Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai originalūs ar padirbti

žvarba, esu labai senai šiuos kvepalus turėjusi, dar kai tik pasirodė. Tik pardaviau aš juos, nes kvapas man irgi labai prastai laikėsi, bet turėjau tikrai originalius. Tiesiog man pasirodė, kad šis kvapas ir yra lengviausias iš visų "demonų". Man net ir Kristianoje pasipurškus laikėsi prastai. Tiesiog gal patį kvapą reiktų lyginti - ar jis identiškai skleidžiasi kaip ir parduotuvėje testuotas?
Mano turėtų kai kurių kitų kvapų Givenchy būtent buvo išgraviruota stikle visa info, kuri būna ant lipduko. Dėl išgraviruotos info viskas gerai turėtų būti.
O tas kodas OP01 toks pats kaip ir ant dėžutės? (jei pirkote su dėžute)

Dėl testerių - galiu pasakyti, kad jie tokie patys kvepalai, kaip kad ir visi kiti supakuoti ir išdėlioti lentynoje. Kaip tik testeriai kartais nuo tų šildančių šviesų gali pakeisti kvapą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvyte26: 03 sausio 2011 - 15:17
100 ML 3.3 FL.OZ

Idomu, ar ant kitu ne 3.4? Bet gal ir ne unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2011 01 03, 15:20)
100 ML 3.3 FL.OZ

Matyt Givenchy pasirinko 3.3 FL.OZ. biggrin.gif Net pasižiūrėjau savo kitus 100 ml Givenchy kvepalus - tai ten irgi rašo 3.3
Atsakyti
QUOTE(zuvyte26 @ 2011 01 03, 15:16)
žvarba, esu labai senai šiuos kvepalus turėjusi, dar kai tik pasirodė. Tik pardaviau aš juos, nes kvapas man irgi labai prastai laikėsi, bet turėjau tikrai originalius. Tiesiog man pasirodė, kad šis kvapas ir yra lengviausias iš visų "demonų". Man net ir Kristianoje pasipurškus laikėsi prastai. Tiesiog gal patį kvapą reiktų lyginti - ar jis identiškai skleidžiasi kaip ir parduotuvėje testuotas?
Mano turėtų kai kurių kitų kvapų Givenchy būtent buvo išgraviruota stikle visa info, kuri būna ant lipduko. Dėl išgraviruotos info viskas gerai turėtų būti.
O tas kodas OP01 toks pats kaip ir ant dėžutės? (jei pirkote su dėžute)

Dėl testerių - galiu pasakyti, kad jie tokie patys kvepalai, kaip kad ir visi kiti supakuoti ir išdėlioti lentynoje. Kaip tik testeriai kartais nuo tų šildančių šviesų gali pakeisti kvapą.

pirkau su dėžute, pačią dėžutę išmečiau, pasilikau tik tą apatinę dalį su barkodu...čia taip pat yra OP01 tik neužrašyta, bet įspausta popieriuje... smile.gif skaičiai atrodo lygūs gražūs g.gif ant buteliuko taip pat ax.gif

QUOTE(Žalia Rūta @ 2011 01 03, 15:20)
100 ML 3.3 FL.OZ

g.gif
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2011 01 03, 14:34)
na, ant mano 50-tuko irgi nėra. apskritai lipdukas panašus į tavo, o purkštukas metalo spalvos, ne baltas, kaip HappyAngel buteliuko. manau, kad skirtingi leidimai, ir tiek g.gif

Saviškius pirkau prieš kokius 7 metus, todėl tikrai tikėtinas variantas, kad skirtingi leidimai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zuvyte26 @ 2011 01 03, 15:16)

tiesiog kažkada teko girdėti, kad testeriai būna labiau koncentruoti, kad "užkabintų" klientą smile.gif nežinau kiek tame tiesos g.gif
Atsakyti
QUOTE(žvarba @ 2011 01 03, 15:31)
pirkau su dėžute, pačią dėžutę išmečiau, pasilikau tik tą apatinę dalį su barkodu...čia taip pat yra OP01 tik neužrašyta, bet įspausta popieriuje... smile.gif skaičiai atrodo lygūs gražūs g.gif ant buteliuko taip pat ax.gif
g.gif

Na tada gal tereikia dar palyginti patį kvapą kokioje Kristianoje. Nes aš nematau nieko įtartino, kad tai būtų fuflo. g.gif Dėl dangtelio, tai man jie net ir Kristianoje kartais sunkiai užsideda. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(žvarba @ 2011 01 03, 15:34)
tiesiog kažkada teko girdėti, kad testeriai būna labiau koncentruoti, kad "užkabintų" klientą smile.gif nežinau kiek tame tiesos g.gif

Išties manau, kad ne viena forumietė šį gandą paneigtų. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zuvyte26 @ 2011 01 03, 15:35)
Na tada gal tereikia dar palyginti patį kvapą kokioje Kristianoje. Nes aš nematau nieko įtartino, kad tai būtų fuflo.  g.gif Dėl dangtelio, tai man jie net ir Kristianoje kartais sunkiai užsideda.  biggrin.gif

manau, kad taip reikia ir padaryti, gal net patį buteliuką nusinešiu į Kristianą ir palyginsiu g.gif
Papildyta:
QUOTE(zuvyte26 @ 2011 01 03, 15:37)
Išties manau, kad ne viena forumietė šį gandą paneigtų.  mirksiukas.gif

huh.gif tada lieka klausimas kodėl bandytas testeriukas laikėsi gerai o turimi kvepalai prastai laiko?? ar čia nurašyti mistikai, hormonams, metų laikui ir t.t.?? ax.gif
Papildyta:
bet kokiu atvėju dėkoju už nuomones 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(žvarba @ 2011 01 03, 15:37)
manau, kad taip reikia ir padaryti, gal net patį buteliuką nusinešiu į Kristianą ir palyginsiu  g.gif

Žinoma, jei tik turite tokią galimybę - tai paprasčiausias būdas išsiaiškinti apie kvapo originalumą. Nes juk kaip ir nėra prie ko prikibti - kodai ant buteliuko ir dėžutės sutampa. Kiek įžiūriu buteliukas lyg gražiai išlietas, šiaudelis nesusigarbanojęs biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zuvyte26 @ 2011 01 03, 15:42)
Žinoma, jei tik turite tokią galimybę - tai paprasčiausias būdas išsiaiškinti apie kvapo originalumą. Nes juk kaip ir nėra prie ko prikibti - kodai ant buteliuko ir dėžutės sutampa. Kiek įžiūriu buteliukas lyg gražiai išlietas, šiaudelis nesusigarbanojęs  biggrin.gif

drinks_cheers.gif iš tiesų perkant niekas nesukėlė abejonių va tik dėl to nelaikymo sudvejojau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(žvarba @ 2011 01 03, 15:42)
huh.gif tada lieka klausimas kodėl bandytas testeriukas laikėsi gerai o turimi kvepalai prastai laiko?? ar čia nurašyti mistikai, hormonams, metų laikui ir t.t.?? ax.gif

O kokiu metų laiku testavote? Nes man asmeniškai vasarą kvepalai labai trumpai laikosi. O vat šaltuoju sezonu geriau. Čia priklauso ir ar jūsų oda sausa - ant sauso odos irgi išlieka trumpiau....daug kas gali įtakoti wink.gif O dėl "mistikos" - pvz. kodėl ant kiekvieno žmogaus odos kvapas skleidžiasi skirtingai arba jį užuodžiame skirtingai.
Atsakyti
QUOTE(žvarba @ 2011 01 03, 15:42)

manau, nurašyti saviįtaigai (jei kvepalai originalūs) 4u.gif
Atsakyti