Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai originalūs ar padirbti

QUOTE(agneseee @ 2011 01 05, 19:31)
Pirmieji ir antrieji neegzistuoja, t.y. jie yra gryni fufliakai. Dėl trečiojo – nežinau. blush2.gif  mirksiukas.gif  smile.gif Nors irgi nematytas.  doh.gif
Papildyta:
Tretieji irgi fufliakas. smile.gif  Iš kur Jūs tokius radote? Tiesiog šiaip internete matėte ar kas nors parduoda juos? smile.gif

na man jie irgi pasirodė rolleyes.gif čia kogero 'rusiškos kūrybos'rezultatas,o susidūriau su pirmais dviem tuomet kai ieškojau keliatos kvepaliukų dovanoms prieš gerą savaitę,tai vietas tipo vaikinas paskrebeno,kad lb jau visko daug turi,o aš pagal jo tel nr. atradau jo skelbimą čia su sąrašiuku g.gif įžūlus bukumas iš vaikino pusės
o trečiuosius sm pardavinėjo
Atsakyti
QUOTE(pūūga @ 2011 01 06, 09:28)
na man jie irgi pasirodė  rolleyes.gif čia kogero 'rusiškos kūrybos'rezultatas,o susidūriau su pirmais dviem tuomet kai ieškojau keliatos kvepaliukų dovanoms prieš gerą savaitę,tai vietas tipo vaikinas paskrebeno,kad lb jau visko daug turi,o aš pagal jo tel nr. atradau jo skelbimą čia su sąrašiuku  g.gif  įžūlus bukumas iš vaikino pusės
o trečiuosius sm pardavinėjo

Taip tretieji buvo SM pardavinejami ir man uzkliuvo, o pardaveja teige, kad jie TIKRAI TIKRAI orginalus biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, noriu jūsų nuomonės apie šį pardavėją

http://shop.ebay.com/zara_boy/m.html

Pardavėjas iš Bulgarijos. Matau, kad Chanel'iai fuflai. Šiaip iš Bulgarijos niekada nesugalvočiau siųstis, bet mane sudomino Thierry Mugler "Alien Sunessence Edition Saphir Soleil", na negi ir jis padirbtas... g.gif Buvau čia SM užsiskaičiusiu, kad Alien kvepalų nepadirbinėja g.gif Norėčiau jūsų nuomonės apie šiuos kvepalus http://cgi.ebay.com/...=item20b63e2778

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
superiniai
Atsakyti
QUOTE(Beštuliukas @ 2011 01 06, 14:52)
Sveikos merginos, noriu jūsų nuomonės apie šį pardavėją

Kas jums čia būtent užkliuvo? Viskas kuo originaliausia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(as-ne-tavo @ 2011 01 06, 17:53)
Kas jums čia būtent užkliuvo? Viskas kuo originaliausia  smile.gif

g.gif sakot originalūs..
Na man užstrigo keli chanel kvepalai, tokie įtartini pasirodė ax.gif Ir dar yra vienas neutralas atsiliepimas, kad kvepalai feikai 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, noriu nuomones,ar jie originalus?
http://www.manodrabu...marige-kvepalus

Aciu
Atsakyti
QUOTE(Beštuliukas @ 2011 01 06, 20:30)
g.gif  sakot originalūs..
Na man užstrigo keli chanel kvepalai, tokie įtartini pasirodė ax.gif  Ir dar yra vienas neutralas atsiliepimas, kad kvepalai feikai  4u.gif

o gal butu galima placiau apie tuos chanel "fake" kwepalus (apart tuos neutralus)? ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pelytea.: 06 sausio 2011 - 22:30
QUOTE(Beštuliukas @ 2011 01 06, 21:30)
g.gif  sakot originalūs..
Na man užstrigo keli chanel kvepalai, tokie įtartini pasirodė ax.gif  Ir dar yra vienas neutralas atsiliepimas, kad kvepalai feikai  4u.gif

Na visų visų neišnagrinėjau, bet atsitiktinės atrankos būdu parinkti ir apžiūrėti buvo tikrai originalūs. Beto, dauguma testeriai, jau tai, bent man, suteikia nemažai garantijos, kad ir kiti kvepalai originalūs (aišku, būna ir išimčių).

Kurie būtent jums kelią įtarimą?
Atsakyti
QUOTE(bulgra @ 2011 01 06, 22:55)
Sveiki, noriu nuomones,ar jie originalus?
http://www.manodrabu...marige-kvepalus

Aciu

nesu eksperte , bet kazkaip pigiai ir fufliskai atrodo g.gif
Atsakyti
QUOTE(as-ne-tavo @ 2011 01 06, 22:53)
Na visų visų neišnagrinėjau, bet atsitiktinės atrankos būdu parinkti ir apžiūrėti buvo tikrai originalūs. Beto, dauguma testeriai, jau tai, bent man, suteikia nemažai garantijos, kad ir kiti kvepalai originalūs (aišku, būna ir išimčių).

Kurie būtent jums kelią įtarimą?

Kažkaip permečiau "ant greičio" akimis, tai pasitikėjimo nekėlė. Na, greičiausiai šį kartą suklydau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Beštuliukas @ 2011 01 07, 13:37)
Kažkaip permečiau "ant greičio" akimis, tai pasitikėjimo nekėlė. Na, greičiausiai šį kartą suklydau  blush2.gif

Greičiausiai 4u.gif Sėkmės įsigyti norimus kvepaliukus 4u.gif
Atsakyti