir tiek
Atsakyti
QUOTE(MEET @ 2011 01 11, 22:23)
na, as pati abejojau...nes kaimyne man bande idiegti, kad niekada nepirktu is sios parduotuves ir panasiai...suglumino ir tiek

Manau, jei dauguma čia tikėtų kaimynių ir gerų draugių pasisakymais apie kvepalus parduodamus Lietuvoj, tai kvepėtų vien tik vandeniu arba Lady Speed Stick lotuliukas.gif
Atsakyti
gal kas esat pirke is sios, ar patikima ji?
http://starfragrance...oterims/page/6/
Atsakyti
QUOTE(supervinis @ 2011 01 11, 15:09)
Gal kam teko pirkti kvepalus svetainėje kvepalai-pigu.lt? ar jie tikrai originalus?

nepirkit is sios parduotuves niekada. pirkau 2 rusiu kvepalus, abu "puflo" verysad.gif gali purksti kiek nori, kvapjavascript:emoticon(':verysad:')o neuzuosi ant drabuzio doh.gif
Atsakyti
Kaip manot, ar gali būti padirbinėjami tokie kvepalai? g.gif
Nina Ricci - Le Paradis de Nina
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvyte26: 13 sausio 2011 - 18:17