Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai originalūs ar padirbti

sveikos,dabar ateinu su armani mania. kokia nuomone? g.gif g.gif

foto
foto2
foto3
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2011 01 03, 17:33)
Pas mane jie 30ml (pirkti Sephoroj), bet viskas kaip ir pas jus. Ir jau matau ta pocia problema kaip savuose - kamstelis jums (ir man) nelaiko, nes brokuotas yra: metaliukas, kuris purstuko negrazumus (t.y. ta vieta kur ant buteliuko uzmautas purkstukas) turetu slepti likes kamstelyje  doh.gif Maniskiuose lygiai taip pat - pora kartu tik panaudojau juos kai pastebejau, kad negrazus tas purkstukas, o tada apsiziurejau, kad grazioji dalis kamstelyje ir isimt neina  doh.gif  doh.gif  doh.gif Laiko neitin ilgai, bet kaip gaivus palyginti ilgai issilaiko. Nors jei ant odos purskiu, tai aisku trumpiau nei ant rubu.

Ant dugno nera lipduko - yra isgraviravimas sviesiomis raidemis - vos eina iziuret ir tai reikia vartyt kol tinkama padeti atrandi. Ir maniskio jau gerokai apsitrynes tas isgraviravimas, nors naudota gal tik kokie 5ml ir buteliukas visalaik stalciuje dezuteje laikomas.

ačiū ačiū ačiū, nusiraminau 4u.gif lygiai taip pat viskas kaip ir Jums drinks_cheers.gif

QUOTE(Žalia Rūta @ 2011 01 03, 17:39)
va va, as turejau pirma demonu leidima - taip pat su kamsteliu buvo kazkoks biesas..

jau vien del to galima teigti, kad kvepalai orginalus  lotuliukas.gif

4u.gif
QUOTE(cavalli @ 2011 01 03, 18:13)
Pasisakysiu ir as del tu angelu ir demonu ax.gif
Turiu paprastus Ange ou Demon edp, kamstelis toks pat, ta grazioji dalis purkstuko istrigo kamstuke ir sunku ja issimt doh.gif O kai iskrapstau, uzdedu atgal ant purkstuko, po kiek laiko jis vel pasilieka ten doh.gif Irgi buvo mintis, kad neoriginalus, bet siaip viskas ok su jais, tik tas kamstelis toks jau demoniskas biggrin.gif

drinks_cheers.gif ačiū 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2011 01 03, 20:03)
Na ka, vel norejau daikto, mokejau kaip uz daikta, o atsiunte nesamone verysad.gif  Na kodel as prisizadejusi sau neuzsiimti siuntimais antra karta jau nepasimokiau. Ar cia trauka rizikai kazkokia? unsure.gif

angel_sadangel.gif

Ka kur pirkot? Uzuojata 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2011 01 03, 19:03)
Na ka, vel norejau daikto, mokejau kaip uz daikta, o atsiunte nesamone verysad.gif  Na kodel as prisizadejusi sau neuzsiimti siuntimais antra karta jau nepasimokiau. Ar cia trauka rizikai kazkokia? unsure.gif

angel_sadangel.gif

Gal galima konkrečiau - kas ir kaip ax.gif
Atsakyti
as esu nusipirkusi toki fuflo amazon doh.gif Dabar bijau is ten ka ir siustis. Nors butu kvapas panasus, o gavau smarve visiska doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dominyyka @ 2011 01 04, 00:58)
as esu nusipirkusi toki fuflo amazon  doh.gif Dabar bijau is ten ka ir siustis. Nors butu kvapas panasus, o gavau smarve visiska  doh.gif

Placiau galima? O kokia parduotuve rase amazon?
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2011 01 03, 20:17)
Rase, kad jis nukrites (ir kamstelis iskiles). Nu taip ju noriu, bet taip bijau rizikuot..... Nes ir kaina tikrai maza siuloma....

Beautyencounter.com, atrodo, patikima parduotuvė ir Ibiza Hippie padoria kaina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(London @ 2011 01 04, 02:01)
Beautyencounter.com, atrodo, patikima parduotuvė ir Ibiza Hippie padoria kaina smile.gif

Aciu 4u.gif Nagrinesiuosiu kur kas kaip siuncia is cia - bus be rizikos bent... Nes kolkas savo perkamuose puslapiuose ju neradau.
Atsakyti
QUOTE(degto molio plyta @ 2011 01 03, 20:29)
sveikos,dabar ateinu su armani mania. kokia nuomone? g.gif  g.gif

foto
foto2
foto3

Na nuotraukų kokybė tai man prastoka, kad galėčiau kažką pasakyti. Bet berods čia nedidelis kiekis - 50 ml?
Gal kiek padės mano foto 75 ml buteliuke
user posted image user posted image

Čia mano testeris - todėl dar priklijuotas lipdukas virš pavadinimo Armani Mania
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvyte26: 04 sausio 2011 - 12:14
QUOTE(degto molio plyta @ 2011 01 03, 20:29)
sveikos,dabar ateinu su armani mania. kokia nuomone? g.gif  g.gif

foto
foto2
foto3

Sveika, prieš kokius 4 metus esu turėjusi šių kvepalų fuflą (gavau dovanų lotuliukas.gif ) Kvepalai buvo 100 ml., kvapas silpnesnis negu originalių, greitai išvėsdavo, kamštukas buvo gelsvos spalvos, prastai užsidarydavo (tabaluodavosi ant bonkutės). Jei esate iš Klaipėdos, galite man parodyti, aš iškart pasakyčiau originalūs ar ne 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beštuliukas: 04 sausio 2011 - 13:43
Na dabar Jūs man paaiškinkit, ar gali taip būti...skirtingose Kristianos parduotuvėse sau ant rankos pasipurškiu to paties EDT, o kvapas - doh.gif kaip skiriasi, kiek pravėsęs lyg ir supanašėja, bet vistiek vienas jų turi kažkokį nemalonų prieskonį. Tai nusipirkus gal dar kokia staigmena laukia doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(edinka @ 2011 01 04, 18:11)
Na dabar Jūs man paaiškinkit, ar gali taip būti...skirtingose Kristianos parduotuvėse sau ant rankos pasipurškiu to paties EDT, o kvapas -  doh.gif kaip skiriasi, kiek pravėsęs lyg ir supanašėja, bet vistiek vienas jų turi kažkokį nemalonų prieskonį. Tai nusipirkus gal dar kokia staigmena laukia  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Laikymo sąlygos gali paveikti kvepalus: ir šviesa (dažniausiai kvepalai yra laikomi parduotuvėse lentynose lempų apšviesti, šiek tiek įšilę ir t.t.), ir galiojimo laikas (galbūt jau pasibaigęs ir pan.), ir t.t. 4u.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Daug daug dalykų, kodėl kvapas pasikeitė, kodėl anas, kodėl tas ir t.t. doh.gif mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti