Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai originalūs ar padirbti

QUOTE(Žalia Rūta @ 2011 01 10, 21:37)
Zinau, kas turejo is nariu kazkas privacios kolekcijos, man atrodo, gal ir Ferrari unsure.gif
O kvapa palyginti butu galima, jei isigysiu rolleyes.gif  drinks_cheers.gif

man regis, Ferari turi ambros absoliuta, o jo buteliukas, kiek skiriasi, nuo musku kolekcijos. o Subjektyvi turi kazka is musku kolekcijos bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2011 01 10, 20:11)

Nemanau, vis tik jie parduodami tik specifinėse vietose schmoll.gif Bet dabar kai paklausei, tai kažkaip keistai. Būtų gerai buteliuko dugną pamatyti, jei yra kažkokie įtarimai. Turiu Jasmine Musk. Kamštukas plastmasinis. Ant jo įspaudas - kvadratas auksinis, etiketė taip pat auksinė. Nuotraukoje kaip parodyta taip ir atrodo.
Atsakyti
Sveikos smile.gif tikiuosi padesite man.Turiu kvepaliukus, kuriuos noreciau keisti i kitus arba parduoti.Visi tik ir raso, kad buna daug neoriginaliu, tai ir pradejau metytis, nes nenoriu apgauti kito zmogaus unsure.gif kvapas tikrai normalus ir ilgai laiko rolleyes.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(TAILER @ 2011 01 10, 22:59)
Sveikos smile.gif tikiuosi padesite man.Turiu  kvepaliukus, kuriuos noreciau keisti i kitus arba parduoti.Visi tik ir raso, kad buna daug neoriginaliu, tai ir pradejau metytis, nes nenoriu apgauti kito zmogaus unsure.gif kvapas tikrai normalus ir ilgai laiko rolleyes.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Manau, kad be reikalo nekelkit panikos biggrin.gif
Atsakyti

Man jie įtartini, bet gal klystu g.gif

Dangtelis stiklinis ar plastikinis?
Ar yra išgraviruoti buteliuko nugarinėj pusėj prie dugno keturi mažyčiai skaičiukai, sutampantys su esančiais ant dėžutės?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo as-ne-tavo: 10 sausio 2011 - 22:21
QUOTE(as-ne-tavo @ 2011 01 10, 22:20)
Man jie įtartini, bet gal klystu g.gif

Dangtelis stiklinis ar plastikinis?
Ar yra išgraviruoti buteliuko nugarinėj pusėj prie dugno keturi mažyčiai skaičiukai, sutampantys su esančiais ant dėžutės?

dangtelis plastikinis ir nera skaiciuku verysad.gif teks sau tada pasilikti, nors kvapas tikrai nepasakyciau, kad kitoks nei originalu g.gif
Atsakyti
QUOTE(TAILER @ 2011 01 10, 23:55)
dangtelis plastikinis ir nera skaiciuku verysad.gif teks sau tada pasilikti, nors kvapas tikrai nepasakyciau, kad kitoks nei originalu g.gif

Na gaila tikrai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(TAILER @ 2011 01 10, 23:55)
dangtelis plastikinis ir nera skaiciuku verysad.gif

Jus gerai dar apziurekit buteliuka - gal kartais kitoj vietoj tie skaiciukai isgraviruoti. g.gif As tai save nusigasdinau pries pora dienu - Sephoroj pirkta Chanel 'chance eau tendre' praplesiau tik fotografuodama i SM'a ir atgal padejau i dezute buteliuka. Na ir issitraukiu pasikvepinimui juos (galvoju nereikai taupyt - gi jau praplesiau pakuote), paziuriu kas kaip idomumo delei ir.... skaiciuku tai nera prie dugno isgraviruotu unsure.gif Nu galvoju kaip cia taip, originalus tai tikrai ir klausimu del to nekyla, nu bet nera tu skaiciuku. Ziuriu ant dugno, o ten irgi nera. Tai pradejau tyrinetis buteliuka - skaiciukus radau nugarinej pusej virsuje. thumbup.gif
Atsakyti
Bet dangtelis mano žiniomis stiklinis turi būti, ne plastikinis g.gif
Atsakyti
http://www.dino.co.u...o-mademoiselle/
Atsakyti
QUOTE(savaitė @ 2011 01 11, 09:34)

thumbup.gif naudinga info thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif tikiuosi padesite man.Turiu  kvepaliukus, kuriuos noreciau keisti i kitus arba parduoti.Visi tik ir raso, kad buna daug neoriginaliu, tai ir pradejau metytis, nes nenoriu apgauti kito zmogaus unsure.gif kvapas tikrai normalus ir ilgai laiko rolleyes.gif

user posted image

user posted image

user posted image

man atrodo as ir kvepalu isparduotuves temoj jusu to paties uzklausiau, nes man jie atrodo gerai padaryta fake, itarimu kelia dugnas, aisku reiktu testuoti ir t.t. bet jei dar ir skaiciuku nera nugareleje... man asmeniskai daug ka pasakytu wink.gif

del tos nuorodos, mano akimis, nieko ten super naudingo, ikeltas labai prastas fake variantas toki atskirtu bet kuris, bet kai reik palyginti tobula fake kurio buteliukas atrodo idealus bet tik pagal kvapa jauti kad vis tik tai ne originalas.. cia kas kita, nors jei pradziamoksliui galbut ir kazkam naudinga.

Atsakyti