Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai originalūs ar padirbti

QUOTE(žvarba @ 2011 01 03, 14:45)

Nesu turejus nei vienos versijos siu Givenchy kvepalu, taciau labai jau pigiai ir negraziai atrodo tas ziedelis zemiau purkstuko unsure.gif Ar jis toks ir turi buti? Nekeista, kad praleidzia kvepalus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zuvyte26 @ 2011 01 03, 15:47)
O kokiu metų laiku testavote? Nes man asmeniškai vasarą kvepalai labai trumpai laikosi. O vat šaltuoju sezonu geriau. Čia priklauso ir ar jūsų oda sausa - ant sauso odos irgi išlieka trumpiau....daug kas gali įtakoti wink.gif O dėl "mistikos" - pvz. kodėl ant kiekvieno žmogaus odos kvapas skleidžiasi skirtingai arba jį užuodžiame skirtingai.

testavau lapkričio vidury, poroje oro uostų duty free, kvapas visurs atrodė identiškas, laikė gerai g.gif
O tai, kad ant kiekvieno žmogaus kitaip laiko ir skleidžiasi kvapas- ne mistika, tai- biochemija biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Panelė Rožė @ 2011 01 03, 15:59)
Nesu turejus nei vienos versijos siu Givenchy kvepalu, taciau labai jau pigiai ir negraziai atrodo tas ziedelis zemiau purkstuko unsure.gif Ar jis toks ir turi buti? Nekeista, kad praleidzia kvepalus blush2.gif

viskas,- ryt pirmu reisu keliauju į Kristianą unsure.gif
Atsakyti

man taip pat uzkliuvo jis g.gif
Atsakyti

aha, kitose fotkėse jis kitaip atrodo
http://i.ebayimg.com/23/!C!miTngBm...YM)-Q~~0_12.JPG
http://i.ebayimg.com/05/!CBPifoQEGk~&#...B0uk)g~~_12.JPG
Atsakyti
QUOTE(pelytea. @ 2011 01 03, 16:03)
man taip pat uzkliuvo jis g.gif

QUOTE(katalike @ 2011 01 03, 16:06)

bijau.gif
Papildyta:
anekdotas, bet tas žiedelis kurio tūko ant buteliuko pas mane dangtelyje įstrigęs buvo, o aš kvaila, maniau taip turi būt, dabar iškrapščiau ir uždėjau ant buteliuko, tai atrodo identiškai kaip katalikės užrodytose foto unsure.gif tai ką dabar lieka galvoti, kad tiesiog nekokybiškas žiedelis nusimovė?? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žvarba: 03 sausio 2011 - 16:39
QUOTE(žvarba @ 2011 01 03, 15:45)
merginos pasidalinkite nuomonėmis, SM forume pirkau 100ml EDP,- pardavėja sakė, jog parvežti iš JAV, šiaip dėl kvapo kažkokių įtarimų nesukėlė, tik nelaiko kvapas g.gif šiuos kvepalus bandžiau kelis kart duty free, kvapas laikėsi tikrai labai gerai, o dabar nelaiko unsure.gif ar gali būti, kad tas skirtumas yra dėl to, kad testeriniai variantai iš tiesų yra "stipresni" ar kaip suprasti? g.gif ra dar keletas smulkmenų, tokių kaip kamštelis, jis labai nenori laikytis, kurį laiką buteliukas buvo gulsčioje padėtyje, tai prie kaklelio, kur "prisegtas" purkštukas toks jausmas lyg vos drėksta, t.y. leidžia unsure.gif ir dar ant dugno nėra lipduko, ten lyg išgraviruotas gan silpnai matomas užrašas:
Eau de Parfum
100 ML 3.3 FL.OZ
GIVENCHY PARIS
Made in France
OP01

Pas mane jie 30ml (pirkti Sephoroj), bet viskas kaip ir pas jus. Ir jau matau ta pocia problema kaip savuose - kamstelis jums (ir man) nelaiko, nes brokuotas yra: metaliukas, kuris purstuko negrazumus (t.y. ta vieta kur ant buteliuko uzmautas purkstukas) turetu slepti likes kamstelyje doh.gif Maniskiuose lygiai taip pat - pora kartu tik panaudojau juos kai pastebejau, kad negrazus tas purkstukas, o tada apsiziurejau, kad grazioji dalis kamstelyje ir isimt neina doh.gif doh.gif doh.gif Laiko neitin ilgai, bet kaip gaivus palyginti ilgai issilaiko. Nors jei ant odos purskiu, tai aisku trumpiau nei ant rubu.

Ant dugno nera lipduko - yra isgraviravimas sviesiomis raidemis - vos eina iziuret ir tai reikia vartyt kol tinkama padeti atrandi. Ir maniskio jau gerokai apsitrynes tas isgraviravimas, nors naudota gal tik kokie 5ml ir buteliukas visalaik stalciuje dezuteje laikomas.
Atsakyti
va va, as turejau pirma demonu leidima - taip pat su kamsteliu buvo kazkoks biesas..

jau vien del to galima teigti, kad kvepalai orginalus lotuliukas.gif

manau, kad neverta nervintis, bet palyginus kristutes bus visiskai aisku.

bet kodel tokie nekokybiski gaminami mad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 03 sausio 2011 - 17:40
QUOTE(žvarba @ 2011 01 03, 16:34)
tiesiog kažkada teko girdėti, kad testeriai būna labiau koncentruoti, kad "užkabintų" klientą smile.gif nežinau kiek tame tiesos g.gif

Kaip jau ne karta rasyta - tie testeriu pranasumo mitai kile del biochemijos (metu laiku/odos bukles ir pan)/prisiminimu (kai perkama pagal tai, kas naudota seniai seniai)/netinkamu laikymo salygu (po lempa parduotuveje) ir pan. Neapsimokes firmai statyti nauja kvepalu linija tik kazkurio kvapo testeriams - juk ju palyginti mazai buna. O ir siaip kitose salyse galima grazint i parduotuve kvepalus (net naudotus), tai nera prasmes kazka gerint testeriuose, nes klientai tiesiog masiskai grazins produktus. Na ir paprastai firmos testeriams duoda tuos pacius produktus (net ne visada testerinese pakuotese) - tiesiog nuraso, grazinta padeda ir pan.

Pati ne karta maciau kai pasibaigus testeriui parduotuveje praplesia nauja pakuote (paimta tiesiai is lentynos) ir is jos buteliuka padaro testeriu. Arba grazintus kvepalus nunesa i testerio vieta.

Papildyta:
Idedu Escada 'Ibiza Hippie' pora nuotraukeliu - tik tokias gavau. Gal kas patars originalumo klausimu? g.gif Man gal kamstelis per orandzinis kaip jiems ir vingiu ant buteliuko per mazai.... Bet gal blicas kaltas g.gif Nu nemacius ju gyvai, tai negaliu sprest....
user posted image
user posted image

QUOTE(Žalia Rūta @ 2011 01 03, 18:39)
bet kodel tokie nekokybiski gaminami  mad.gif

Gal niekas nesiskundzia g.gif Nu uzsisvajojau dabar, kad daug skundu gautu, pasitaisytu tuos kamstelius, o esamus isleistus brokuotus su nuolaida pardavinetu rolleyes.gif

Bet tikrai pikta, kad brangus kvepalai (na lyginant kieki ir kiek kiti tokio kiekio paprastai kainuoja), o tokie nekokybiski kamsteliai ir dugno irasai (nepatvarus, neryskus).
Atsakyti
Pasisakysiu ir as del tu angelu ir demonu ax.gif
Turiu paprastus Ange ou Demon edp, kamstelis toks pat, ta grazioji dalis purkstuko istrigo kamstuke ir sunku ja issimt doh.gif O kai iskrapstau, uzdedu atgal ant purkstuko, po kiek laiko jis vel pasilieka ten doh.gif Irgi buvo mintis, kad neoriginalus, bet siaip viskas ok su jais, tik tas kamstelis toks jau demoniskas biggrin.gif
Atsakyti
Na ka, vel norejau daikto, mokejau kaip uz daikta, o atsiunte nesamone verysad.gif Na kodel as prisizadejusi sau neuzsiimti siuntimais antra karta jau nepasimokiau. Ar cia trauka rizikai kazkokia? unsure.gif

angel_sadangel.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Malena: 03 sausio 2011 - 19:04
QUOTE(shopingas @ 2011 01 03, 17:47)

Papildyta:
Idedu Escada 'Ibiza Hippie' pora nuotraukeliu - tik tokias gavau. Gal kas patars originalumo klausimu?  g.gif Man gal kamstelis per orandzinis kaip jiems ir vingiu ant buteliuko per mazai.... Bet gal blicas kaltas  g.gif Nu nemacius ju gyvai, tai negaliu sprest....
user posted image
user posted image
Gal niekas nesiskundzia  g.gif Nu uzsisvajojau dabar, kad daug skundu gautu, pasitaisytu tuos kamstelius, o esamus isleistus brokuotus su nuolaida pardavinetu  rolleyes.gif

Bet tikrai pikta, kad brangus kvepalai (na lyginant kieki ir kiek kiti tokio kiekio paprastai kainuoja), o tokie nekokybiski kamsteliai ir dugno irasai (nepatvarus, neryskus).

man dar kliuna, kad nera prie kamstelio metalinio "zieduko" va kaip sioje foto
user posted image
g.gif
Atsakyti
QUOTE(pelytea. @ 2011 01 03, 20:05)
man dar kliuna, kad nera prie kamstelio metalinio "zieduko" va kaip sioje foto

Rase, kad jis nukrites (ir kamstelis iskiles). Nu taip ju noriu, bet taip bijau rizikuot..... Nes ir kaina tikrai maza siuloma....
Atsakyti