Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai originalūs ar padirbti

user posted image
user posted image
kaip jums?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MEET: 11 sausio 2011 - 13:25
QUOTE(Ingakalnis @ 2011 01 11, 13:37)
del tos nuorodos,  mano akimis, nieko ten  super naudingo, ikeltas labai prastas fake variantas toki atskirtu bet kuris,   bet kai reik palyginti tobula fake kurio buteliukas atrodo  idealus bet  tik pagal kvapa jauti kad  vis tik tai ne originalas.. cia kas kita, nors  jei pradziamoksliui galbut ir  kazkam naudinga.

Pagal ta nuoroda sitam pavyzdziui tiktu ne per viduri uzdetas CC zenklas. Aisku, is foto sunku spresti, labai tiksliai reikia padeti buteliuka ir ziureti ta iscentravima.

Mano patarimas butu - nepirkti Chanel kvepalu is ranku.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 11 sausio 2011 - 13:30
QUOTE(MEET @ 2011 01 11, 14:20)
kaip jums?

Orginalūs. Pati tokius neseniai pabaigiau EDP. smile.gif 4u.gif biggrin.gif
Lyginau su savo turimais 35 ml. mirksiukas.gif
O kodukai yra ant nugarėlės? g.gif Sutampa su ant buteliuko esančiu kodu? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agneseee: 11 sausio 2011 - 13:53

QUOTE(Ingakalnis @ 2011 01 11, 12:37)
man atrodo as ir kvepalu isparduotuves temoj jusu to paties uzklausiau, nes man jie atrodo gerai padaryta fake,  itarimu kelia dugnas, aisku  reiktu testuoti ir t.t. bet jei dar ir skaiciuku nera nugareleje... man asmeniskai daug ka pasakytu wink.gif

del tos nuorodos,  mano akimis, nieko ten  super naudingo, ikeltas labai prastas fake variantas toki atskirtu bet kuris,  bet kai reik palyginti tobula fake kurio buteliukas atrodo  idealus bet  tik pagal kvapa jauti kad  vis tik tai ne originalas.. cia kas kita, nors  jei pradziamoksliui galbut ir  kazkam naudinga.

tikrai visa laika neseku temos, tai neuzmaciau Jusu klausimo 4u.gif svarbu, kad viskas issiaiskinta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agneseee @ 2011 01 11, 14:52)
Orginalūs. Pati tokius neseniai pabaigiau EDP.  smile.gif  4u.gif  biggrin.gif
Lyginau su savo turimais 35 ml. mirksiukas.gif
O kodukai yra ant nugarėlės? g.gif Sutampa su ant buteliuko esančiu kodu? g.gif

rasiau, bet pardaveja neatsako....
Atsakyti
QUOTE(gudre755 @ 2010 12 09, 20:10)
labai džiaugiuosi assa.gif  mirksiukas.gif

Gal kam teko pirkti kvepalus svetainėje kvepalai-pigu.lt? ar jie tikrai originalus?
Atsakyti
QUOTE(supervinis @ 2011 01 11, 15:09)
Gal kam teko pirkti kvepalus svetainėje kvepalai-pigu.lt? ar jie tikrai originalus?

Turbūt neoriginalūs, nes parduotuvė įtraukta į nepatikimųjų sąrašą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fuwari: 11 sausio 2011 - 14:32
QUOTE(Indra A. @ 2010 12 28, 10:04)
Aš ir manau, kad neverta ir nesiterlios, o tik nusijuoks. Rintesnių bylų nesiima, neišsiaiškina, tai čia dėl kvepalų terliosis ax.gif

doh.gif

Reiktų arba domėtis, kur ir kokiais laikais gyveni beigi ugdytis pilietiškumą, arba tiesiog "aaai,policija netirs" galima prirašyti prie postų "Visi kyšininkai", "Testeriai kvepia ilgiau nei netesteriai", "Lietuvoj blogesni nei užsieny" ir kt.

Atsakyti
Skaičiau skaičiau ir pasimečiau (nepykit esu visai analfabetė kvepaluose). Turiu padovanotus BVLG omnia ametyst. Ir nerandu jokių graviruotų skaičių ant dugno schmoll.gif , tik lipduką. Dėžutės jau senai nėra. Pirkti sarmoje, jokių abejonių dėl originalumo niekad neturėjau. Ar būna, kad tų skaičiukų nėra tiesiog? Ar aš jų blogai ieškojau? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fuwari @ 2011 01 11, 15:31)
Turbūt neoriginalūs, nes parduotuvė įtraukta į nepatikimųjų sąrašą.

oi, susimaisiau....si tikrai schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MEET: 11 sausio 2011 - 15:09
šiandien gavau taip lauktus eaudemoiselle wub.gif ir pakrikštyta likau kaip reikiant doh.gif fufliakas akivaizdus doh.gif unsure.gif blyn viskas iš ebay kvepalų daugiau niekada nerizikuosiu pirkti cool.gif
Atsakyti
as perku pigu.lt, nezinau, nei karto dar nelikau apgauta...kas buvo neaisku, isitikinau su merginu pagalba, kad bereikalo panikavau..ir as, ir vyriskiui ten perku...nezinau, man jau ten visai patikima darosi...dar is forumieciu patikimu isigiju kai ka ax.gif
Atsakyti